Tchibo Barista Espresso 1kg

Zobraziť katalóg
Tchibo Barista Espresso 1kg
Káva 100% Tchibo Arabica, nežné tóny horkej čokolády a orieškový akcent, s uzáverom pre zachovanie čerstvého aróma, jednoduché opätovné uzavretie obalu, vhodná do plnoautomatických kávovarov
Kód:  TCHACC51 Produktové číslo:  481598 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Tchibo Barista Espresso 1kg

Zrnková káva Tchibo Barista Espresso obsahuje 1 kg nejkvalitnější kávy 100% Tchibo Arabica pro přípravu lahodného espressa. Balení má uzávěr pro zachování čerstvého aroma. Káva je vhodná do plnoautomatických kávovarů se zabudovaným mlýnkem na kávu, pákových kávovarů a konviček na přípravu kávy. Výhodné balení obsahuje 8 × 1 kg této kávy.

Klíčové vlastnosti kávy Tchibo Barista Espresso

  • 100% Tchibo Arabica
  • pomalé pražení v bubnové pražičce
  • jemný základ s něžnými tóny hořké čokolády a oříškovým akcentem
  • uzavíratelné balení pro zachování aroma
  • vhodné do plnoautomatických kávovarů
  • balení obsahuje 8 × 1 kg kávy Tchibo Barista Espresso

Kvalitní káva a pomalé pražení 

Káva Tchibo Barista Espresso se vyrábí z kávových plodů pocházejících ze zodpovědné zemědělské produkce. Díky pomalému pražení v bubnové pražičce získává káva jemný základ s něžnými tóny hořké čokolády a oříškovým akcentem. 

Espresso či jiné kávové speciality

Z kávy Tchibo Barista Espresso můžete kromě lahodného espressa s jemnou  krémovou pěnou připravit také další kávové speciality, například cappuccino či latté macchiato. Optimální množství kávy na jeden šálek je jedna zarovnaná lžička (7 - 9 g).

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Tchibo Barista Espresso 1kg Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tchibo Barista Espresso 1kg x 8. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tchibo Barista Espresso 1 kg x 8. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tchibo Barista Espresso 1 kg x 8. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tchibo Barista Espresso 1kg x 8.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií