AlzaPlus+ drogerie AlzaBoxy Q1

LABELLO Sun & Hydra duopack 2× 4,8 g

Zobraziť katalóg
LABELLO Sun & Hydra duopack 2× 4,8 g
4,5 2 hodnotení
Balzam na pery hydratačný, s ochranou proti UV žiareniu, regeneračný, vôňa: bez parfumácie, aktívne látky: bambucké maslo a glycerín, hmotnosť 33g - 190,61 €/1 kg
6,29 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  BALZ230 Produktové číslo:  4006000078526
LABELLO Sun & Hydra duopack 2× 4,8 g 6,29 € Momentálne nedostupné

LABELLO Sun & Hydra duopack 2× 4,8 g

Starať o pery sa musíte nielen v zime, ale aj v ďalších ročných obdobiach. Začnite sa o ne starať aj vy s balzamom na pery LABELLO. Aby pery neboli popraskané, musíte ich riadne hydratovať. Popraskané pery potrebujú balzam umožňujúci regeneráciu, ktorá pomôže perám navrátiť pôvodný vzhľad. Balzam obsahuje SPF faktor, ktorý ochráni vaše pery pred spálením od UV žiarenia. LABELLO Sun & Hydra duopack 2× 4,8 g má tiež aktívnu látku, ktorou je bambucké maslo a glycerín.

Dôležité vlastnosti balzamu na pery LABELLO Sun & Hydra duopack 2× 4,8 g

  • Balzam perám dodá to, čo potrebujú
  • Predchádzajte dehydrovaným perám
  • Obsahuje regeneračnú zložku na hojenie pier
  • SPF ochráni pery nielen pred slnkom
  • Aktívna látka: bambucké maslo a glycerín
  • Vôňa: bez parfumácie

Zloženie

Sun Protect: octyldodecanol, ricinus communis seed oil (castor oil), cera alba (beeswax), hydrogenated rapeseed oil, butyl methoxydibenzoylmethane, ethylhexyl salicylate, butyrospermum parkii butter (shea butter), cetyl palmitate, bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine, ethylhexyl triazone, aroma, helianthus annuus seed oil (sunflower oil), tocopherol (vitamin E), linalool, citronellol, Hydro Care: octyldodecanol, hydrogenated rapeseed oil, cera alba, cetyl palmitate, ethylhexyl methoxycinnamate, ricinus communis seed oil, polyglyceryl-3 diisostearate, butyl methoxydibenzoylmethane, butyrospermum parkii butter, octocrylene, aqua, glycerin, persea gratissima oil, simmondsia chinensis seed oil, tocopherol, helianthus annuus seed oil, aloe barbadensis leaf juice powder, BHT, linalool, citronellol, citral, aroma


Parametre a špecifikácia

Účinok
Hydratácia, Regenerácia, Ochrana pred UV žiarením Hotovo!
Hmotnosť
33 g (0,03 kg) Hotovo!
Vôňa
Bez parfumácie Hotovo!

Účinok

Účinok
Hydratácia, Regenerácia, Ochrana pred UV žiarením Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
33 g (0,03 kg) Hotovo!

Príchuť

Vôňa
Bez parfumácie Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LABELLO Sun & Hydra duopack 2× 4,8 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LABELLO Sun&Hydra duopack 2× 4,8 g. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LABELLO Sun&Hydra duopack 2× 4,8 g.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií