AP+ nový vizuál Opaľovacie prípravky

Motorola MBP 853 HD Connect

Zobraziť katalóg
Motorola MBP 853 HD Connect
4,7 7 hodnotení
Detská pestúnka - HD Wi-Fi Video Baby Monitor s 3.5" zobrazovacím zariadením, vzdialený monitoring cez múdry telefón, tablet, notebook a PC odkiaľkoľvek, 1280x720 rozlíšenie, Wi-Fi 802.11b/g/n, digitálny zoom, upozornenie na pohyb a zvuk, monitoring teploty, obojsmerná komunikácia, infračervené nočné videnie, funguje prostredníctvom zabezpečeného cloudu s názvom Hubble (k dispozícii zdarma), uspávanky, rodičovská jednotka s dosahom až 300m
Kód:  DCH025a Produktové číslo:  5012786032637 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Motorola MBP 853 HD Connect

Detskú opatrovateľku s kamerou ocení každý starostlivý rodič. Dieťa nielen počujete, ale tiež môžete pomocou kamery napr. skontrolovať, v akej polohe sa nachádza. Pestúnka MBP 853 HD je duálne HD Wi-FI video kamera s 3,5" zobrazovacím zariadením. Možnosť pripojenia k vášmu chytrému telefónu či tabletu (pripojených na internet) s využitím ako plnohodnotné monitorovacie kamery, keď dieťa môžete kontrolovať odkiaľkoľvek.

Motorola MBP 853 disponuje funkciami: nakláňanie a digitálny zoom kamery, infračervené nočné videnie, obojsmerná komunikácia, upozornenie na pohyb a zvuk, monitoring teploty a možnosť pustenie uspávaniek. Kamera s Wi-Fi pripojením funguje prostredníctvom zabezpečeného cloudu s názvom Hubble (aplikácia je k dispozícii zdarma na streamovanie a zasielanie upozornení do inteligentného telefónu, tabletu či PC). Možnot pripevnenia kamery na stenu. Rodičovská jednotka má dosah až 300 m a je vybavená stojanom.

Technické parametre:

  • 3,5 inch/8,9 cm digitálny video baby monitor spojený cez 2,4GHz FHSS bezdrôtovú technológiu (motion JPEG)
  • HD video kvalita: 1280 x 720 rozlíšenie/H.264 s video kompresiou
  • Infračervené nočné videnie: 7 x LED/940 nm šírka pásma
  • Zabezpečenia: AES128, SSL
  • Teplotný snímač (prevádzková teplota: 0-50°C)

Obsah balenia:

  • Rodičovská jednotka
  • Detská jednotka
  • Užívateľský sprievodca
  • Rýchla užívateľská príručka
  • Batéria pre rodičovskú jednotku 2 x napájací adaptér (rodičovská a detská jednotka)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, či táto pestúnka neposkytuje náhodou aj možnosť nastaviť aplikáciu pre niektorých užívateľov len na sledovanie obrazu bez toho, aby mohli počuť zvuk, púšťať melódie alebo akokoľvek inak ovládať pestúnku? Ďakujem. Pekný deň.

Diskusia a poradňa k Motorola MBP 853 HD Connect
Príslušenstvo pre Motorola MBP 853 HD Connect Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Motorola MBP 853 HD Connect. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Motorola MBP 853 HD Csatlakozás.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií