AlzaPlus+ děti Protiplnění

Philips AVENT Elektronická odsávačka Natural

Zobraziť katalóg
Philips AVENT Elektronická odsávačka Natural
4,5 2 hodnotení
Odsávačka na materské mlieko dojčenská fľaša Natural (125ml), extra mäkký novorodenecký cumlík Natural, kryt hrdla, tesniace viečko, masážna vložka, náhradná silikónová membrána, 2x vzorka jednorazových prsných vložiek
Kód:  AVE087 Produktové číslo:  579113 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips AVENT Elektronická odsávačka Natural Predaj skončil

Philips AVENT Elektronická odsávačka Natural

Vyberte si kvalitnú a dômyselne navrhnutú elektronickú odsávačku s dojčenskou fľašou a ďalším bohatým príslušenstvom od popredného výrobcu Philips AVENT. S týmto praktickým prístrojom dosiahnete oveľa rýchlejšie a pohodlnejšie odsávanie. Určená je pre každodenné využitie v pohodlí domova, ale vďaka svojim kompaktným rozmerom a nízkej hmotnosti ju môžete používať aj na cestách. Samozrejmosťou je špeciálna dojčenská fľaša Natural s objemom až 125 ml, extra mäkký a dômyselne tvarovaný novorodenecký cumlík pre prirodzené prisatie, kryt hrdla, tesniace viečko, náhradná silikónová membrána, masážna vložka aj dve vzorky jednorazových prsných vložiek.

Kľúčové vlastnosti

  • Automatické odsávanie stlačením jedného tlačidla
  • Tri špeciálne programy odsávania aj jemný stimulačný režim
  • Jemná, mäkká a hrejivá masážna vložka napomáha stimulovať tok mlieka
  • Pri odsávaní môžete pohodlne sedieť a nemusíte sa predkláňať
  • Kompaktný dizajn, veľmi nízka hmotnosť a ergonomický tvar pre ľahkú manipuláciu
  • Napájanie z elektrickej siete alebo pomocou batérií 4 × AA (ktoré nie sú súčasťou balenia)
  • Určené pre každodenné využitie doma i na cestách

S dôrazom na vaše pohodlie a maximálnu prirodzenosť

Inovatívny systém s jemnou masážnou vložkou vám zabezpečí maximálny komfort. Vyrobená je zo zamatovo hebkého, veľmi mäkkého a na dotyk príjemného materiálu. Navrhnutá bola s ohľadom na potreby väčšiny mamičiek. Hrejivo pôsobí na pokožku, a preto zabezpečuje prirodzený tok mlieka. Vďaka inteligentnému systému sa môžete pohodlne usadiť a sami si jemne regulovať tok mlieka podľa potreby. Unikátny dizajn vám umožní odsávať dostatok mlieka aj bez nutnosti predklonu, vďaka čomu môžete zaujať príjemnú polohu a pokojne sa uvoľniť.

Vďaka unikátnym režimom sa vám dokonale prispôsobí

Elektronická odsávačka disponuje tiež jemným stimulačným režimom. Automaticky sa aktivuje ihneď po zapnutí. Ďalej ponúka tri rôzne nastavenia odsávania, z ktorých si môžete vybrať rýchlosť, ktorá vám bude najlepšie vyhovovať. Ergonomický tvar s rukoväťou umožňuje komfortné držanie a jednoduchú kontrolou nad odsávaním mlieka. Poteší vás tiež veľmi jednoduché skladanie a jednoduché odsávanie stlačením tlačidla. Použitie je možné so sieťovým adaptérom alebo batériami (4 × AA), čo oceníte najmä pri cestovaní.

Jednoduché čistenie, absolútna bezpečnosť

Prednosťou je tiež veľmi komfortné čistenie a údržba. Odsávačka sa skladá len z malého počtu častí, ktoré je možné po použití umyť napríklad v umývačke riadu. Odsávačka je vyrobená z veľmi kvalitného a zdravotne nezávadného polypropylénu bez obsahu Bisphenol (0% BPA), preto je jej využívanie 100% bezpečné.

Parametre a špecifikácie:

Balenie obsahuje:

1 x elektronickú odsávačku
1 x PP fľaša Natural 125 ml
1 x masážnu vložku (štandardná veľkosť)
1 x vzorka jednorazových prsných vložiek (1 x denná a 1 x nočná)
1 x extra mäkký novorodenecký cumlík Natural
1 x kryt hrdla
1 x tesniace viečko
1 x náhradnú silikónovú membránu

Parametre a špecifikácia

Typ
Elektrická Hotovo!

Typ

Typ
Elektrická Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Philips AVENT Elektronická odsávačka Natural Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips AVENT Elektronická odsávačka Natural.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií