AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Zemři dvakrát

Zobraziť katalóg
Zemři dvakrát E-kniha
Elektronická kniha
Autor: Andrew Grant
2017, 235 strán - 2 Kniha zo série David Trevellyan
Kód:  EK21281 ISBN: 978-80-750-7669-4

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Zemři dvakrát Predaj skončil

Zemři dvakrát

Zrádce by si zasloužil víc než jednu smrt

Dílo Andrewa Granta bývá srovnáváno s romány jeho bratra Leeho Childa či Roberta Ludluma. Ve své trevellyanovské sérii Grant razí pozoruhodně vyzrálým způsobem novou cestu akčnímu thrilleru a snaží se dál posouvat jeho hranice.

Ve svém debutu Odplata představil Andrew Grant čtenářům britského agenta Davida Trevellyana. V drsném, akcí nabitém thrilleru Zemři dvakrát se s Trevellyanem setkáváme podruhé. Ani tentokrát nemá snadný úkol – musí zachránit životy tisíců nevinných lidí. Agenta Davida Trevellyana, který se chystá po své první misi opustit New York, povolají na britský konzulát v Chicagu.

Do téže kanceláře, kde byl jeho nový nadřízený před pouhým týdnem napaden a postřelen kolegou ze zpravodajské služby Královského námořnictva, který sešel ze správné cesty. Trevellyan, pověřený úkolem zrádce najít a překazit jeho nebezpečné plány, brzy zjistí, že jedinou naději na záchranu nevinných životů nepředstavuje oficiální systém, ale jen jeho vlastní instinkty a schopnosti. Důvěra je iluze – a důvěra v nesprávnou osobu může stát člověka život.


O autorovi:

Britský spisovatel Andrew Grant (*1968) je mladší bratr Jima Granta, jenž se pod pseudonymem Lee Child proslavil jako autor thrillerů. Po studiích dramatické tvorby a angličtiny na Sheffieldské univerzitě založil Andrew vlastní divadelní společnost. Přestože s ní měl úspěch, z finančních důvodů se stal na patnáct let zaměstnancem telekomunikační společnosti a poté se rozhodl stát spisovatelem z povolání. Napsal trojici thrillerů, jejichž hlavním hrdinou je David Trevellyan, agent zpravodajské služby britského Královského námořnictva – po Odplatě a Zemři dvakrát ji uzavírá More Harm Than Good.

Po samostatném románu Run zahájil autor v roce 2015 knihou False Positive novou řadu s detektivem Cooperem Devereauxem. Její druhý svazek False Friend vyšel letos v lednu. Andrew Grant žije se svou manželkou, spisovatelkou Tashou Alexanderovou, střídavě v Sheffieldu a Chicagu.

Ukážky na stiahnutie:

Email (Kindle účet): Ako nastaviť Kindle pre posielanie kníh
Pri ďalšiom nákupe zaslať knihu automaticky
Email (PocketBook účet): Ako nastaviť PocketBook
Pri ďalšom nákupe zaslať knihu automaticky Ako nastaviť PocketBook

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Viac parametrov
V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií