AD elektro AP+ plus nový vizuál

Nokia Lumia 820 Black

Zobraziť katalóg
Nokia Lumia 820 Black
4,2 43 hodnotení
Mobilný telefón AMOLED ClearBlack 4.3 "480x800, procesor Qualcomm Snapdragon S4 MSM8960 1,5 GHz, RAM 1GB, interná pamäť 8GB, fotoaparát 8mpx, GPS, WiFi, Bluetooth, 3G, micro USB, Windows Phone 8
Kód:  RN800i1 Produktové číslo:  0022S54

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nokia Lumia 820 Black

Štýlový telefón so špičkovou hardvérovou i softvérovou výbavou. Jedinečný dizajn, Dnes už typický pre rad Lumi, pôsobí veľmi atraktívne a použitie iba kvalitných materiálov zaručuje výbornú pevnosť a odolnosť. Spoznajte všetky vymoženosti nového operačného systému Windows Phone 8 a užívajte si veľa zábavy. O jeho svižný chod sa postará dvojjadrový procesor od Qualcommu, ktorému sekunduje rovný 1 GB operačnej pamäte. Nechýba ani podpora sietí LTE a NFC čip.

Výkonný základ


Prezerajte si webové stránky rýchlo ako na počítači a hrajte moderné vizuálne pokročilé 3D hry. To všetko vám umožní dvojica jadier Krait ukrytých v mikroprocesora Qualcomm MSM8960. Aj napriek relatívne vysokú frekvenciu 1500 MHz je jeho spotreba minimálna a počúvanie pesničiek tak môže na jedno nabitie vydržať aj cez 60 hodín. Jemnými detailmi a krásne žiarivými farbami disponuje 4,3 "AMOLED displej s rozlíšením 800 x 480 pixelov.

Bezdrôtové nabíjanie


Zabudnite na vyťahovanie nabíjačky v prípade dochádzajúce batérie, Nokia totiž so svojimi smartphonmi predbehla dobu. Pomocou špeciálnych nabíjačiek a zadného krytu telefónu môžete váš prístroj bezdrôtovo nabiť v priebehu pár hodín. Stačí si dokúpiť zadný kryt a bezdrôtovú nabíjačku, položiť na ňu telefón a nabíjací proces ihneď začne. Nielenže vám to ušetrí čas hľadania nabíjačky, ale zároveň to vyzerá futuristicky a vaša Lumia tak získa ešte väčšiu mieru exkluzivity.



Úsmev pristanú každému


Zachyťte si všetky vaše unikátne okamihy s fotoaparátom v telefóne Lumia. Vysoké rozlíšenie 8 Mpx nevynechá žiadny detail a kvalitné Carl Zeiss šošovky sa postarajú o presné navedenie svetla do senzora. Vysoká svetelnosť objektívu a prítomnosť dvojica LED bleskov urobí z každej fotky za zhoršených svetelných podmienok majstrovské dielo bez nechceného šumu. Kvalitné fotografie dopĺňa možnosť natáčania videí vo vysokom FullHD rozlíšenie s rýchlosťou 30 snímok za sekundu.





S Lumia 820 sa nestratíte


Zabudovaný GPS senzor vám kedykoľvek presne umožní sledovať vašu polohu. K dispozícii máte veľmi prepracované a rozsiahle Bing aj Nokia mapy pre ľahkú orientáciu. Hľadáte vyhlásenú reštauráciu, dostali ste chuť na drink, potrebujete nájsť vhodné ubytovanie alebo sa len potrebujete zorientovať v mestskej doprave? S aplikáciouMestské info stačí telefón len podržať pred očami a na obrazovke uvidíte rozmiestnenie všetkých bodov záujmov, ako by boli priamo pred vami.




Windows Phone 8


Vybavená najmodernejším operačným systémom Windows Phone 8 patrí Nokia Lumia 820 medzi špičkové chytré telefóny sa veľa funkcií a vychytávok. Systém prešiel od poslednej verzie mnohými vylepšeniami a optimalizáciami, takže je práca s ním jedna radosť. Na prepracované úvodnej obrazovke si môžete meniť veľkosť dlaždíc, Nechýba spätná kompatibilita s aplikáciami pre Windows Phone 7 a naviac získate plnej verzie kancelárskych aplikácií Office, Ktoré poznáte zo stolových počítačov. Na synchronizáciu pošty a kontaktov z vášho emailového účtu poslúži známe klient Outlook.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nokia Lumia 820 Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nokia Lumia 820 Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nokia Lumia 820 Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nokia Lumia 820 Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nokia Lumia 820 Black.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií