AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

BRAZIL KERATIN Coco Mask 300 ml

Zobraziť katalóg
BRAZIL KERATIN Coco Mask 300 ml
4,8 6 hodnotení
Maska na vlasy pre ženy, s keratínom, s prírodnými olejmi, s prírodnými zložkami a s vitamínmi, oplachová, na farbené, poškodené a suché vlasy, objem 300ml, účinok: lesk, regenerácia, výživa a rozčesávanie - 15,63 €/1 l
4,69 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  KSVL1593a Produktové číslo:  8595615731033
BRAZIL KERATIN Coco Mask 300 ml 4,69 € Momentálne nedostupné

BRAZIL KERATIN Coco Mask 300 ml

Maska na vlasy BRAZIL KERATIN Coco Mask je veľmi účinná maska s príjemnou vôňou kokosu. Tento zázrak prírody sa radí medzi najúčinnejší a najdokonalejší regeneračný systém pre narušené vlasy. Dosiahne perfektnej regenerácie a spevnenia všetkých typov vlasov bez ohľadu na nemenný fakt, že vyrastený vlas už nie je dostatočne vyživovaný. Táto keratínová maska ale funguje na princípe chemickej reakcie, ktorá je na charaktere vlasu nezávislá.

Po použití masky dôjde k spevneniu vlasov až o 100 % ! Pre podporu kožných biochemických funkcií maska okrem iného obsahuje extrakt Aloe Vera s množstvom bioaktívnych látok. Panthenol a vitamín B3 – kyselina nikotínová, sú účinné aktívne látky obsiahnuté v maske a prispievajúce nemalou mierou k výžive a regenerácii vlasov. Po opakovanom použití získajú vaše vlasy späť pevnosť, lesk a objem. Na dotyk budú hebké a pružné, na pohľad zdravé a prirodzene krásne.

Aktívne látky:

  • Extrakt Aloe Vera pre podporu kožných biochemických funkcií.
  • Panthenol a vitamín B3 – kyselina nikotínová prispievajú k výžive a regenerácii vlasov.


Typ vlasov:
Pre regeneráciu vlasov dlhých, rozštiepených, zoslabených, poškodených UV žiarením, farbením, zosvetľovaním alebo trvalou onduláciou.

Použitie:
Vlasy si dobre umyte čistiacim šampónom, opláchnite a vysušte fénom. Na suché vlasy naneste tekutý gél keratínovej masky a pod igelitovým sáčkom za občasného aplikovania gélu vo vlasoch, aby sa rovnomerne rozprestrel po ich povrchu, ponechajte vlasy minimálne 15 – 30 minút zapariť. Proces regenerácie možno urýchliť ľahkým zahriatím pomocou fénu. Následne teplou vodou gél z vlasov vymyte bez použitia šampónu. V prípade potreby možno použiť kondicionér a sérum Brazil keratin. Ďalej už vysušte a upravte bežným spôsobom. Doporučená aplikácia jedenkrát týždenne.

Objem:
300 ml

Zloženie:
Aqua, Cetyl Alcohol, Glyceryl Oleate, Hydrogenated Coconut Oil, Quaternium-87, Hydrolyzed Keratin, Acetyl Cysteine, Behentrimonium Chloride, Panthenol, Lecithin, Lactic Acid, Parfum, Tocopherol, Phenoxyethanol, Cetrimonium Chloride

 

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Typ produktu
Maska Hotovo!
Určenie
Pre ženy Hotovo!
Špecifické zloženie
S keratínom, S prírodnými olejmi, S prírodnými zložkami, S vitamínmi Hotovo!
Účinok
Lesk, Regenerácia, Výživa, Rozčesávanie Hotovo!
Typ vlasov
Farbené, Poškodené, Suché Hotovo!

Typ

Typ produktu
Maska Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Zloženie

Špecifické zloženie
S keratínom, S prírodnými olejmi, S prírodnými zložkami, S vitamínmi Hotovo!

Účinok

Účinok
Lesk, Regenerácia, Výživa, Rozčesávanie Hotovo!

Typ vlasov

Typ vlasov
Farbené, Poškodené, Suché Hotovo!

Objem

Objem
300 ml Hotovo!

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku
Oplachová Hotovo!

Druh

Druh
Aloe Vera, Keratínový, Kokosový Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BRAZIL KERATIN Coco Mask 300 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BRAZIL KERATIN Coconut Mask 300 ml.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií