AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Sovio BB85

Zobraziť katalóg
Sovio BB85
4,5 8 hodnotení
Tyčový mixér – príkon 800 W, 3 rýchlosti, 2 nože, maximálne otáčky 18000 ot./min, materiál nohy nerez
21,60 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  SOVTM475 Produktové číslo:  BB85

Sovio BB85

Kvalitný ponorný mixér Sovio BB85 si vás podmaní tým, aký je jednoduchý a nenáročný, zároveň s ním úplne ľahko vyčarujete celý rad zeleninových smoothies, vláčnej zemiakovej kaše, zeleninových pyré Aby vám dlho a spoľahlivo plnil všetky priania, disponuje ponorný mixér motorom s vysokým príkonom 800 W a dvojkrídlovou mixovacou čepeľou. Motor s neuveriteľnou ľahkosťou vyvinie rýchlosť až 18000 ot./min. Účinná regulácia rýchlosti je možná prepnutím rýchlostného stupňa z 3 dostupných rýchlostí. Pohodlnú prácu s mixérom garantuje ochrana, s ktorou si nepostriekate celú linku a vďaka ktorej z mixovacej nádoby neunikne ani kvapka horúceho pokrmu.

  • 3 voliteľné rýchlosti
  • Príkon 800 W
  • Maximálne otáčky 18000 ot./min

Parametre a špecifikácia

Počet nožov mixéra
2 Hotovo!
Materiál nohy
Nerez Hotovo!
Príkon
800 W Hotovo!
Počet rýchlostí
3 Hotovo!
Maximálne otáčky
18 000 ot./min Hotovo!

Vlastnosti

Počet nožov mixéra
2 Hotovo!
Materiál nohy
Nerez Hotovo!

Rýchlosť

Príkon
800 W Hotovo!
Počet rýchlostí
3 Hotovo!
Maximálne otáčky
18 000 ot./min Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je mozne zakupiit plastovu spojku na tento tyycovy mixer? Aka je cena?

Dobrý den, prosím Vás v nádobě se 2 noži - ze spodu je to přilepeno, nebo ta kovová část prostupuje přes dno? Již jsem jeden takový měla a ta kovová část se při sekání tvrdého sýru odlepila.

1. chyba moznost recenzie pre tento produkt 2. uz pri prvom pouziti metlicky, kazdu chvilku vypadava tato nasadka, kedze tu nie je ziadny uzamykaci system. len pootocenie proti smeru hodinovych rucicek nikam nezapadne, takze pri spusteni a vibraciach sa to same povoli a vypadne...uplne sklamanie. tovar budem posielat spat.

Je mozné jednotlivé komponenty dat do mycky na nadobi? Jaky je objem nadoby?

Dobrý deň. Práve sme dostali od vás tento výrobok a mame problém. Nedá sa nasadiť metalická do nadstavce, ktorý je pre ňu. V návode číslo sedem. Metalická sa nedá zasunúť. Poraďte prosím, ci je to zavládne alebo ako postupovať, v návode to ie je. Ďakujem, Vladimír Homola.

Dobrý den, prosím Vás, balení obsahuje i příslušenství na obrázcích, jako např. sekací nádobu, šlehací metlu,...nebo je to pouze ilustrační, když v popisu není nikde uvedeno? Předem děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k Sovio BB85
Príslušenstvo pre Sovio BB85 Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sovio BB85. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sovio BB85.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií