AlzaBoxy Q1 Opaľovacie prípravky

FREEMAN Beauty Infusion Revitalizační slupovací maska granátové jablko + peptidy 15 ml

Zobraziť katalóg
FREEMAN Beauty Infusion Revitalizační slupovací maska granátové jablko + peptidy 15 ml
Pleťová maska zlupovacia, účinok: rozjasňujúca, typ pleti: normálna, citlivá, suchá, extra suchá, problematická, zmiešaná, mastná a zrelá
Kód:  PLK388 Produktové číslo:  72151556156

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

FREEMAN Beauty Infusion Revitalizační slupovací maska granátové jablko + peptidy 15 ml Predaj skončil

FREEMAN Beauty Infusion Revitalizační slupovací maska granátové jablko + peptidy 15 ml

Revitalizačná zlupovacia maska ??FREEMAN Beauty Infusion granátové jablko + peptidy v jednorazovom balení s objemom 15 ml je vhodná pre všetky typy pleti. Okamžite pokožku rozjasní, zvyšuje jej odolnosť a zjemňuje póry. Navracia jej žiarivý vzhľad a zanecháva pružnú a zjednotenú. Pleťová maska ??je napustená koncentrovaným sérom, jej bohaté zloženie obsahuje výťažky z granátového jablka a peptidy. Prípravok je dermatologicky testovaný, neobsahuje žiadne parabény, sulfáty, ftaláty či minerálne oleje a nebol testovaný na zvieratách. Doprajte svojej pleti luxusnú starostlivosť, aby bola zdravá a pôsobila krásnym a sviežim dojmom.

Aktívne látky:

  • Granátové jablko vyniká svojimi antioxidačnými vlastnosťami, zjednocuje tóny pokožky a zanecháva ju jasnú a žiarivú
  • Peptidy vypĺňajú pleť a zvyšujú jej pružnosť

Použitie:
Pleťovú masku aplikujte na vyčistenú pleť a dekolt, vyhnite sa očným partiám, obočiu, vlasovej linke a perám. Nechajte pôsobiť po dobu piatich až desiatich minút, potom masku opatrne zlúpnite. Opláchnite pleť teplou vodou. Prípravok používajte podľa potreby.

Typ pleti:
Prípravok je vhodný pre všetky typy pleti.

Zloženie:
Water/Aqua/Eau, Polyvinyl Alcohol, SD Alcohol 40-B, Peg-8, Glycerín, Propylene Glycol, Punica granatum (Pomegranate) Extract, Palmitoyl tripeptid-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Vaccinium angustifolium (Blueberry) Fruit Extract, Morinda citrifolia Fruit Extract, Vaccinium macrocarpon (Cranberry) Fruit Extract, Garcinia Mangostana Peel/Fruit Extract, Mangifera Indica (Mango) Fruit Extract, Euterpe oleracea Fruit Extract, Lycium barbarom Fruit Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Sodium PCA, Tocopheryl Acetate, Panthenol, alantoín, Polysorbate 20, butylénu Glycol, Carbomer, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Fragrance (Parfum), Butylphenyl Metyl Propional (Lilial), Amyl Cinnamic aldehydy, Linalool, Blue 1 (CI 42090), Red 33 (CI 17200)

 

Parametre a špecifikácia

Objem
15 ml Hotovo!
Typ pleti
Atopická a ekzematická, Citlivá, Mastná, Normálna Hotovo!
Typ
Zlupovacia Hotovo!
Typ pleti
Citlivá, Mastná, Normálna, Problematická, Zmiešaná, Suchá Hotovo!
Účinok
Rozjasňujúci Hotovo!

Objem

Objem
15 ml Hotovo!

Špecifikácia

Typ pleti
Atopická a ekzematická, Citlivá, Mastná, Normálna Hotovo!

Typ

Typ
Zlupovacia Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Citlivá, Mastná, Normálna, Problematická, Zmiešaná, Suchá Hotovo!

Účinok

Účinok
Rozjasňujúci Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre FREEMAN Beauty Infusion Revitalizační slupovací maska granátové jablko + peptidy 15 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FREEMAN Beauty Infusion Revitalizační slupovací maska granátové jablko + peptidy 15 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FREEMAN Beauty Infusion Revitalizáló lehúzható arcmaszk, gránátalma + peptidek 15 ml.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií