AlzaBoxy Q1 Motorola Edge 50 Family

Nokia 6300 černý

Zobraziť katalóg
Nokia 6300 černý

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nokia 6300 černý

Moderný mobilný telefón vo štýlovo čiernom prevedení, prinášajúci veľa funkcií pre zábavu, prenos dát aj mobilnej komunikácii.Ponúka špičkový farebný displej vytvorený pomocou technológie TFT s podporou viac ako 16,7 miliónov farebných odtieňov v rozlíšení 320 x 240 pixelov.Menu je vytvorené pomocou animované 3D grafiky.S integrovaným fotoaparátom s rozlíšením 2 megapixely zvláda fotiť snímky do veľkosti až 1600 x 1200 bodov, ktoré Vám vystačí na tlač fotografií na tlačiarni, či už pomocou bezdrôtovej technológie Bluetooth alebo pomoci USB, vďaka ktorej možno fotografia nahrať do počítača za použitia kábla.Pomocou fotoaparátu je možné nahrať aj videosekvenciu so zvukom.Mobilný telefón ponúka 7,8 MB voľnej internej pamäte pre uloženie fotografií, vyzváňacích melódií, skladieb vo formáte MP3, záznamu zvuku alebo videa.Slot na pamäťové karty typu microSD umožňuje rozšírenie až o ďalšie 2 GB priestoru.Integrované FM rádio v rozsahu 87,5 až 108 FM využije na počúvanie Vašich obľúbených rádiostaníc napríklad pri cestách.

Internetová zábava je dostupná pomocou prezeranie stránok XHTML (WAP 2.0) alebo vstavaného e-mailového klienta s podporou odosielanie príloh v obmedzenej maximálnej veľkosti.Môžete tak odosielať napríklad malú fotografiu alebo zvuk.S Java aplikáciami alebo hrami (vo verzii MIDP 2.0) si môžete skrátiť dlhé chvíle napríklad pri hraní mobilných hier už predinštalovaných v prístroji.Telefón samozrejme ponúka funkcie ako je budík, kalendár s týždenným prehľadom, prevodník, možnosť zobrazenia svetových intervalov alebo hlasový záznamník zvuku.Samozrejmosťou je podpora multimediálnych správ MMS, vďaka ktorej je možné prijímať a odosielať správy vytvorené pomocou fotografií, obrázkov alebo melódií.Prenos dát je zabezpečený vysokorýchlostné technológií EDGE triedy 10 s maximálnu prenosovú rýchlosť až 236,8 kb / s alebo pomocou GPRS taktéž v triede 10.Funkcia Push to talk vám umožňuje hovoriť s jedným užívateľom rovnako ľahko ako so skupinou užívateľov - stačí len stlačiť tlačidlo.Stlačíte tlačidlo raz a okamžite Vás všetci počuť, akonáhle tlačidlo uvoľníte, budete počuť ostatné.Nechýba ani trojpásmová podpora sietí s podporou automatického prepínania, pomocou ktorej je zvýšiť použiteľnosť mobilného telefónu vo väčšine krajín sveta.

Parametre a špecifikácie:

Displej:
Typ:TFT aktívny
Farebná hĺbka:16,7 miliónov farieb
Rozlíšenie:320 x 240 bodov

Siete:
GSM 900
GSM 1800
GSM 1900

Komunikácia zariadenia:
Systémový konektor
BlueTooth v2.0

Prenos dát:
EDGE (trieda 10)
GPRS (trieda 10)

Fotoaparát:
Rozlíšenie:2 megapixely (1600 x 1200 pixelov)
Digitálny zoom:8x
Možnosť natáčať video

Pamäť:
Interná pamäť:7,8 MB (dynamická)
Slot na pamäťové karty typu microSD (súčasťou balenia je 128 MB karta)

Správy:
Typ:SMS, MMS
E-mailový klient s prílohami (Java)
Maximálna veľkosť MMS:300 KB
Podpora T9

Ďalšie funkcie:
Hudobný prehrávač podporujúci formáty MP3, MP4, AAC, AAC +, eAAC +, H.263, H.264
FM stereorádio s funkciou Visual Radio
Streaming videa (3GPP)
DRM verzia 2.0
Prehliadač xHTML
Java MIDP 2.0
Macromedia Flash Lite 2.0
Hry a aplikácie Java
Vstavaný reproduktor
Push-to-talk
Ovládanie hlasom a nahrávanie
MP3 vyzváňacie melódie
Verné tóny (True tones)
Polyfonické melódie
Vyzváňacie tóny s videom
Režim lietadlo

Batérie:
Kapacita:860 mAh
Pohotovostná doba:až 348 hodín
Čas hovoru:až 3,5 hodiny

Rozmery:
106 x 43,6 x 11,7 mm

Hmotnosť:
91 g

Obsah balenia:
Telefón Nokia 6300
Stereofónny headset
Batérie
Nabíjačka
Pamäťová karta microSD 128 MB
Používateľská príručka
Disk CD-ROM so softvérom

UPOZORNENIE:
K mobilným telefónom neponúkame služby žiadneho z mobilných operátorov - nesepisujeme zmluvy ani nepredávame dobíjacie kupóny!
Pre urýchlené vybavenie prípadnej reklamácie odporúčame použiť výlučne autorizované servisné stredisko!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nokia 6300 černý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nokia 6300 černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nokia 6300 černý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nokia 6300 černý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nokia 6300 černý.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií