Archív - Doplnky stravy

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať

Doplnky stravy sú užitočné prípravky, ktoré pomocou obsiahnutých látok pomáhajú zlepšiť kondíciu, uľahčujú sústredenie, či podporujú výkon. Je vhodné užívať ich ako podporu organizmu pri náročnom psychickom alebo fyzickom vypätí. Prečítajte si, podľa čoho vybrať správny doplnok stravy a čo všetko nájdete v ponuke.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
437 položiek
5,0
KetoMix Beauty Booster
Doplnok stravy – je synonymom krásnej a rozjasnenej pleti - 0,14 €/ks
Predaj skončil
Objednávací kód: SPTket073
4,4 50×
Matcha Tea shake BIO 30 g
Matcha – matcha
Predaj skončil
Objednávací kód: SPTkyo0007nad
4,8 46×
GymBeam Vitamín C 1000 mg
Vitamín C
Predaj skončil
Objednávací kód: SPTgym344nad
5,0
GreenFood Nutrition Vegan Omega 3,6,9 60 cps
Omega-3 – kapsuly, určené pre Pre dospelých - 0,16 €/ks
Predaj skončil
Objednávací kód: SPTvit013
Predaj skončil
Objednávací kód: SPTvit009
Jaguar Fox SHOT PAUSE
Doplnok stravy – obsahuje melatonín, L-tryptofán, mučenku pletnú, slncovku kalifornskú a chmeľ otáčavý, zvyšuje kvalitu spánku a zaspávania, pomáha eliminovať účinky modrého svetla, upokojuje nervový systém a zlepšuje náladu, v balení 10× 10 ml
Predaj skončil
Objednávací kód: SPTmax0082
Jaguar Fox SHOT PLAY
Doplnok stravy – obsahuje taurín, guarana, L-karnitín, galgán väčší, vitamíny skupiny B, Schizandru, biotín a včeliu materskú kašičku, na neobmedzené sústredenie, rýchle reakcie a dlhotrvajúcu energiu, v balení 10× 10 ml
Predaj skončil
Objednávací kód: SPTmax0081
1,0
Jaguar Fox STAMINA
Doplnok stravy – obsahuje taurín, zelenú káva, guarana, vitamíny skupiny B, Schizandru, Ashwagandhu, Ženšen, Macu a zelený čaj, podporuje dlhotrvajúcu energiu a zvyšuje koncentráciu, stimuluje mozgovú aktivitu a pozornosť, pomáha zlepšovať náladu a pamäť, v balení 60 kapsúl
Predaj skončil
Objednávací kód: SPTmax0080
Predaj skončil
Objednávací kód: SPTkyo0014
Pharmalife Vitamín D3 z lišajníka 2000 IU 30 ml
Vitamín D – tekutina, objem 30 ml, určené pre dospelých
Predaj skončil
Objednávací kód: SPTvit005
EPAplus Vitamín D3 FORTE 1000 IU tbl. 30
Vitamín D – tablety, 30 tabliet, určené pre dospelých
Predaj skončil
Objednávací kód: SPTvit001
Epavit Rybí olej Omega-3
Vitamín D – tekutina, objem 100 ml, určené pre dospelých a deti od 1 rokov
Predaj skončil
Objednávací kód: SPTvit006
Pharmalife Vitamín D3 + K2 kvapky pre deti 30 ml
Vitamín D – tekutina, objem 30 ml, určené pre deti od 0 rokov
Predaj skončil
Objednávací kód: SPTvit003
Pharmalife Vitamin D3 + K2 kvapky 30ml
Vitamín D – tekutina, objem 30 ml, určené pre dospelých
Predaj skončil
Objednávací kód: SPTvit004
EPAVIT Vitamín D3 baby kvapky 30 ml
Vitamín D – tekutina, objem 30 ml, určené pre deti od 0 rokov
Predaj skončil
Objednávací kód: SPTvit002
Scitec Nutrition Water Cut 100 cps
Doplnok stravy – obsahuje 8 výťažkov z liečivých rastlín a mikroživín, v balení 100 kapsúl
Predaj skončil
Objednávací kód: SPText156
4,8 12×
Nutrend MINERALS MAGNESIUM + ZINC, 60 tabliet
Minerály – tablety, pre pre dospelých, 60 tabliet - 0,12 €/ks
Predaj skončil
Objednávací kód: SPTnut11419
Goodie Včelia perga BIO 100 g
Doplnok stravy Včelí perga je fermentovaný peľ alebo včelí chlieb. Je to jedna z najkomplexnejších superpotravín na svete. Naša včelia perga je produkt “vyrobený“ včelami žijúcimi v nedotknutej prírode v Rumunsku a chovanými etickým spôsobom. Vzniká zložitým procesom fermentácie. Včely zbierajú z rastliny peľ, ktorý je základnou surovinou pre včelí chlieb. Peľ je zdrojom komplexných rastlinných bielkovín, obsahuje jednoduché cukry, malé množstvo tuku, množstvo aktívnych enzýmov, vitamínov a minerálov. Oproti samotnému peľu je stráviteľnejšie a výživnejšie a obsahuje množstvo bioaktívnych látok.
Predaj skončil
Objednávací kód: SPT16549
Goodie Mladý jačmeň, Šťava BIO 150g
Doplnok stravy – mladý jačmeň (hordeum) v tej najlepšej kvalite pochádza z panensky čistej oblasti vulkanického jazera v Utahu, kde sa pestuje podľa zásad ekologického poľnohospodárstva. Mladé zelené výhonky sa pestujú a zberajú v období, keď dosahujú maximálne množstvo nutričných látok. Čerstvo vylisovaná šťava z mladého jačmeňa sa následne spracováva vo vákuu veľmi šetrným spôsobom pri teplotách do 41 °C. Stále je preto bohato nabitá minerálmi a stopovými prvkami, ktoré si z nej rastliny do sýtosti berú. Chladnejšie počasie im umožňuje pomalší rast s vysokým vstrebávaním a ukladaním živín.
Predaj skončil
Objednávací kód: SPT16545
Goodie Kakaový prášok RAW 120 g
Doplnok stravy Náš výberový nealkalizovaný plnotučný kakaový prášok má plnú špecifickú chuť pravého kakaa a sú v ňom vďaka jeho kvalite plne zastúpené všetky telu prospešné látky. Je vyrobený zo svetovo známych prémiových kolumbijských bôbov Fino de Aroma. Obsahuje 22 % až 24 % kakaového masla (v závislosti od úrody).
Predaj skončil
Objednávací kód: SPT16547
Goodie Maca 4× Power BIO 140 g
Maca – VYLEPŠENÁ! – Maca (Lepidium meyenii) čiže žerucha peruánska rastie v nehostinných vysokých nadmorských výškach v Južnej Amerike. Je zdroj fytoestrogénu, podporuje hormonálny systém, výkon, pamäť, sexualitu a plodnosť u mužov aj žien. Spojili sme 4 odrody macy-macu červenú, čiernu, žltú a fialovú v BIO a RAW kvalite, ktorá zaručuje maximálnu kvalitu bioaktívnych látok, aby vznikla neprekonateľná prírodná sila, ktorá povzbudzuje fyzické aj duševné zdravie.
Predaj skončil
Objednávací kód: SPT16544
Goodie Včelí peľ BIO 100 g
Doplnok stravy Pravidelná konzumácia včelieho peľu pomáha posilniť imunitu a dodať vnútornú energiu. Včelí peľ podporuje sexualitu, ale aj schopnosť myslenia. Pomáha udržiavať duševnú rovnováhu a mladistvosť. Hovorí sa, že sa jedná o najkomplexnejšiu prírodnú potravinu plnú živín.
Predaj skončil
Objednávací kód: SPT16548
Goodie Ashwagandha BIO, RAW 150 g
Ashwagandha – Ashwagandha alebo indický ženšen sa vďaka svojim blahodarným účinkom využíva tisíce rokov v ajurvéde. Naša ashwagandha je v BIO&RAW kvalite. Konzumáciou ľahko horkastého prášku z koreňa ashwagandhy podporíte kvalitu spánku, duševné zdravie, energiu a vitalitu, odolnosť proti stresu a vyčerpaniu, prispejete k funkcii dýchacieho a reprodukčného systému. Ashwagandha je silný antioxidant a má omladzujúce účinky.
Predaj skončil
Objednávací kód: SPT16546
Goodie Aktívn uhlie 50 g
Doplnok stravy – aktívne uhlie zo škrupín kokosových orechov je určené na priamu konzumáciu. Má detoxikačné účinky a je vhodné na vnútorné aj vonkajšie použitie. Má takmer rovnaké účinky ako živočíšne uhlie, ale je vhodné aj pre vegánov. Vďaka jeho absorpčným účinkom sa v lekárstve najčastejšie používa pri intoxikácii a v priemysle na výrobu pitnej vody. Môže absorbovať lieky a výživové doplnky, preto sa odporúča dodržať interval 2 – 4 hodiny medzi užívaním liekov a užívaním aktívneho uhlia.
Predaj skončil
Objednávací kód: SPT16539
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií