STR8 Invisible Spray 3× 150 ml

Zobraziť katalóg
STR8 Invisible Spray 3× 150 ml
Antiperspirant – pánsky, v spreji, na normálnu pokožku, drevitá vôňa, nezanecháva škvrny, dlhotrvajúci a rýchloschnúci, objem 450ml - 3,30 €/ks - Od 7,33 €/1 l
Kód:  DEO316s

STR8 Invisible Spray 3× 150 ml

Pánsky antiperspirant STR8 Invisible Force Spray predstavuje ideálny kozmetický prípravok pre každého, kto nechce robiť kompromisy medzi ochranou pred tvorbou potu a maskovaním nepríjemných pachov. Sprejový antiperspirant sa postará o účinnú redukciu tvorby potu, zaistí vám ochranu a pocit sviežosti až na 48 hodín a vďaka technológii Anti-Marks Stealth nezanechá biele stopy na koži ani na oblečení. STR8 vaše podpazušie spoľahlivo udrží po celý deň suché a čisté. Navyše obsahuje tiež jemnú, drevitú vôňu s nádychom papradia, takže vám zároveň poslúži aj ako dlhotrvajúci dezodorant. Vďaka praktickému a ľahko prenosnému baleniu, ktoré vás určite zaujme aj svojím jednoduchým a čistým dizajnom, ho môžete mať neustále poruke. Balenie obsahuje celkom tri pánske antiperspiranty v spreji STR8 Invisible Force Spray.

Kľúčové vlastnosti pánskeho antiperspirantu v spreji STR8 Invisible Force Spray 2 + 1

  • Pánsky, antiperspiračný sprej s parfémovou zložkou od renomovanej značky STR8
  • Antiperspirant a dezodorant v spreji 2v1 v pôsobivom pánskom vyhotovení

    STR8 efektívne chráni pred potením a nepríjemnými pachmi až na 48 hodín

    Technológia Anti-Marks Stealth zaručujúca pokožku a oblečenie bez bielych stôp 

    STR8 udržuje suché podpazušie a redukuje tvorbu potu

    Antiperspirant v spreji zanecháva pocit čistoty po celý deň

    Antiperspirant STR8 Invisible Force s dlhotrvajúcou, zmyselnou vôňou pre mužov s drevitými tónmi s nádychom papradia

    Rýchlo schnúca forma antiperspirantu s veľmi pohodlným spôsobom aplikácie

    Balenie obsahuje celkom tri pánske antiperspiranty v spreji STR8 Invisible Force Spray


Spôsob použitia:
Pred použitím dobre pretrepte. Dôležité je použiť antiperspirant na čistú, suchú pokožku, ešte pred začiatkom potenia. Sprej držte kolmo a aplikujte 15 cm od podpazušia krátkymi strekmi. Nepoužívajte na podráždenú pokožku. Jemné vône antiperspirantov umožňujú použitie klasického parfumu.


Bezpečnostné upozornenie:
Extrémne horľavý aerosól. Nádrž je pod tlakom. Nevystavujte ho slnečnému žiareniu ani teplotám nad 50 °C. Uchovávajte mimo dosahu detí. Nestriekajte do očí. Len na externé použitie.

Zloženie:
Butane, Isobutane, C12-15 alkyl benzoate, Propane, Aluminum chlorohydrate, PPG-14 butyl ether, Cyclopetasiloxane, Parfum, Cyclohexasiloxane, Triethyl citrate, Octyldodecanol, Ethylhexylglycerin, Stearalkonium hectorite, Tocopheryl acetate, Propylene carbonate, Dimethicone, Alpha isomethyl ionone, Benzyl salicylate, Citral, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Limonene, Linalool



Parametre a špecifikácia

Objem
450 ml Hotovo!
Určenie
Pánske Hotovo!
Typ pokožky
Normálna Hotovo!
Typ pokožky
Normálnu Hotovo!
Vôňa
Drevitá Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre STR8 Invisible Spray 3× 150 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si STR8 Invisible Spray 3 × 150 ml.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií