AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

NIOXIN Cleanser Shampoo 6 300 ml

Zobraziť katalóg
NIOXIN Cleanser Shampoo 6 300 ml
4,5 2 hodnotení
Šampón určenie: pre ženy a pre mužov, typ vlasov: poškodené a suché, účinok: proti vypadávaniu vlasov, lesk, hydratácia a výživa a regenerácia, zloženie: s prírodnými olejmi - 37,97 €/1 l
Kód:  KSVL2404 Produktové číslo:  8005610494791
NIOXIN Cleanser Shampoo 6 300 ml Predaj skončil

NIOXIN Cleanser Shampoo 6 300 ml

Šampón NIOXIN Cleanser Shampoo 6 patrí do špeciálne vyvinutého radu výrobkov NIOXIN, určeného na starostlivosť o prirodné ale i chemicky ošetrené vlasy, stredné silné až silné, ktoré trpia výrazným rednutím a vypadávaním. Jeho zloženie pomáha zbaviť vlasovú pokožku nadmerného mazu, ktorý upcháva vlasové folikuly. Komplex účinných látok poskytuje dôležité živiny pokožke hlavy, a tak vyživuje a ošetruje nielen vlasovú pokožku, ale aj jemné a rednúce vlasové vlákna. 

Cysteínové aminokyseliny obsiahnuté v prípravku posilňujú vlasové vlákna a účinne znižujú vypadávanie vlasov. Navyše vlasy po umytí šampónom vyzerajú objemnejšie a oveľa zdravšie. Olej z orechov kukui a extrakt z bieleho čaju, ktoré sú tiež dôležitou zložkou prípravku, dodávajú vlasom živiny, prirodzený lesk a pocit sviežosti celej vlasovej pokožke. Na dosiahnutie maximálneho výsledku sa odporúča použiť všetky produkty série 6 - šampón, kondicionér i ošetrujúci prípravok. Doprajte si bohaté, zdravé a krásne vlasy.

Aktivní látky:

  • Cysteínové aminokyseliny posilňujú vlasové vlákna a znižujú vypadávanie vlasov
  • Olej z orechov kukui poskytuje vlasovému vláknu prirodzenú hydratáciu
  • Extrakt z bieleho čaju dodáva vlasom živiny a pocit sviežosti pokožke hlavy

Typ vlasov:
Pre stredne silné až silné vlasy, prírodné i chemicky ošetrené, ktoré trpia výrazným rednutím a vypadávaním.

Použitie:
Naneste na mokré vlasy, jemne vmasírujte od korienkov až po končeky až do vytvorenia peny. Nechajte pôsobiť minútu až dve a potom dôkladne opláchnite.

Objem:
300 ml

Zloženie:
Water, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Citric Acid, Sodium Citrate, Sodium Xylenesulfonate, Cocamide MEA, Sodium Benzoate, Sodium Chloride, Fragrance, Salicylic Acid, Tetrasodium EDTA, Methylparaben, Linoleamidopropyl PG-Dimonium Chloride Phosphate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Propylene Glycol, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Menthol, Mentha Arvensis Leaf Oil, Camellia Sinensis Leaf Extract, Hydrolyzed Silk, Lecithin, Aleurites Moluccana Seed Oil, Foeniculum Vulgare (Fennel) Fruit Extract, Saccharomyces/Magnesium Ferment, Biotin/Folic Acid/Cyanocobalamin/Niacinamide/Pantothenic Acid/Pyridoxine/Riboflavin/Thiamine/Yeast Polypeptides, Yeast Extract, Saccharomyces/Iron Ferment, Saccharomyces/Copper Ferment, Saccharomyces/Silicon Ferment, Yellow 5, Saccharomyces/Zinc Ferment, Red 33.

 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Profesionálne Hotovo!
Určenie
Pre ženy, Pre mužov Hotovo!
Špecifické zloženie
S prírodnými olejmi Hotovo!
Typ šampónu
Tekutý (klasický) Hotovo!
Účinok
Vypadávanie, Lesk, Hydratácia, Regenerácia Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Profesionálne Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy, Pre mužov Hotovo!

Zloženie

Špecifické zloženie
S prírodnými olejmi Hotovo!

Typ šampónu

Typ šampónu
Tekutý (klasický) Hotovo!

Účinok

Účinok
Vypadávanie, Lesk, Hydratácia, Regenerácia Hotovo!

Typ vlasov

Typ vlasov
Poškodené, Suché Hotovo!

Objem

Objem
300 ml Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NIOXIN Cleanser Shampoo 6 300 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NIOXIN Cleanser 6 Shampoo 300 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NIOXIN Cleanser 6 300 ml sampon.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií