AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Pinnacle Studio 24 Standard (elektronická licencia)

Zobraziť katalóg
Pinnacle Studio 24 Standard (elektronická licencia)
4,4 3 hodnotení
Program na strihanie videa Pinnacle Studio pre 1 zariadenie, prenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows, dĺžka predplatného: bez obmedzení, spôsob licencovania: trvalá licencia, jazyková verzia: CZ, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti a pre firmy, určený pre PC, zemepisné obmedzenie: iba v EÚ, lic. kľúč nájdete v časti „Moja knižnica“ – „Licencie“
Kód:  JT234h75b
Pinnacle Studio 24 Standard (elektronická licencia) Predaj skončil

Pinnacle Studio 24 Standard (elektronická licencia)

Nový softvér Pinnacle Studio 24 Standard ponúka profesionálne nástroje na strih videa a zvuku, s ktorými dosiahnete výsledky s najvyššou kvalitou a presnosťou. Preveďte vaše vízie do reality a využite jedinečné efekty, filtre a výkonné ovládacie prvky, strih záznamu z viacerých kamier, snímky obrazovky a posuňte svoju produkciu s Pinnacle Studio 24 Standard na ďalšiu úroveň.

Kľúčové vlastnosti programu na strihanie videa Pinnacle Studio 24 Standard

  • Profesionálny nástroj na strih videa a zvuku Pinnacle Studio 24 Standard
  • Efekty na manipuláciu so snímkami
  • Záznam až z dvoch zdrojov naraz
  • Vytváranie výukových videí, alebo prezentácií
  • Ponuka tematických šablón
  • Miesto na šiestich stopách na umiestnenie videa
  • Nástroje na strih a kontrolu nad prechodmi
  • Kreatívna práca s farbami s Color Grading
  • Prispôsobenie hlasitosti a pridanie hlasových komentárov
  • Knižnica zvukových efektov
  • Exportovanie výsledkov do všetkých obľúbených formátov a zariadení
  • Operačný systém Windows 10

Ovládajte efekty a nástroje na tvorbu záznamov z viacerých zdrojov

Manipulujte s efektmi snímku po snímke a ovládajte jednotlivé parametre efektu – pozíciu, veľkosť, rotáciu, priehľadnosť, farbu. Vytvorte v Pinnacle Studio 24 Standard záznam z dvoch zdrojov naraz – funkcia MultiCam Capture Lite umožní jediným kliknutím nahrávať video z webovej kamery, systémový zvuk, zvuk mikrofónu a záznam obrazovky. S Pinnacle Studio 24 Standard získate všetky potrebné funkcie na vytváranie výukových videí, alebo prezentácií.

Prispôsobte si Pinnacle Studio 24 Standard a využite hotové šablóny

Prispôsobte si pracovnú plochu Pinnacle Studio 24 Standard podľa vašich preferencií a pracujte bez problémov na jednej, alebo viacerých obrazovkách. Vytvorte videá pomocou tematických šablón, alebo ukladajte skupiny videoklipov na import do nových projektov. Zarovnávajte, prekrývajte a umiestňujte videá na správne miesto na šiestich stopách.


Pinnacle Studio 24 Standard ponúka nástroje na strih a farebné efekty

S presnými ovládacími prvkami funkcií na strih získate úplnú kontrolu nad prechodmi a dokážete pridať titulky a grafiku sledujúce akciu naprieč scénami. LUT profily vám pomôžu vytvoriť farebné efekty profesionálnej kvality. Použite ohromujúci strih a kreatívnu transformáciu farieb, tvorte titulky a grafiku s ovládacími prvkami Color Grading.

Pridajte vyvážený zvuk a exportujte hotovú produkciu v Pinnacle Studio 24 Standard

Použite efekty zosilnenia, alebo zoslabenia na citlivé prispôsobenie hlasitosť videoprojekcie. S využitím časovej osi rýchlo pridáte hlasové komentáre a dialógy automaticky vyvážené tak, aby primárnu zvukovú stopu bolo počuť jasne a čisto. K dispozícii je v Pinnacle Studio 24 Standard aj knižnica zvukových efektov a bezplatnej hudby. Exportovať výsledky vašej práce je jednoduché – Pinnacle Studio 24 Standard podporuje všetky obľúbené výstupné formáty a zariadenia. Napaľujte videá na disky, nahrávajte priamo na YouTube, alebo Vimeo, alebo exportujte video do jedného z mnohých formátov na zobrazenie na vašom obľúbenom zariadení.

Postup instalace

Poznámka:

Dobrý den, stáhnul jsem si pinnacle studio trial verzi na zkoušku. Import videa funguje ale bez zvuku (systém dolby digital). Jde o klipy pořízené kamerou Panasonic SDR-H20. Umí verze Pinnacle Studio 24 Standard zpracovávat videoklipy z této kamery vč orig. zvuku klipu?

Dobrý den, uvažuji o zakoupení elektronická licence na program Pinnacle Studio 24 Standard za 1 290 Kč. V textu se píše, že je určená pro 1 zařízení a je přenositelná. Já jsem střídavě v Praze anebo na chalupě. Je možné např. v Praze vrátit licenci na web a aktivovat program na chalupě? Děkuji, Milan Praha

Dobry den,chtel bych se zeptat,jestli mi staci windows 10,nebo k tomu jeste neco musim mit.Zkousel sem ztahnout zkusebni verzi a to mi vubec neslo.Tak proto se ptam,abych nekoupil neco co nebude fungovat.Dekuji.

Dobrý den. Umí tento program umístit do videa vlastní logo?

Diskusia a poradňa k Pinnacle Studio 24 Standard (elektronická licencia)
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií