AlzaBoxy Q1 Opaľovacie prípravky

OLD SPICE Rock 3× 50 ml

Zobraziť katalóg
OLD SPICE Rock 3× 50 ml
Antiperspirant – pánsky, tuhý, na citlivú pokožku, ochranný, nezanecháva škvrny a dlhotrvajúci, objem 150ml - 3,46 €/ks - Od 23,09 €/1 l
Kód:  KSTE969s

OLD SPICE Rock 3× 50 ml

Teplé počasie prináša mnoho príjemných aktivít a zážitkov, ale s tým tiež súvisí trochu nepríjemné potenie. Nevzhľadné koláče v podpazuší, ktoré sú navyše cítiť, dokážu poriadne potrápiť. Proti tomu sa dá brániť pomocou Old Spice Rock v tuhom vyhotovení, ktorý má funkciu antiperspirantu aj dezodorantu. Kým antiperspirant obmedzuje tvorbu potu, dezodorant vonia, a tým eliminuje zápach vznikajúci činnosťou mikroorganizmov na koži až po dobu 48 hodín. Tento produkt je určený pre všetkých mužov, ktorí žijú dynamickým a nekonvenčným životom. Antiperspirant a dezodorant Old Spice obsahuje 0 % alkoholu, takže je vhodný aj pre citlivú pokožku so sklonom k podráždeniu.

Kľúčové vlastnosti tuhého antiperspirantu OLD SPICE Rock

  • Old Spice Rock má funkciu antiperspirantu aj dezodorantu
  • Obmedzuje tvorbu potu a eliminuje jeho zápach až po dobu 48 hodín
  • Je určený pre všetkých mužov, ktorí žijú dynamickým a nekonvenčným životom
  • Tuhý antiperspirant Old Spice neobsahuje alkohol
  • Je vhodný aj pre citlivú pokožku so sklonom k podráždeniu

Použitie:
Antiperspirant naneste na umytú pokožku do podpazušia a opakujte podľa potreby.

Zloženie:
Dimethicone, Aluminum Zirconium Trichlorohydrex Gly, Stearyl Alcohol, Paraffinum Liquidum, C12-15 Alkyl Benzoate, Hydrogenated Castor Oil, Petrolatum, Talc, Aqua, Glycine, Parfum, PEG-8 Distearate, PPG-14 Butyl Ether, Cyclodextrin, Behenyl Alcohol, Arachidyl Alcohol, Coumarin, Geraniol, Citronellol, Charcoal Powder, Benzyl Benzoate, Linalool, BHT.


Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre OLD SPICE Rock 3× 50 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OLD SPICE Rock 3 × 50 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: OLD SPICE Rock 3×50 ml.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií