MS hokej Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

SENCOR SWK 0590BK

Zobraziť katalóg
SENCOR SWK 0590BK
3,7 8 hodnotení
Rýchlovarná kanvica – s reguláciou teploty, antikorová, objem 1,5 l, čierna farba, príkon 2200 W, dvojitý plášť, filter a otočná základňa, kontrolka chodu, udržanie teploty
32,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  SENRK107 Produktové číslo:  SWK 0590BK Stránky výrobcu

SENCOR SWK 0590BK

SENCOR SWK 0590BK je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.
image_product

Sencor Rýchlovarná kanvica SWK 0590BK


SWK 0590BK

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

image_product

Dvojitý plášť kanvice pre chladný povrch


image_product

Dotykový LCD displej


image_product

Ukazovateľ hladiny vody

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


image_product
image_product

Sencor predstavuje modernú rýchlovarnú kanvicu SWK 0590BK

Hľadáte novú rýchlovarnú kanvicu, ktorá sa stane ozdobou kuchyne a zároveň perfektne odvedie svoju prácu? Sencor by vám rád predstavil kanvicu SWK 0590BK, ktorá na jednej strane disponuje zaujímavým vzhľadom a na strane druhej je vybavená mnohými skvelými funkciami. Ľahko sa ovláda pomocou dotykového LED displeja, na ktorom sú prehľadne zobrazené všetky tlačidlá. Určite oceníte aj jej veľký objem 1,5 l, a tak uvaríte aj niekoľko nápojov naraz. Pretože rôzne nápoje vyžadujú na svoju prípravu inú teplotu vody, zabudoval do tohto prístroja Sencor aj technológiu regulácie teploty vody. Vyberať si tak môžete zo 40, 80, 90, alebo 100 °C. Je veľmi dôležité myslieť aj na používateľskú bezpečnosť pri manipulácii s horúcou vodou a preto je rýchlovarná kanvica vyhotovená z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele a jej plášť je dokonca dvojitý. Vďaka tomu je zabezpečená vaša ochrana pred možným popálením.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


image_product
image_product

Moderné dotykové ovládanie

Táto rýchlovarná kanvica rozhodne patrí medzi elegantné a nadčasové kúsky. Obľúbite si ju predovšetkým vďaka možnosti jej ovládania. Už na prvý pohľad si všimnete jej LED podsvietený displej, ktorý sa ovláda úplne dotykovo. Prehľadne tu uvidíte možnosti vypnutia/zapnutia, alebo napríklad predvoľbu na nastavenie teploty. Tento spôsob ovládania je ľahký a obľúbi si ho každý. Asi najviac pôsobivým prvkom tohto zariadenia je jeho svetelná indikácia prevádzky. Keďže je displej podsvietený, dobre vidíte, aké nastavenia ste navolili. Následne vidíte, ako číselný údaj na tele kanvice narastá do požadovanej teploty.

Udržiavanie zvolenej teploty a ukazovateľ hladiny vody

quotation

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

image_product
image_product

Teplotu vody je možné pohodlne regulovať

Rôzne druhy nápojov vyžadujú na svoju prípravu rôznu teplotu vody. Aby vám Sencor čo najviac uľahčil prácu, vložil do tejto kanvice technológiu elektronickej regulácie na nastavenie teploty vody. Pohodlne si tak na dotykovom paneli zvolíte, či chcete vodu ohriať na 40, 80, 90, alebo 100 °C a rýchlovarná konvica si výslednú teplotu sama postráži. Ďalšou technológiou, ktorú je potrebné spomenúť, je schopnosť udržiavania zvolenej teploty vody. Funguje tak, že po uvarení vody na požadovanú teplotu ju bude kanvica automaticky udržiavať, aby bola neustále pripravená na použitie. Doba udržiavania teploty je už prednastavená na 2 hodiny.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

image_product
image_product

Veľký objem až 1,5 l vody

Ak budete chcieť pripravovať viac nápojov naraz, aj na to je tento prístroj pripravený. Jeho telo je schopné pojať až 1,5 litra vody, pričom vo vnútri tela má pekne znázornený ukazovateľ hladiny vody, takže budete mať vždy perfektný prehľad, koľko vody je práve vo vnútri.

Elektronická regulácia pre nastavenie teploty vody

quotation

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

image_product
image_product

Dvojitý plášť kanvice pre chladný povrch

Spoločnosť Sencor vyberá pre svoje produkty iba tie najkvalitnejšie materiály. Toto zariadenie je zhotovené z veľmi pevnej ocele typu SUS 304, ktorá sa často používa v prístrojoch určených pre potravinárstvo, a to pre svoje skvelé vlastnosti. Je antikorózna a okrem toho odolná proti vode, čo určite privítate počas jej používania aj pri starostlivosti o ňu. Dôležitým prvkom, ktorým je rýchlovarná kanvica vybavená, je rozhodne jej dvojitý plášť. Telo prístroja má tak dvojitú stenu, ktorá vytvára navonok chladný pocit, aj keď sa vo vnútri nachádza práve uvarená voda.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

image_product
image_product

Bezpečné používanie na prvom mieste

Bezpečnosť používateľskej prevádzky je absolútnou prioritou. O to viac, ak ide o zariadenie, ktoré pracuje s horúcou vodou. Pre túto kanvicu Sencor využil niekoľkobodový bezpečnostný systém. V prvom rade, jej základňa je kruhového tvaru a funguje na princípe centrálneho 360° STRIX konektora, čo znamená, že nech položíte kanvicu na podstavec akokoľvek, vždy naň presne sadne. Môže nastať situácia, že prístroj omylom zapnete, avšak bez vody vo vnútri. Z takého dôvodu je jeho termostat vybavený poistkou, ktorá tento omyl zistí a kanvicu automaticky vypne. Aby bolo zároveň možné šetriť elektrickú energiu, dokáže konvička vyhodnotiť vašu neaktivitu a po piatich minútach od zapnutia sa sama prepne do režimu spánku.

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Materiál

Materiál
Nerez Hotovo!

Vlastnosti

Objem
1,5 l Hotovo!
Funkcie
Udržanie teploty, Regulácia teploty, Kontrolka chodu Hotovo!
Príkon
2 200 W Hotovo!
Typ filtra
Žiadny Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, po měsíci se konvice rozhodla, že začne pípat. Nejsem si jistá, jestli jsem to někde nezapla.. Dá se tato funkce nějak vypnout,prosím?

Zobrazuje teplotu aj po ukonceni ohrievania. Cize, ci je na didplaji vidno, aku teplotu ma zostavajuca voda v kanvici?

Dobrý den, je tato konvice matná nebo lesklá?

Príslušenstvo pre SENCOR SWK 0590BK
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií