AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Lacné audio poviedky Epocha

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať
Na tejto stránke nájdete lacné audio poviedky Epocha, respektíve všetky audio poviedky Epocha zoradené od najlacnejších až po najdrahšie. Lepšie tak vyniknú produkty, ktoré sú práve cenovo najdostupnejšie. Aktuálne najlacnejším produktom v tejto kategórii je Ve stínu Říše: Dos grojse genareraj, ktorý stojí 5,29 € vr. DPH. Nie je práve on tým pravým, čo hľadáte?
5 položiek
4,5 20×
Ve stínu Říše: Dos grojse genareraj
Audiokniha MP3 - Připravte se na popkulturní blitzkrieg, jaký jste ještě nezažili! Novela z antologie české fantastiky. - František Kotleta, čte Josef Kaluža, 1 hod. 54min.
5,29 €
Ihneď k stiahnutiu a počúvaniu
Objednávací kód: AK1B338
4,5 20×
Ve stínu Říše: Dos grojse genareraj
Audiokniha MP3 - Připravte se na popkulturní blitzkrieg, jaký jste ještě nezažili! Novela z antologie české fantastiky. - František Kotleta, čte Josef Kaluža, 1 hod. 53min.
5,29 €
Ihneď k stiahnutiu a počúvaniu
Objednávací kód: AK1B329
Mnichov, Smrt a Sbohem
Audiokniha MP3 - 3 fantastické povídky Davida Šenka z antologií Ve stínu Říše, Ve stínu Apokalypsy a Ve stínu Magie. - autor David Šenk, čte František Dočkal , 2 hod. 51min.
6,59 €
Ihneď k stiahnutiu a počúvaniu
Objednávací kód: AK1C724
Pozdní sibiřské odpoledne
Audiokniha MP3 - autor David Šenk, čte František Dočkal , 2 hod. 22min.
7 €
Ihneď k stiahnutiu a počúvaniu
Objednávací kód: AK1E409
4,7 11×
Válkotvůrci
Audiokniha MP3 - Povídky dnes nejprodávanějšího spisovatele fantastiky stály na počátku jeho literární kariéry. Některé jsou stále provokativní, jiné romantické, humorné či hravě naivní s pointou, která vás překvapí. - autor František Kotleta, čte Richard Fiala , 5 hod. 4min.
8,80 €
Ihneď k stiahnutiu a počúvaniu
Objednávací kód: AK1C820
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné audio poviedky Epocha Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie audio poviedky Epocha
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií