Dvojročná záruka teraz aj pre firmy MPLA318265

BOUCLÉME Intensive Moisture Treatment 100 ml

Zobraziť katalóg
BOUCLÉME Intensive Moisture Treatment 100 ml
Maska na vlasy pre ženy a pre mužov, bezoplachová, na farbené, jemné, mastné a normálne vlasy, objem 100ml, účinok: lesk, hydratácia, výživa a hĺbkovo čistiaci - 179 €/1 l
Kód:  KSVL6968 Produktové číslo:  5060403580870
BOUCLÉME Intensive Moisture Treatment 100 ml Predaj skončil

BOUCLÉME Intensive Moisture Treatment 100 ml

Hľadáte masku na vlasy, ktorá dodá vašim vlasom potrebnú výživu? Potom by ste si mohli vybrať masku na vlasy Boucléme, ktorej objem dosahuje 100 ml. Maska na vlasy určite poteší ženy. Maska na vlasy je určená špeciálne pre mužov. Maska na vlasy vás poteší, ak vaše vlasy sú farbené, jemné, mastné a normálne vlasy. Tento typ masky je bezoplachový, slúži na nanesenie na vlasy po umytí a po aplikácii sa nemusia umývať.

Podstatné funkcie masky na vlasy BOUCLÉME Intensive Moisture Treatment 100 ml

  • Táto maska prispeje k zdraviu a kráse vašich vlasov
  • Je vhodná na farbené, jemné, mastné a normálne vlasy
  • Táto maska sa radí medzi bezoplachové
  • Masku používajú predovšetkým páni
  • Maska se skvele hodí pre ženy
  • Maska na vlasy Boucléme má objem 100 ml

Zloženie

Aqua, Cetearyl Alcohol, Coco Caprylate, Glycerín (Vegetable), Brassicyl Isoleucinate Esylate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sclerocarya Birrea (Marula) Seed Oil, Trichilia Emetica (Mafura) Seed Butter, Opuntia Ficus-Indica (Prickly Pear) Seed Oil, Hippophae Rhamnoides (Seabuckthorn) Seed Oil, Camellia oleifera Seed Oil, Triticum Vulgare (Wheat) Bran Extract, *Pogostemon Cablin (Patchouli) Leaf Oil, *Rosa Centifolia (Rose Absolute) Flower Oil, *Pelargonium Roseum (Rose Geranium) Leaf Oil, *Cananga Odorata (Ylang Ylang) Flower Oil, *Elettaria Cardamomum (Cardamom) Seed Oil *Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Oil, *Michelia Alba (Magnolia) Flower Oil, *Juniperus Virginiana (Cedarwood) Wood Oil, *Citrus Nobilis (Mandarin Red) Peel Oil, *Cymbopogon Martini (Palmarosa) Leaf Oil, *Coriandrum Sativum (Coriander) Seed Oil, *Mentha Viridis (Spearmint) Leaf Oil, Styrax Tonkinensis (Benzoín) Resin Extract, Phenyl Ethyl Alcohol (Natural), Hydroxypropyltrimonium Honey, Tocopherol, Sorbic Acid, Linoleic Acid, Brassica Alcohol, Distearoylethyl Dimonium Chloride, Diheptyl vďaka Succinate, Capryloyl Glycerín / Sebacic Acid Copolymer, Cetearyl Nonanoate, Etylhexyl Isononanoate, Pentylene Glycol, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Hydroxyacetophenone, **Linalool, **Geraniol, **Citronellol, **Limonene, **Benzyl Benzoate, **Farnesol, **Citral, **Benzyl Salicylate and **Eugenol.

Parametre a špecifikácia

Typ produktu
Maska Hotovo!
Určenie
Pre ženy, Pre mužov Hotovo!
Účinok
Lesk, Hydratácia, Výživa, Hĺbkové čistenie Hotovo!
Typ vlasov
Farbené, Jemné, Mastné, Normálne Hotovo!
Objem
100 ml Hotovo!

Typ

Typ produktu
Maska Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy, Pre mužov Hotovo!

Účinok

Účinok
Lesk, Hydratácia, Výživa, Hĺbkové čistenie Hotovo!

Typ vlasov

Typ vlasov
Farbené, Jemné, Mastné, Normálne Hotovo!

Objem

Objem
100 ml Hotovo!

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku
Bezoplachová Hotovo!

Typ

Typ
Maska Hotovo!

Účinok

Účinok
Lesk, Hydratácia, Výživa, Hĺbkové čistenie Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BOUCLÉME Intensive Moisture Treatment 100 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOUCLÉME Intensive Moisture Treatment 100 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BOUCLÉME Intensive Moisture Treatment 100 ml.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií