OLD SPICE Beard Care Pack

Zobraziť katalóg
OLD SPICE Beard Care Pack
Kozmetická sada – obsahuje: OLD SPICE Beard Shampoo 225ml, Conditioner 150g, Oil 50ml, Balm 63g - 7,83 €/ks
Kód:  KSVL4031s

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

OLD SPICE Beard Care Pack

Pre tú najlepšiu starostlivosť prináša značka OLD SPICE jedinečnú sadu Beard Care Pack na úpravu fúzov. Šampón, kondicionér, olej a balzam sú určené pre akúkoľvek dĺžku fúzov. Šampón vymyje z vašich fúzov nečistoty a dodá im zdravý vzhľad. Kondicionér preniká do hĺbky fúzov a zabezpečuje im jemnosť. Používaním balzamu Old Spice budú fúzy mäkšie so zdravým leskom a pokožka príjemne vláčna a hydratovaná. A po oleji sa fúzy stanú hebké a žiarivo lesklé vďaka obsiahnutému arganovému oleju. Všetky produkty balíka Beard Care Pack OLD SPICE voňajú po citrusoch s limetkou či vanilkou.

Kľúčové vlastnosti kozmetickej sady OLD SPICE Beard Care Pack

  • Kombinácia šampónu, kondicionéru, balzamu a oleja zaisťuje tú najlepšiu starostlivosť o fúzy
  • Produkty OLD SPICE Beard Care Pack sú určené pre akúkoľvek dĺžku fúzov
  • Šampón vymýva z fúzov nečistoty
  • Kondicionér dodáva jemnosť
  • Olej obsahuje arganový olej pre hebkosť a žiarivý lesk
  • Balzam fúzy hydratuje a zvláčňuje
  • Prípravky na fúzy OLD SPICE voňajú po citrusoch a limetke či vanilke

Použitie:
Pre tú najlepšiu starostlivosť o fúzy umyte fúzy šampónom a potom použite kondicionér, ktorý pred opláchnutím necháte chvíľu pôsobiť. Následne naneste balzam a fúzy upravte do požadovaného tvaru. Nakoniec vmasírujte do fúzov olej.

Zloženie:
Šampón:
Water, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycol Distearate, Dimethicone, Sodium Citrate, Cocamide Mea, Sodium Xylenesulfonate, Fragrance, Citric Acid, Sodium Benzoate, Sodium Chloride, Tetrasodium Edta, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Polyquaternium-6, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

Kondicionér:
Water, Mineral Oil, Glycerin, Petrolatum, Cetearyl Alcohol, Cyclopentasiloxane, Isodecyl Oleate, Sorbitan Stearate, Dicetyl Phosphate, Fragrance, Ceteth-10 Phosphate, Paraffin, Dimethicone, Phenoxyethanol, Decyl Oleate, Triethanolamine, Peg-100 Stearate, Glyceryl Stearate, Methylparaben, Disodium Edta, Propylparaben.

Balzam:
Water, Ceresin, Petrolatum, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Pvp, Cetyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-25, Mineral Oil, Dicaprylyl Maleate, Phenoxyethanol, Carbomer, Fragrance, Aminomethyl Propanol, Methylparaben, Propylparaben, Disodium Edta.

Olej:
Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Isododecane, Fragrance, Argan oil


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre OLD SPICE Beard Care Pack Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OLD SPICE Beard Care Pack. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: OLD SPICE Beard Care Pack.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií