AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Nero Burning ROM (elektronická licencia)

Zobraziť katalóg
Nero Burning ROM (elektronická licencia)
3,7 6 hodnotení
Napaľovací program Nero pre 1 zariadenie, kompatibilný s operačným systémom Windows, spôsob licencovania: trvalá licencia, jazyková verzia: CZ, EN, HU, DE, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, určený pre PC, lic. kľúč nájdete v časti „Moja knižnica“ – „Licencie“
Kód:  SWLN0007
Nero Burning ROM (elektronická licencia) Predaj skončil

Nero Burning ROM (elektronická licencia)

Nero Burning ROM ponúka najdokonalejšie a najvšestrannejšie možnosti kopírovania, importovania a vypaľovanie dát, hudby a videa. Obsahuje množstvo užitočných funkcií a postará sa aj o bezpečnosť vašich dát. Nero Burning ROM vám pomôže vytvoriť perfektne usporiadané hudobné albumy, kopírovať všetky typy optických médií a dokonca aj upravovať a vylepšovať výsledné zvukové nahrávky.


Kľúčové vlastnosti Nero Burning ROM

  • Najvšestrannejší program na kopírovanie a vypaľovanie Nero Burning ROM
  • Prostriedky na vytváranie hudobných albumov
  • Prevod do všetkých dostupných záznamových formátov
  • Pracuje so všetkými typmi CD, DVD a Blu-ray optických médií
  • Možnosť úprav a vylepšenia výsledného zvuku
  • Šifrovanie a zabezpečenie nahrávok

Hudobné albumy ľahko a rýchlo s Nero Burning ROM

Vytvorte si na svojom počítači, smartfóne alebo MP prehrávači perfektne usporiadané albumy vašich obľúbených skladieb a užite si pohodlné prehľadávanie playlistov a prehrávanie hudby. Audio CD alebo jednotlivé skladby pomocou aplikácie Nero Burning ROM v okamihu prevediete do požadovaného formátu MP3, MP3 PRO, AAC, FLAC alebo APE. A jednotlivé skladby môžete opatriť titulmi a informáciami o albume a priložiť k nim originálny obal albumu pomocou aplikácie Gracenote.


Kopírujte a vylepšite zvuk s Nerom

Kopírovanie obsahu CD, DVD a Blu-ray diskov je s Nero Burning ROM spoľahlivé a jednoduché. Podeľte sa o svoje filmy a obľúbené skladby a získajte kópie, ktoré majú kvalitu originálu. Nero Burning ROM vie napaľovať na všetky typy CD, DVD a Blu-ray optických médií a vytvárať ISO súbory a obrazy videodiskov. Zvukové CD môžete upraviť pomocou nástroja automatického vylepšenia zvuku a využiť radu filtrov, takže výslednú nahrávku ľahko upravíte podľa vlastných preferencií.


Nero Burning ROM udrží vaše dáta v bezpečí

Technológia SecureDisc 4.0 s 256-bitovým šifrovaním a možnosťou pripojenia digitálneho podpisu a ochrany heslom zabezpečí vaše dáta a zabráni neautorizovanému prístupu k vašim nahrávkam. A s nastaviteľnou redundanciou dát dokáže Nero Burning ROM bez problémov načítať aj poškriabané disky a postarať sa tak o dlhú životnosť a čitateľnosť vašich nahrávok.


Postup instalace

Poznámka:

Dobrý den je Nero program za 1199 Kč na úpravu foto, videa včetně vypalování ? včetně BLU -RAY upravy a vypalování ?? . Děkuji Zdražilová

Dobrý den, lze tento produkt nakoupit pro firemní účely? Popř. licence výrobce omezuje tuto licenci pro firmy? Vím o produktu Nero Platinum, ale obsahuje SW, který je pro nás zbytečný. Tento by postačoval. Ale nemám přístup k licenci před nákupem. Děkuji

Dobry den, kupil som si tento produkt, len pri vlozeni kodu mi pise, ze je zly kod. email som pouzil ako mam registrovany u vas na alza. Kde je problem? Alebo aky som mal pouzit email? Dakujem za odpoved.

Dobrý večer prajem, prosím o info ohľaom Nero burning ROM, obsahuje tento modul Nero Expres, je program po inštalácii v slovenčine alebo češtine, je pre W10, 64 bit.? Ďakujem

Diskusia a poradňa k Nero Burning ROM (elektronická licencia)
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií