AlzaPlus+ drogerie MPLA308417 - SK

Beurer MP100

Zobraziť katalóg
Beurer MP100
4,6 10 hodnotení
Sada na manikúru – 10 vysokokvalitných zafírových nadstavcov, vrátane 30 jednorazových z brúsneho papiera, plynulé nastavenie, vhodné na ruky aj nohy
Pridať do zoznamu
Záruka 36 mesiacov Kód:  BEU155c Produktové číslo:  BEU-MP100
Beurer MP100 138,90 € Momentálne nedostupné

Beurer MP100

Profesionálna súprava na manikúru a pedikúru Beurer MP 100 vám v domácich podmienkach zabezpečí tú najkvalitnejšiu starostlivosť o vaše nechty. Je vybavená 10 kvalitnými nadstavcami s odolným zafírovým povrchom, ktoré majú dlhú životnosť. Plynulá regulácia činnosti a voliteľný pravý alebo ľavý chod sú zárukou profesionálnej starostlivosti o vaše nechty. Prístroj dosahuje vysoký výkon, až 20 000 otáčok za minútu. Využijú ho tak aj majiteľky umelých nechtov. Ochranný kryt zabraňuje víreniu prachu z nechtov. 

Kľúčové vlastnosti

  • Profesionálna súprava pre starostlivosť o nechty v domácom prostredí
  • Set Beurer MP100 obsahuje 10 zafírových nadstavcov a 30 jednorazových nadstavcov s brúsnym papierom
  • Možnosť plynulej regulácie rýchlosti otáčok od 5 000 do 20 000 otáčok za minútu
  • Prístroj je  vhodný aj na úpravu umelých nechtov
  • Voľba smeru rotácie - pravý/ľavý chod
  • Ochranný kryt pred prachom z nechtov
  • Vhodné pre diabetikov
  • Bezpečnostný zámok

Beurer MP100 so širokou škálou nadstavcov pre kompletnú starostlivosť

Každý nadstavec má svoje presné úlohy. Hrubšie zafírové kužele sú vhodné na odstraňovanie suchej alebo stvrdnutej kože a otlakov. Jemné a hrubšie zafírové kotúče použite na brúsenie a úpravu nechtov. Valcová frézka odstráni zrohovatený povrch nechtov a nahrubo ich vyhladí. Frézka plamienkového tvaru slúži na odstránenie zarastených nechtov. Na kurie oká je najlepšia okrúhla zafírová frézka. Na uvoľnenie zarastených nechtov a obrúsenie odumretých čiastočiek nechtov je pripravená frézka na nechty. Plsťový kužeľ vyhladí a vyleští okraje nechtov. Nadstavec s brúsnym papierom odstráni suchú a stvrdnutú kožu alebo otlaky na chodidle či na päte. Balenie obsahuje celkovo 30 jednorazových nadstavcov s brúsnym papierom. 

 

Parametre a špecifikácia

Typ napájania
Sieťové – 230 V Hotovo!
Vlastnosti
Vhodný na prirodzené aj gélové nechty Hotovo!
Otáčky
20 000 ot./min Hotovo!

Napájanie

Typ napájania
Sieťové – 230 V Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Vhodný na prirodzené aj gélové nechty Hotovo!
Otáčky
20 000 ot./min Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den, lze prosím k této brusce dokoupit náhradní frézky? Děkuji

Dobrý den,přístroj se hned po 10min zahřívá.V návodu je to napsané,ale překvapilo mně to nemile,profesionální manikůra-bruska,můžu s ní pracovat 10-15min a pak nejméně 30min čekat???Máte nějakou radu,odpověď na tento problém?přemýšlím o vrácení produktu.Za 10-15min si samozřejmě nehty nedokončím... Děkuji.A.F.

Dobrý deň, Chcela by som sa opýtať koľko wattov má táto brúska? Vopred ďakujem za odpoveď.

Dobrý den,mám tento přístroj a nyní se mi rozbil,Můžete mi poradit,kde by mi ho mohli opravit?V záruce již není.

Dobrý den, potřebovala bych zakoupit nový síťový adaptér k tomuto výrobku. Pes mi původní rozkousal, a teď ani nejde přečíst o jaký typ jde :-(. Můžete mi prosím poradit?

Diskusia a poradňa k Beurer MP100
Príslušenstvo pre Beurer MP100 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beurer MP100. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beurer MP100. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beurer MP100. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Beurer MP100.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií