AlzaPlus+ drogerie Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Motorola MBP 85 Connect

Zobraziť katalóg
Motorola MBP 85 Connect
5 6 hodnotení
Detská pestúnka - vzdialený monitoring cez inteligentný telefón, tablet, notebook a počítač odkiaľkoľvek, 1280x720 rozlíšenie, Wi-Fi 802.11b/g/n, digitálny zoom, upozornenie na pohyb a zvuk, monitoring teploty, obojsmerná komunikácia, infračervené nočné videnie, funguje prostredníctvom zabezpečeného cloudu s názvom Hubble (k dispozícii zdarma), uspávanky
Kód:  DCH024a Produktové číslo:  5012786032507 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Motorola MBP 85 Connect

Detskú opatrovateľku s kamerou ocení každý starostlivý rodič. Dieťa nielen počujete, ale tiež môžete pomocou kamery napr. skontrolovať, v akej polohe sa nachádza. Pestúnka MBP 85 Connect je HD Wi-Fi video kamera, ktorá umožní zmeniť váš inteligentný telefón či tablet (cez internet) na plnohodnotnú monitorovaciu kameru, kedy dieťatko môžete kontrolovať odkiaľkoľvek.

Motorola MBP 85 disponuje funkciami: nakláňanie a digitálny zoom kamery, infračervené nočné videnie, obojsmerná komunikácia, upozornenie na pohyb a zvuk, monitoring teploty a možnosť pustenia uspávaniek. Kamera s Wi-Fi pripojením funguje prostredníctvom zabezpečeného cloudu s názvom Hubble (aplikácia je k dispozícii zdarma na streamovanie a zasielanie upozornení do inteligentného telefónu, tableču či PC).

Technické parametre:

  • HD video kvalita: 1280 x 720 rozlíšenie/H.264 video kompresia
  • Infračervené nočné videnie: 7x LED/940 nm šírka pásma
  • Zabezpečenia: AES128, SSL
  • Teplotný snímač (prevádzková teplota: 0-50° C)

Obsah balenia:

  • Detská opatrovateľka
  • Používateľský sprievodca
  • Rýchla používateľská príručka

Parametre a špecifikácia

Napájanie detskej jednotky
Sieť (230 V) Hotovo!

Vlastnosti

Napájanie detskej jednotky
Sieť (230 V) Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, lze tato kamera připojit k základně MBP855?

Dobrý den, právě vybíráme vhodnou videochůvičku pro naše ještě narozené miminko a zaujala mě Wi-fi videochůvička, ke které je možno se připojit odkudkoliv. Manžel je často pracovně na cestách, proto mě nadchla možnost, že by se mohl připojit a sledovat miminko z druhé strany republiky, současně se mnou. Mohla bych vás poprosit o vhodný tip chůvičky, na kterou se mohou připojit např. 3 uživatelé současně a je možné použít i přes mobilní data (ne jen wi-fi)? Mockrát děkuji za radu. Krásný večer. Klára Š.

Dobrý den, umí tato chůvička vytvořit vlastní Wi-Fi síť, nebo funguje jen tam, kde je dostupná Wi-Fi? Děkuji.

Diskusia a poradňa k Motorola MBP 85 Connect
Príslušenstvo pre Motorola MBP 85 Connect Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Motorola MBP 85 Connect . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Motorola MBP 85 Connect.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií