AlzaBoxy Q1 Vyhraj lístky na EURO 2024

Samsung WMN-B16FB

Zobraziť katalóg
Samsung WMN-B16FB
Držiak na TV – na televízor veľkosti 58 až 75"
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  WR600y43c3 Produktové číslo:  WMN-B16FB/XC Stránky výrobcu
Samsung WMN-B16FB 139,90 € Rozbalené

Samsung WMN-B16FB

Samsung WMN-B16FB je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.
  • .

Váš televízor by mal byť umiestnený na bezpečnom a stabilnom mieste, vďaka ktorému sa harmonicky zladí s vaším interiérom. Držiak na TV Samsung vám dá možnosť nájsť ten pravý pozorovací uhol a elegantne zvládnuť organizáciu vášho interiéru. Možno ho použiť pre televízory s uhlopriečkou 58 75". Držiak na televízor na stenu Samsung podčiarkuje čierna farba.

Držiak na TV Samsung WMN-B16FB Screen
Držiak na TV Samsung WMN-B16FB Vlastnosti/technológia

Hlavné vlastnosti držiaka na TV Samsung WMN-B16FB

  • Držiak na TV na stenu Samsung slúži na bezpečné prichytenie televízora
  • Nástenný typ ponúka ideálne umiestnenie televízora vo výške očí
  • Kompatibilný s televízormi s uhlopriečkou 58 až 75"
  • Držiak TV na stenu Samsung dopĺňa čierna farba

Spoľahnite sa na jeho jedinečné vlastnosti

Držiak na TV Samsung bude vždy pripravený poskytnúť ideálne podmienky na sledovanie vašich obľúbených filmov, seriálov a relácií. Držiak na televízor na stenu ponúka ideálne umiestnenie televízora vo výške očí.

Držiak na TV Samsung WMN-B16FB Bočný pohľad

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Určenie
Nástenný Hotovo!
Min. veľkosť TV
58" Hotovo!
Max. veľkosť TV
75" (75") Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ

Určenie
Nástenný Hotovo!
Min. veľkosť TV
58" Hotovo!
Max. veľkosť TV
75" (75") Hotovo!

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Vyberáte držiak na TV a potrebujete poradiť? Pozrite sa na nášho sprievodcu výberom!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, ja tante drzak vhodny pro model TV QE77s92c? Popr alternativa?

Dobrý deň bude tento držiak pasovať na tv Samsung QE65QN85C

Dobry den, je prosim tento drziak vhodny pre TV Samsung QE65Q80R? Otvory pre uchytenie na TV su vo vhodnej vzdialenosti 400x300, tak teoreticky by to mohlo sediet. Dakujem, J

Dobrý den. Prosím o návad k montáži. Není možné nikde dohledat, jak správně zavěsit tv na držák.

Dobrý deň, je tento držiak Samsung WMN-B16FB vhodný pre TV Samsung QE65QN90BATXXH zakúpený v roku 2022? Totižto v odpovedi na predchádzajúcu otázku píšete o určení pre 82"-85" TV a v parametroch pre tento držiak o určení pre 58"-75" TV.

Dobrý den, prosím o info. ohledně kompatibility a vhodnosti držáku Samsung WMN-B16FB s TV Samsung UE65MU8002 (zadní strana plastového krytu TV je prolisovaná, takže pravděpodobně bude nutné použít distanční podložky ??) a zda jsou tyto podložky a šrouby pro připevnění držáku k TV součástí balení nebo je nutné dokoupit zvlášť, příp. kde objednat. Další dotaz mám, kde by jsem mohl objednat propojovací kabel mezi TV Samsung UE65MU8002 a one connect boxem Samsung, který byl součástí, bohužel kabel mi poničili domácí mazlíčci. Děkuji. S pozdravem M.B.

Príslušenstvo pre Samsung WMN-B16FB
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií