AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

TomTom Runner 3 Cardio (L) čierno-zelený

Zobraziť katalóg
TomTom Runner 3 Cardio (L) čierno-zelený
4,4 5 hodnotení
Športtester – displej 144x168, údaje o behu v reálnom čase, režim viacerých športov, skúmanie trasy, sledovanie aktivity, integrovaný snímač tepu srdca, vodotesné (5ATM), bluetooth, snímač pohybu, remienok 145–206mm
Kód:  PP595i5 Produktové číslo:  1RK0.001.00 Stránky výrobcu
TomTom Runner 3 Cardio (L) čierno-zelený Predaj skončil

TomTom Runner 3 Cardio (L) čierno-zelený

Nový športtester TomTom GPS Runner 3 Cardio s veľkosťou L čierno-zelenej farby vám ponúka presné meranie vašich športových výkonov ale aj možnosť merania vášho srdcového rytmu.

Zaobstaraním týchto športových hodiniek s veľkým grafickým displejom s rozlíšením 144 × 168 pixelov, získate množstvo ďalších funkcií. Napríklad údaje o behu v reálnom čase, alebo skúmanie trasy. Veľkosť remienka je 145 – 206 mm. Sú určené nielen pre beh, ale aj pre ďalšie športy.

Hlavné prednosti

  • Údaje o športových aktivitách v reálnom čase
  • Vhodné pre viacero športov
  • Prepojenie s obľúbenými bežeckými aplikáciami
  • Jednoduché ovládanie a odolnosť
  • Integrovaný monitor tepu srdca
  • Výdrž pri využití GPS a meraní tepu až 9 hodín!

Výdrž a komunikácia

Hodinky používajú na prenos dát do PC modernú technológiu Bluetooth. Informácie z hodiniek sa prenesú buď do TomTom MySports, alebo do niektorej z vašich obľúbených bežeckých aplikácií a môžete ihneď sledovať vaše zlepšenie. Ovládanie hodiniek sa vykonáva jednoducho pomocou jedného tlačidla.

Vďaka tenkému spracovania sú veľmi ľahké. Pri bežnej prevádzke vydržia hodinky na jedno nabitie cca 3 týždne. Ak zapnete GPS, očakávajte výdrž až 11 hodín. Chcete sledovať svoju pozíciu a srdcový tep zároveň? Počítajte s výdržou až 9 hodín!

Trénujte inteligentne

Pri tréningu si môžete vybrať z niekoľkých športových aktivít a režimov. Patria sem napríklad beh, jazda na bicykli, plávanie, posilňovňa, voľný štýl, alebo bežecký pás. Trénovať môžete intervalovým tréningom, pri ktorom si zlepšíte rýchlosť i kondíciu. Alebo si zvoľte pretekársky režim a snažte sa prekonať svoje predchádzajúce výkony.

Samozrejme si môžete nastaviť aj svoje denné či týždenné ciele a po ich splnení sa podeliť so svojimi priateľmi na sociálnych sieťach. Pre dosiahnutie najlepších výkonov sa bude hodiť integrovaný monitor tepu srdca, alebo automatické sledovanie spánku.

Pri akom športe sa vám budú hodiť

  • Bežecký pás – merajú tep srdca, rýchlosť, tempo, vzdialenosť, spálené kalórie a čas trvania
  • Halová cyklistika – merajú tep srdca, spálené kalórie a čas trvana (kadencia, rýchlosť, tempo a vzdialenosť – prostredníctvom voliteľného snímača kadencie)
  • Beh – merajú tep srdca, rýchlosť, tempo, vzdialenosť, spálené kalórie, čas trvania, poskytujú navigáciu a predinštalované chodníky
  • Posilňovňa – merajú čas trvania, tep srdca a spálené kalórie
  • Jazda na bicykli – merajú tep srdca, rýchlosť, tempo, vzdialenosť, spálené kalórie, čas trvania, poskytujú navigáciu a predinštalované chodníky (kadencia – prostredníctvom voliteľného snímača kadencie)
  • Voľný štýl – merajú tep srdca, rýchlosť, tempo, vzdialenosť, spálené kalórie, čas trvania, poskytujú navigáciu a predinštalované chodníky
  • Plávanie – merajú počet kôl, vzdialenosť, rýchlosť, čas trvania, spálené kalórie a zábery

Osobný tréning

Získajte perfektné možnosti nastavenia vašich športových aktivít priamo na vašich hodinkách s funkciou Osobné tréningy. Vďaka nej budete schopní presne si nastaviť intenzitu, tempo, vzdialenosť, trvanie a počet súborov. Pridajte si toľko segmentov koľko je potrebné aby ste si vytvorili cvičenie šité priamo pre vaše potreby. Máte k dispozícii viac ako 50 jedinečných tréningov pre beh a cyklistiku, a to všetko vo vašich hodinkách.

Fitness vek

Hodinky TomTom vám pomocou tejto funkcie dokážu povedať v akej ste kondícii a tiež spôsoby, ako ju ešte zlepšiť. To všetko vďaka vašej hodnote VO2max, v porovnaní s globálnym priemerom pre váš vek. Počas tréningu získavate fitness body a pomocou monitorovania vašej fyziológie môžete počas neho zistiť, aký typ je pre vás najlepší.

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Plávanie Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
504 h (21 d) Hotovo!
Sklíčko
Plastové Hotovo!
Farba puzdra
Čierna Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!

Displej

Sklíčko
Plastové Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Hmotnosť
47 g Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Plávanie Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Výpočet kalórií, Rýchlosť, Intervalový tréning Hotovo!
Zdravotné funkcie
Monitoring spánku Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
504 h (21 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
11 h (0,46 d) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli jde těmto hodinkám vyměnit řemínek za barvu aqua? Předem děkuji za odpověď;-)

Dobrý den můžu se zeptat zda-li na hodinkach se ukaže hovor a Sms když někdo zavola nebo napíše moc děkuji

Dobrý den, ve výčtu "chytrých funkcí" uvádíte u tohoto modelu hudební přehrávač a na jedné z fotografií hodinek jde dokonce vidět na displeji nápis Playlist. U Vás zakoupené hodinky však tuto funkci nenabízejí, jak je to prosím možné? Děkuji.

Dobrý den,již rok mám koupené tyto hodinky, dopusud jsem s nima byla spokojená. Měla jsem telefon Samsung Galaxy S3 NEO a nebyl problém. Teď mám telefon Xiaomi Redmi NOTE 4 a problém již je, zařízení nejdou spojit. Jak je to tedy možné, když smartphone má android 7, tedy vyšší než 4,1 - což je myslím minimální velikost. Co mohu udělat pro kompatibilitu? A neříkejte mi, že nic... Děkuji předem za odpověď.

Dobry den, chtel bych se zeptat jaky je rozdil mezi tomtom runner cardio a tomtom spark cardio?? Dekuji

Dobrý den, chci si koupit sporttester, ale v tom množství výrobků si nemůžu vybrat. Potřeboval bych aby mi ukazoval notifikace z telefonu, aby měřil i uplavanou vzdálenost ve vnitřním bazénu a aby měl měřič tepu bez hradního pásu, tedy přímo na zápěstí. Zatím jsem se díval na TomTom runners 3. Je i nějaká levnější možnost? Díky za odpověď

Dobrý deň, máju hodinky TomTom GPS hodinky Runner 3 Cardio aj česke alebo slovenske menu ??? Ďakujem !

Dobrý den, hodinky mám od 8.3.2017 a jsem s nimi velmi spokojená, jen se mi dnes stala nemilá věc a udělal se mi vryp do obrazovky hodinek o asfalt při sportu. Vztahuje se na opravu záruka? A bude to mít vliv na hodinky, pokud s nimi půjdu plavat? Předem děkuji za odpověď. :)

Dobrý den dají se hodinky spátovat s Iphonem a Endomondem?

Dobrý den chtel bych se zeptat zda je mozne hodinky propojit s telefonem s OS windows?

12
Diskusia a poradňa k TomTom Runner 3 Cardio (L) čierno-zelený
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TomTom Runner 3 Cardio (L) černo-zelený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TomTom Runner Cardio 3 (L) schwarz-grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TomTom Runner Cardio 3 (L) schwarz-grün. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TomTom Runner 3 Cardio (L), fekete-zöld.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií