AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Noční směna

Zobraziť katalóg
Noční směna E-kniha, Česky
5 3 hodnotení
Elektronická kniha
2019, Česky, 368 strán - 1 Kniha zo série Renée Ballardová
Kód:  EK29319 ISBN: 978-80-749-8306-1

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Noční směna Predaj skončil

Noční směna

Nová séria svetovo presláveného autora detektívok Michaela Connelyho

Michael Connelly preslávil ako duchovný otec legendárneho a svojbytného detektíva Harryho Boscha. Potom stvoril advokáta Mickeyho Hallera. A teraz privádza na scénu žánru policajtku Renée Ballardovou.

Renée je v mnohom Harrymu podobná: keď cíti, že je právo na jej strane, ide tvrdohlavo proti pravidlám, aj keby tým mala sama sebe uškodiť. Jej kariére vôbec neprospelo, že napísala sťažnosť na svojho nadriadeného - za trest bola preradená na nočnú smenu, kedy prípady len preberá, ale nikdy ich nedořeší, pretože ráno si ich od nej prevezmú kolegovia.

Jedného dňa ale narazí na dva prípady, s ktorými sa rozlúčiť nechce. V podzemnej garáži bola nájdená škaredo zmlátenie prostitútka, v nočnom klube bola zavraždená mladá žena. Ballardové v tom čosi nehrá. Všetky jej policajtské inštinkty ožijú. A tak sa rozhodne ísť proti pravidlám.

Napriek rozkazom nadriadených a prianím svojho parťáka sa púšťa do pátrania na vlastnú päsť a čoskoro zistí, že sa vo svojom podozrení nemýlila. Ocitá sa na skutočne tenké hrane, ale napriek tomu je odhodlaná dotiahnuť svoj zámer do konca bez ohľadu na to, koľko kolov jej nadriadení nahádžu pod nohy.

Ukážky na stiahnutie:

Email (Kindle účet): Ako nastaviť Kindle pre posielanie kníh
Pri ďalšiom nákupe zaslať knihu automaticky
Email (PocketBook účet): Ako nastaviť PocketBook
Pri ďalšom nákupe zaslať knihu automaticky Ako nastaviť PocketBook

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Viac parametrov
V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií