AD homeoffice Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

SET Ajax StarterKit + HomeSiren white

Zobraziť katalóg
SET Ajax StarterKit + HomeSiren white
Zabezpečovací systém – Ajax StarterKit – Set centrálneho ovládacieho panelu (ústredne) Hub, PIR detektora pohybu MotionProtect, magnetického kontaktu DoorProtect a diaľkového ovládača SpaceControl. Táto základná súprava Ajaxu v podobe StarterKitu je ešte navyše rozšírená o bezdrôtovú vnútornú sirénu Homesiren a ďalší diaľkový ovládač SpaceControl za zvýhodnenú cenu. Farba iba biela.
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  AJAX22_05 Produktové číslo:  AJAXSET7_WH Stránky výrobcu
SET Ajax StarterKit + HomeSiren white 511,81 € Momentálne nedostupné

SET Ajax StarterKit + HomeSiren white

Súprava alarmu AJAX v čiernej farbe s Ajax HomeSiren v bielej farbe

Zaobstarajte si výhodnú súpravu zabezpečenia, ktorá ponúka moderný a spoľahlivý bezdrôtový alarm AJAX s internou sirénou Ajax HomeSiren 1. generácie. Sadu alarmu tvoria základné prvky – centrálna jednotka HUB, PIR detektor pohybu MotionProtect, detektor otvorenia okien a dverí DoorProtect a kľúčenka s tiesňovým tlačidlom SpaceControl. Kedykoľvek dôjde k alarmu, budete notifikáciou ihneď informovaní o dianí v stráženom priestore. Navyše vám akýkoľvek poplach oznámi hlasný zvuk domácej sirény. Všetko môžete jednoducho ovládať a sledovať v bezplatnej aplikácii AJAX pre mobilné telefóny. Zabezpečovací systém AJAX je moderné a spoľahlivé riešenie na ochranu vášho domu alebo bytu. Systém sa skladá z niekoľkých komponentov, ktoré spolu bezdrôtovo komunikujú a vytvárajú inteligentnú sieť.

Centrálna jednotka je srdce vášho zabezpečenia

Centrálna jednotka HUB je mozgom celého systému AJAX. HUB prijíma signály od ostatných zariadení, analyzuje ich a reaguje podľa nastavených pravidiel. HUB tiež zaisťuje spojenie so zabezpečovacou službou a odosielanie upozornení na váš mobilný telefón. HUB podporuje pripojenie až 100 detektorov a zariadení AJAX, ktoré možno rozdeliť do 9 nezávislých skupín (podsystémov). Zariadenie používa na monitorovanie stavu detektorov a zaistenie rýchlej reakcie na hroziace nebezpečenstvo unikátnu rádiovú technológiu Jeweler. V prípade rušenia rádiového signálu upozorní používateľa a automaticky sa preladí na nerušené frekvenčné pásmo. Má vlastnú vstavanú Li-Ion batériu, ktorá umožní napájanie systému pri výpadku prúdu až na dobu 15 hodín.

Vnútorný poplachový detektor pohybu s funkciou PET IMMUNITY

PIR detektor pohybu AJAX MotionProtect sníma pohyb v priestore a aktivuje poplach v prípade neoprávneného vniknutia. MotionProtect má vysokú citlivosť a presnosť, dokáže rozlíšiť medzi ľuďmi a zvieratami a zabrániť tak nežiaducim falošným poplachom. Zariadenie automaticky zvyšuje alebo znižuje citlivosť senzora, aby presne detegovalo pohyb počas horúceho aj chladného počasia. Detektor môže pracovať až 5 rokov napájaný z predinštalovanej batérie a je navrhnutý na použitie v interiéri.

Magnetický poplachový kontakt proti narušeniu okien a dverí

Detektor otvorenia AJAX DoorProtect monitoruje stav okien a dverí a upozorňuje na ich otvorenie alebo pokus o narušenie. DoorProtect má malé rozmery a nenápadný dizajn, preto ho možno ľahko namontovať na akýkoľvek typ okna alebo dvere v interiéri. Zariadenie sa skladá z dvoch modulov – detektora a magnetu.
Súprava obsahuje dva magnety: veľký magnet na inštaláciu do vzdialenosti až 2 cm a malý magnet do 1 cm. Detektor môže pracovať až 7 rokov pri napájaní z predinštalovanej batérie.

Domáca siréna HomeSiren 1. generácie

Domáca siréna AJAX HomeSiren je bezdrôtové zariadenie, ktoré vydáva hlasný zvukový signál v prípade poplachu. Siréna sa inštaluje do interiéru budovy a je kompatibilná so všetkými bezpečnostnými systémami AJAX. Siréna má vstavanú záložnú batériu, ktorá zaistí jej funkčnosť aj pri výpadku elektrického napájania. Siréna AJAX HomeSiren má tiež ochranu proti sabotáži a proti prachu a vlhkosti. Domáca siréna je ideálnym riešením na zvýšenie účinnosti vášho bezpečnostného systému a na odstrašenie nepozvaných návštevníkov.
HomeSiren 1. generácie neobsahuje zvonkohru a akustickú signalizáciu oneskorenia pri príchode a odchode.

Zabezpečený domov vďaka systému AJAX

Bezpečnostný systém AJAX je jednoduchý na inštaláciu a používanie, má dlhú životnosť batérií a vysokú odolnosť proti rušeniu. Systém AJAX vám poskytne pokoj a bezpečnosť pre váš domov. Zabezpečovací systém má vlastný komunikačný protokol Jeweller, ktorý odolá všetkým snahám o narušenie.

Jednoduchá a rýchla inštalácia zabezpečovacieho systému

Na jednoduchú inštaláciu zabezpečovacieho systému AJAX stačí iba upevniť senzory a sirénu na vhodné miesta pomocou špeciálnych držiakov, ktoré sú súčasťou balenia. Pokiaľ vyžadujete rýchlosť, tak sa to dá aj bez vŕtania. Držiaky smartbracket sú navrhnuté tak, aby zabránili neoprávnenému odstráneniu alebo poškodeniu zariadenia.

Obsah balenia: 1× Ajax HUB – Centrálna jednotka (vrátane držiaka SmartBracket a príslušenstva), 1× Ajax DoorProtect (vrátane držiaka SmartBracket a batérií), 1× Ajax MotionProtect (vrátane držiaka SmartBracket a batérií), 1× Ajax SpaceControl, 1× Ajax HomeSiren 1. generácie (táto verzia sirény neobsahuje zvonkohru a akustickú signalizáciu oneskorenia pri príchode a odchode), príslušenstvo, montážny materiál

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Rozšíriteľnosť
Uzatvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie, Ovládanie okien, dverí, brán Hotovo!
Napájanie
Na batérie Hotovo!
Protokol
Jeweller Hotovo!
Typ detekcie
pohybu Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Uzatvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie, Ovládanie okien, dverí, brán Hotovo!

Konektivita

Napájanie
Na batérie Hotovo!

Pripojenie

Protokol
Jeweller Hotovo!

Typ detekcie

Typ detekcie
pohybu Hotovo!

Signalizácia

Hlasitosť signalizácie
97 dB(A) Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
centrálna jednotka, Kľúčenka Hotovo!
Typ batérie
CR123A Hotovo!
Počet batérií
2 ks Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky smart alarmy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SET Ajax StarterKit + HomeSiren white Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SET Ajax StarterKit + HomeSiren white. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SET Ajax StarterKit + HomeSiren white.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií