AD homeoffice AlzaBoxy Q1

TomTom GO Expert Plus PP

Zobraziť katalóg
TomTom GO Expert Plus PP
5 4 hodnotení
GPS navigácia – do nákladného auta, uhlopriečka displeja 7", rozlíšenie 1280 × 800, funkcie ovládanie hlasom, RDS TMC (aktualizovaný prehľad dopravy), radenie do jazdných pruhov, QuickGPSfix (rýchle zameranie GPS), databáza radarov, 3D budovy, doživotná aktualizácia máp, aktuálny čas jazdy a aktuálna rýchlosť, dotykový displej, možno upevniť na palubnú dosku, aktualizácia cez mobilný telefón, príjem dopravných informácií mobilným telefónom, vnútorná pamäť 32000 MB, bez pamäťovej karty, kompatibilný OS Android a iOS, kompatibilná s Bluetooth, WiFi a USB, kábel, držiak, duálna nabíjačka do auta a puzdro súčasťou balenia, čierna farba puzdra, rozmery 122 × 187 × 20 mm (V׊×H), hmotnosť 400 g
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  PP585u48 Produktové číslo:  1YD7.002.50 Stránky výrobcu
TomTom GO Expert Plus PP 467,90 € Rozbalené

TomTom GO Expert Plus PP

TomTom GO Expert Plus PP je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Vďaka navigácii je náš každodenný život pohodlnejší a cestovanie je pre nás ešte príjemnejšie. Navigácia GPS do nákladného auta TomTom po zadaní adresy okamžite zobrazí optimálnu cestu k vášmu cieľu a, samozrejme, tiež presné pokyny, ako sa k nemu dostanete. Už nebudete potrebovať papierovú mapu ani zložité itineráre. Výsledná trasa sa vám prehľadne zobrazí na dobre čitateľnom displeji s uhlopriečkou 7" a rozlíšením 1280 × 800. Ten je navyše plne dotykový a ovládanie je intuitívne. Všetky mapy sa nachádzajú v internej pamäti s veľkosťou 32000 MB.

GPS navigácia TomTom GO Expert Plus PP ...
GPS navigácia TomTom GO Expert Plus PP ...

Zásadné prednosti navigácie GPS TomTom GO Expert Plus PP

  • GPS navigácia do nákladného auta TomTom nájde vhodnú trasu k vášmu cieľovému miestu
  • Samozrejmosťou je displej s uhlopriečkou 7" a rozlíšením 1280 × 800
  • Obrazovka ovládaná dotykom
  • Všetky mapy sú vo vnútornej pamäti s veľkosťou 32000 MB
  • Moderné funkcie: ovládanie hlasom, RDS TMC (aktualizovaný prehľad dopravy), radenie do jazdných pruhov, QuickGPSfix (rýchle zameranie GPS), databáza radarov, 3D budovy, doživotná aktualizácia máp, aktuálny čas jazdy a aktuálna rýchlosť
  • Aktualizácia uložených máp prebehne cez mobilný telefón
  • Sprostredkovanie príjmu aktuálnych informácií z dopravy: mobilný telefón
  • Do balenia patrí aj kábel, držiak, duálna nabíjačka do auta a puzdro
  • Kompatibilita s operačným systémom Android a iOS
  • S vaším zariadením sa spojí prostredníctvom technológie Bluetooth, WiFi a USB
  • Farba puzdra je čierna

Vďaka moderným prvkom navigácie GPS bude vaša cesta do cieľa pohodlná a jednoduchá

Navigácia GPS TomTom využíva moderné technológie na lepšie plánovanie vašich trás. Navigáciu možno komfortne ovládať hlasom. Jej nastavenie je teda úplne bezpečné a rukami sa môžete plne venovať riadeniu. Práca s navigáciou vás poteší rýchlosťou, pretože funkcia QuickGPSfix sa postará o zameranie vašej polohy s najvyššou presnosťou a v krátkom čase. Zobrazené informácie o súčasnej rýchlosti a čase jazdy vám umožňujú lepšie naplánovať trasu a presnejšie určiť čas príjazdu. V neznámej mestskej premávke môže byť orientácia značne problematická. Funkcia radenia do jazdných pruhov dáva používateľom pokyny a vizuálne ukazovatele týkajúce sa pruhu, ktorý je vhodné zvoliť, aby ďalej išli po vybranej trase. Vizualizácia budov v 3D podobe môže výrazne uľahčiť vizuálnu orientáciu používateľov. Vaša peňaženka istotne ocení, že vám zariadenie bude oznamovať rýchlostné kamery na trase.

GPS navigácia TomTom GO Expert Plus PP ...
GPS navigácia TomTom GO Expert Plus PP ...

Navigácia GPS nikdy neminie cieľ

Iba vložíte údaje o plánovanom cieli a navigácia GPS TomTom vás povedie ideálnou trasou, takže nestratíte žiadny čas a nebudete zbytočne blúdiť. Počas cestovania vás neprekvapia žiadne nové trasy. Nainštalované mapy si môžete pravidelne a po celý život aktualizovať. Uložené mapy sa zaktualizujú cez mobilný telefón, čím je zaručený prístup k najnovším mapám a informáciám o cestách. Navigácia umožní získavať aktuálne dopravné informácie v reálnom čase, takže si vodiči môžu naplánovať efektívnu trasu bez akýchkoľvek problémových úsekov. Príjem aktuálnych informácií o doprave je uskutočnený cez mobilný telefón. Navigácia GPS je plne kompatibilná s operačným systémom Android a iOS.

Rozmery navigácie GPS:

122 × 187 × 20 mm (V × Š × H)

Hmotnosť:

400 g

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Určenie
Nákladné auto Hotovo!
Uhlopriečka
7" (17,78 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1280 × 800 Hotovo!
Typ pamäťovej karty
Nepodporuje Hotovo!
Vnútorná pamäť
32 000 MB Hotovo!

Druh navigácie

Určenie
Nákladné auto Hotovo!

Vlastnosti

Uhlopriečka
7" (17,78 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1280 × 800 Hotovo!
Typ pamäťovej karty
Nepodporuje Hotovo!
Vnútorná pamäť
32 000 MB Hotovo!
Vlastnosti
Možno upevniť na palubnú dosku Hotovo!

Výbava

Súčasť balenia
Kábel, Držiak, Duálna nabíjačka do auta, Puzdro Hotovo!

Mapy

Mapy
Albánsko, Andorra, Belgicko, Bulharsko, Čierna Hora, Česko, Dánsko, Estónsko, Fínsko , Francúzsko, Gibraltar, Chorvátsko, Írsko, Island, Taliansko, Kosovo, Cyprus, Lichtenštajnsko, Litva, Lotyšsko, Luxembursko, Maďarsko, Malta, Moldavsko, Monako, Nemecko, Holandsko, Nórsko, Poľsko, Portugalsko, Rakúsko, Rumunsko, Rusko , Grécko, San Marino, Slovensko, Slovinsko, Spojené kráľovstvo, Srbsko, Španielsko, Švédsko, Švajčiarsko, Turecko , Ukrajina, Vatikánsky mestský štát, Svet Hotovo!
Formát mapy
Vlastný formát výrobcu Hotovo!

Lokalizácia

Jazyk hlásenia
Angličtina, Čeština, Francúzština, Maďarčina, Nemčina, Poľština, Ruština, Španielčina, Portugalčina, Gréčtina, Slovinčina, Srbčina, Švédčina, Turečtina, Afrikánčina, Arabčina, Bulharčina, Dánčina, Fínština, Holandčina, Chorvátčina, Taliančina, Katalánčina, Litovčina, nórčina Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina, Francúzština, Poľština, Španielčina, Taliančina, Chorvátčina, Bulharčina, Estónčina, Turečtina, Litovčina, Lotyština, Gréčtina, Dánčina, Fínština, Holandština, Nórčina, Portugalčina, Švédčina Hotovo!

Hardvér a softvér

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Konektivita
Bluetooth, WiFi, USB Hotovo!

Farba puzdra

Farba puzdra
Čierna Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
400 g Hotovo!

Rozmery

Šírka
187 mm Hotovo!
Výška
122 mm Hotovo!
Hĺbka
20 mm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre TomTom GO Expert Plus PP
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií