AlzaPlus+ děti Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

FA MEN Sprchový gél Sport Refill 500 ml

Zobraziť katalóg
FA MEN Sprchový gél Sport Refill 500 ml
4,0 1 hodnotení
Sprchový gél – pánsky, vyhotovenie: dermo a vegánske, vhodný na normálnu pokožku, s prírodnými zložkami, aktívne látky: glycerín a limonene, objem 500ml - 5,98 €/1 l
Kód:  SG1026 Produktové číslo:  9000101642131 Stránky výrobcu

FA MEN Sprchový gél Sport Refill 500 ml

Túžite po výrobku, ktorý vašu pokožku pri sprchovaní vyživí, zrelaxuje a zároveň poteší vaše zmysly? V tom prípade vás iste nadchne sprchový gél FA, ktorý šetrne čistí a stará sa o normálnu pokožku. Ako dermokozmetika spĺňa najprísnejšie požiadavky na kvalitu. Ak je pre vás dôležité vegánske zloženie, je pre vás správnou voľbou. Sprchovací gél obsahuje iba tie najkvalitnejšie prírodné látky, ktoré boli vyberané s vysokou starostlivosťou. Za skvelými efektmi sprchového gélu stojí predovšetkým glycerín a limonene. Sprchový gél vašu pokožku jemne vyčistí a zároveň sa o ňu stará a pomáha ju udržať hydratovanú.

Zásadné prednosti sprchového gélu FA MEN Sprchový gél Sport Refill 500 ml

  • Sprchový gél FA zaistí perfektnú očistu pokožky celého tela
  • Zloženie s prírodnými zložkami
  • Sprchovací gél FA sa hodí na normálnu pleť
  • Aktívne látky sprchového gélu: glycerín a limonene
  • Spadá do kategórie dermokozmetiky
  • Patrí medzi vegánske produkty
  • Jeho objem predstavuje 500 ml

Zloženie

Aqua (water, eau), Sodium laureth sulfate, Kokamidopropyl betaín, Sodium chloride, Parfum (fragrance), Glycol distearate, Cocamide MEA, Propylene glycol, Glyceryl laurate, Laureth-10, PEG-40 hydrogenated castor oil, PEG-55 propylene glycol oleate, Sodium hydroxide, Citric acid, Linalool, Limonene, Coumarin, Sodium benzoate, Sodium salicylate, Formic acid, Benzyl alcohol, CI 42090 (blue 1), CI 17200 (red 33)
Poznámka:
» Všetky sprchové gély

Mohlo by vás zaujímať: Ako sa starať o fúzy | Fúzy podľa tvaru tváre.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre FA MEN Sprchový gél Sport Refill 500 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FA MEN Sprchový gel Sport Refill 500 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FA MEN Sport Shower Gel Refill 500 ml.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií