Felix sensations jellies (2× 24× 100 g) – výber v och. želé

Zobraziť katalóg
Felix sensations jellies (2× 24× 100 g) – výber v och. želé
Sada , tuk 3% - 0,41 €/ks
Kód:  KRMrk0285S Stránky výrobcu
Felix sensations jellies (2× 24× 100 g) – výber v och. želé Predaj skončil

Felix sensations jellies (2× 24× 100 g) – výber v och. želé

FELIX Sensations Jellies krmiva vyzerajú, voňajú a chutia tak neodolateľne, ako jedlo, ktoré by ste sami uvarili. Každá receptúra obsahuje krehké kúsky servírované v šťavnatom želé, aby sa vaša mačka mohla do chutného krmiva poriadne zahryznúť. Naozaj chutia tak dobre, ako vyzerajú! Zároveň sú zdrojom esenciálnych omega-6 mastných kyselín a majú správnu kombináciu minerálnych látok a vitamínov, aby uspokojili 100 % denných potrieb vašej mačky.

Mäsová kapsička pre mačky Felix Sensations Jellies, 2× 24× 100 g

  • Kapsička Felix Sensations Jellies je 100 % kompletná a vyvážená
  • Mäsová kapsička Felix obsahuje vyvážené minerálne látky
  • Obsahuje vitamíny D a E
  • Krmivo Felix Sensations Jellies je zdrojom omega-6 mastnej kyseliny
  • Sú bez pridaných umelých aróm, konzervantov a umelých farbív
  • Sú plné zdravých dobrôt, aby uspokojili 100 % denných potrieb vašej mačky

Viac o mačacom krmive FELIX

Každá receptúra obsahuje krehké kúsky servírované so zeleninou v šťavnatom želé, aby sa vaša mačka mohla do chutného krmiva poriadne zahryznúť! Zároveň sú zdrojom esenciálnych omega-6 mastných kyselín a majú správne vyváženú kombináciu minerálnych látok a vitamínov, aby udržali vašu mačku plnú života a pripravenú na nezbedníctvo! Sú plné zdravých dobrôt a uspokoja 100 % denných potrieb vašej mačky, keď sú podávané podľa kŕmneho návodu. To nie je všetko! FELIX Sensations je dostupný v širokom rade lahodných receptúr so zeleninou, aby každý deň uspokojil lásku vašej mačky po rozmanitosti. Naozaj chutia tak dobre, ako vyzerajú!

Dávkovanie žrania pre mačky:
Dospelú mačku s priemernou hmotnosťou (4 kg) kŕmte 3 až 4 kapsičkami denne, najmenej v dvoch samostatných dávkach. Uvedená kŕmna dávka je určená pre stredne aktívne dospelé mačky v prirodzenom prostredí. Individuálne potreby sa môžu líšiť a kŕmnu dávku je preto nutné prispôsobiť tak, aby si vaša mačka udržala optimálnu hmotnosť. Podávajte pri izbovej teplote. Čistá čerstvá pitná voda by mala byť vždy k dispozícii.

Zloženie:
S hovädzím v želé s paradajkami: mäso a výrobky živočíšneho pôvodu (z toho hovädzie 4 %), bielkovinové extrakty rastlinného pôvodu, zelenina (2,7 % paradajkového koncentrátu, zodpovedá 4 % paradajok v želé), ryby a vedľajšie výrobky z rýb, minerálne látky, cukry

S kuraťom v želé s mrkvou: mäso a výrobky živočíšneho pôvodu (z toho kura 4 %), bielkovinové extrakty rastlinného pôvodu, zelenina (2,7 % mrkvového koncentrátu, zodpovedá 4 % mrkvy v želé), ryby a vedľajšie výrobky z rýb, minerálne látky, cukry

S kačicou v želé so špenátom: mäso a výrobky živočíšneho pôvodu (z toho kačica 4 %), bielkovinové extrakty rastlinného pôvodu, ryby a vedľajšie výrobky z rýb, minerálne látky, zelenina (0,3 % dehydrovaného špenátu, zodpovedá 4 % špenátu v želé ), cukry

S jahňacím v želé s príchuťou diviny: mäso a výrobky živočíšneho pôvodu (z toho jahňacie 4 %, zverina 1 %), bielkovinové extrakty rastlinného pôvodu, ryby a vedľajšie výrobky z rýb, minerálne látky, cukry

Pridané nutričné látky:
Vitamín A (1.490 IE/kg), vitamín D3 (230 IE/kg), vitamín E (17 IE/kg), meď (0,9 mg/kg)

Analytické zložky:
Vlhkosť (80 %), bielkoviny (13 %), tuk (3 %), popolovina (2,2 %), vláknina (0,5 %), kyselina linolénová [omega-6-mastné kyseliny] (0,4 %)


Parametre a špecifikácia

Zviera
Mačka Hotovo!
Typ krmiva
Vrecúško Hotovo!
Hmotnosť balenia
4,8 kg Hotovo!
Konzistencia
Mokré Hotovo!
Obsah tukov
3 % Hotovo!

Maznáčik

Zviera
Mačka Hotovo!

Typ krmiva

Typ krmiva
Vrecúško Hotovo!

Balenie

Hmotnosť balenia
4,8 kg Hotovo!

Zloženie

Konzistencia
Mokré Hotovo!
Obsah tukov
3 % Hotovo!

Analytické zložky

Hrubé bielkoviny
13 % Hotovo!
Obsah tuku
3 % Hotovo!
Hrubá vláknina
0,5 % Hotovo!
Hrubý popol
2,2 % Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Felix sensations jellies (2× 24× 100 g) – výber v och. želé Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Felix sensations jellies (2 × 24 × 100g) - výběr v och. želé.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií