AlzaBoxy Q1 alzaplus segmenty sda v2

SALENTE L7

Zobraziť katalóg
SALENTE L7
5 3 hodnotení
Robotický vysávač s mopom – na všetky druhy podláh, na mokré čistenie, umývateľný filter, automatické dobíjanie, senzor proti nárazu, pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, vysávanie viacerých miestností, senzor proti pádu zo schodov, predvoľba miestností na upratovanie, prispôsobenie povrchu podlahy, funkcia proti zamotaniu káblov a funkcia odloženého upratovania, diaľkové ovládanie, ovládanie diaľkovým ovládačom, mobilnou aplikáciou, objem nádoby na prach 0,6 l, zberná nádoba o objeme 1 l, 2 bočné kefy, prekoná prekážky do výšky 2 cm, laserová navigácia, BLDC motor, Li-Ion batérie, doba chodu 250 min, hlučnosť 60 dB, rozmery 10 × 35 × 35 cm (V׊×H), hmotnosť 3 kg, nabíjacia stanica súčasťou balenia, čierna farba
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  SALRV302 Produktové číslo:  RTX-L7 Stránky výrobcu

SALENTE L7

SALENTE L7 je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.
  • .

Hľadáte do svojej domácnosti robotický vysávač, ktorý maximálne uľahčí upratovanie? Robot SALENTE L7 s najmodernejšou, 360° laserovou navigáciou zvládne vysávať aj umývať súčasne. Využiť môžete aj lampu UVC LED s režimom UVC sterilizácie na odstránenie vírusov a baktérií. Ovládať ho môžete pohodlne, inteligentnou aplikácie lokalizovanou v slovenčine. Automatický vysávač SALENTE L7 navyše vie po slovensky. O plynulú a výkonnú činnosť sa postará kvalitný motor BLDC. Robot má veľkú batériu s 5 200 mAh kapacitou. Vďaka kvalitnému filtru HEPA zaistí hygienicky čistú domácnosť. Aku vysávač SALENTE L7 využíva senzory TOF a automatickú detekciu typu podlahy.

Kľúčové vlastnosti robotického vysávača SALENTE L7 s mopom a UVC lampou

  • Robotický vysávač s najmodernejšou 360° laserovou navigáciou
  • Zvládne umývať a vysávať súčasne
  • Účinný režim umývania Y-mop
  • Lampa UVC LED a režim UVC sterilizácie
  • Moderný motor BLDC NIDEC s vysokým výkonom - 46 W
  • Vysoký sací výkon - až 3 300 Pa
  • Ovládať ho môžete pohodlne, inteligentnou aplikáciou Sante
  • Automatické nabíjanie v nabíjacej stanici
  • Vysokokapacitná batéria Li-Ion - 5 200 mAh
  • Robot zvládne až 180 minút činnosti
  • Nabíjanie batérie trvá približne 5 až 6 hodín
  • Umývateľný filter HEPA pre hygienicky čistú domácnosť
  • Automatický vysávač SALENTE L7 rozpozná typ podlahy a automaticky upraví výkon
  • 600 ml nádoba na prach
  • Podpora wifi pripojenia
  • Aplikácia je plne v slovenskom jazyku a kompatibilná so systémami Android a iOS
  • Možnosť nastavenia 3 úrovní umývania
  • Inteligentné riadenie robota SALENTE L7
  • Unikátny senzor TOF
  • Nastavte si zóny upratovania či mapu v sprievodnej aplikácii
  • V balení nájdete praktický diaľkový ovládač

Režimy Y-mop a UVC sterilizácie zaisťujú skutočnú čistotu

Výrobca implementoval do robotického vysávača SALENTE L7 UVC LED lampu, ktorá likviduje 99,99 % vírusov a baktérií na kontaminovanom povrchu. Ľahko a rýchlo tak dosiahnete účinnú dezinfekciu. V bežnom režime môžete UVC lampu vysávača SALENTE aktivovať prostredníctvom aplikácie alebo na diaľkovom ovládaní. Robotický vysávač taktiež oplýva samostatným upratovacím režimom UVC sterilizácie. V tomto režime sa spomalí pohyb vysávača, zníži sa rýchlosť otáčania kief aj sací výkon. To všetko preto, aby SALENTE L7 dosiahol maximálnu efektivitu úrovne sterilizácie. Na mopovanie disponuje robot režimom Y-mop, v ktorom sa pohybuje po trajektórii v tvare písmena Y, čím dosahuje ešte lepšie upratovanie.

Prepojte automatický vysávač SALENTE L7 s inteligentnou aplikáciou

Automatický vysávač SALENTE L7 vás uchváti svojimi inteligentnými funkciami, vďaka ktorým sa z neho stane nenahraditeľný pomocník v celej domácnosti. Aku vysávač môžete prepojiť pomocou mobilnej aplikácie Salente a ovládať ho na diaľku. V aplikácii si nastavíte všetko potrebné a dokonca môžete spustiť rôzne režimy upratovania a nastaviť úrovne vysávania alebo umývania. Aplikácia je plne v slovenskom jazyku a kompatibilná so systémami Android a iOS. V prípade, že nepatríte medzi priaznivcov inteligentného ovládania, využite pribalený diaľkový ovládač. Veľkou výhodou robotického vysávača SALENTE L7 je možnosť ovládania hlasom, pretože je kompatibilný so systémom Alexa a Google Home. A to nie je všetko, pretože batériový vysávač SALENTE L7 vie dokonca po slovensky, takže vám rád oznámi ukončenie upratovania, nízku kapacitu batérie a ďalšie situácie.

Robot vysáva aj umýva súčasne

Upratovanie celej domácnosti občas zaberie veľa času, ale s robotickým vysávačom SALENTE L7 zvládnete všetko raz dva! Vysávač na baterku má totiž kombinovanú nádobu, ktorá umožňuje povysávať aj poumývať súčasne. Efektné upratovanie zaistí aj elektronicky riadený zásobník, ktorý je možné nastaviť na 3 úrovne umývania. Robot je tak ideálny na drevené podlahy aj parkety. V prípade, že potrebujete iba povysávať, použite 600-mililitrovú nádobu na prach.

Robotický vysávač SALENTE L7 zaisťuje hygienicky čistú domácnosť

Hygienicky čistá domácnosť je úplným základom. Robotický vysávač SALENTE L7 je opatrený trojstupňovou filtráciou s umývateľným filtrom HEPA, ktorý pomáha zachytiť jemný prach a alergény. Filter je skvelý aj na zachytenie drobných čiastočiek, ktoré sa vďaka tomu nedostanú späť do vzduchu. Filter HEPA je navyše umývateľný, takže ho môžete používať opätovne. Do zásobníka na vodu môžete navyše pridať dezinfekčný prostriedok, vďaka čomu docielite ešte vyššiu úroveň upratovania.

Inteligentné riadenie robota SALENTE L7

V prípade, že robotovi SALENTE L7 dôjde batéria, automaticky sa po dobití batérie opäť vráti tam, kde prestal. Rovnako funguje aj pri prerušení upratovania. Táto funkcia je skvelá v tom, že aku vysávač neupratuje rovnaký priestor niekoľkokrát, pokračuje v tom, čo má naplánované.

Bezdrôtový automatický vysávač vyniká svojou prispôsobivosťou

Silné motory a dostatočne veľké kolesá umožňujú robotickému vysávaču SALENTE L7 prekonať prekážky až do výšky 20 mm.  Pri upratovaní ho nezastavia ani prechodové lišty alebo koberce. Bezdrôtový automatický vysávač využíva nový vyvinutý rotačný penový valec, ktorý vie pozbierať aj najjemnejší prach, ale zároveň si poradí s hrubými nečistotami. Centrálnu turbokefu tvorenú štetinami a gumovými lamelami oceníte pokiaľ máte doma zvieracích miláčikov. Dvojica antistatických bočných kief sa postará o upratovanie pozdĺž stien a nábytku. 

Inteligentný robot L7 rozpozná typ podlahy a automaticky upraví výkon

Medzi hlavné prednosti robotického vysávača SALENTE L7 patrí bezpochyby automatická detekcia typu podlahy. Inteligentný robot L7 rozpozná typ podlahy a prispôsobí tomu sací výkon. Vďaka tomu docielite perfektné upratovanie aj po zájdení na koberec, pri ktorom je potrebné pridať výkon pre efektívnejšie upratovanie. Robotický vysávač SALENTE L7 disponuje aj senzorom TOF, ktorý zaistí plynulý pohyb vysávača pozdĺž stien a nábytku. Senzor je prispôsobený tak, aby spoznal sklenené alebo čierne steny. Vysávač na baterku prejde okolo týchto prekážok s dostatočnou vzdialenosťou tak, aby ich nijako nepoškodil a zároveň, aby bolo vždy krásne upratané.

Nastavte si zóny upratovania či mapu

V aplikácii Salente si môžete nastaviť podrobnú mapu upratovania. Mapa znázorňuje, kde už robot SALENTE L7 upratal. V prípade potreby ho môžete poslať na konkrétne miesto alebo nastaviť miesta, kde má upratovať. Aplikácia ponúka aj možnosť nastavenia zón upratovania, kde si nastavíte, kam robotický vysávač môže a kam nesmie. Rovnako jednoducho si možno nastaviť koľkokrát prejde vysávač SALENTE L7 na danom mieste, čo sa vám bude hodiť pre miesta, kde býva väčšia koncentrácia prachu napríklad v zádverí.


Parametre a špecifikácia

Porovnať
Spôsob navigácie
Laserová Hotovo!
Počet bočných kief
2 Hotovo!
Prekonanie prekážky do výšky
2 cm Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, Vysávanie viacerých miestností, Senzor proti pádu zo schodov, Predvoľba miestností na upratovanie, Prispôsobenie povrchu podlahy, Funkcia proti zamotaniu káblov, Funkcia odloženého upratovania Hotovo!

Špecifické vlastnosti

Spôsob navigácie
Laserová Hotovo!
Počet bočných kief
2 Hotovo!
Prekonanie prekážky do výšky
2 cm Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, Vysávanie viacerých miestností, Senzor proti pádu zo schodov, Predvoľba miestností na upratovanie, Prispôsobenie povrchu podlahy, Funkcia proti zamotaniu káblov, Funkcia odloženého upratovania Hotovo!

Vlastnosti

Typ ovládania
Diaľkový ovládač, Mobilná aplikácia Hotovo!
Vlastnosti
Diaľkové ovládanie Hotovo!
Typ motora
BLDC Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Mäkké povrchy, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Umývateľný filter Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
60 dB Hotovo!

Zberná nádoba

Objem
1 l Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
35 cm Hotovo!
Výška
10 cm Hotovo!
Hĺbka
35 cm Hotovo!
Hmotnosť
3 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Mobilná aplikácia

Mobilná aplikácia
Áno Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
60 dB(A) Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Výška
10 cm Hotovo!
Šírka
35 cm Hotovo!
Hĺbka
35 cm Hotovo!
Hmotnosť
3,4 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, vlastním tento vysavač a nedávno jsem zakoupil nový mobil, s verzí androidu 13/TP1A.220624.014 Aplikaci nelze nainstalovat, píše že mám nepodporovanou novou verzi. Bude nějaká aktualizace? Nerad bych robota kvůli této patálii vracel. Děkuji za odpověď.

Aplikácia nepodporuje Android 13. Je nejaká možnosť ze aplikácia bude aktualizovaná?

Príslušenstvo pre SALENTE L7
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií