AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Vaflovače 3 v 1

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Určenie
Na vafle
(45)
Na hrianky
(9)
Na palacinky
(2)
Na toasty
(49)
Funkcie
Termostat
(1)
Kontrolka prevádzky
(38)
Nepriľnavý povrch
(36)
Odnímateľná platnička
(33)
Bezpečnostná poistka proti prehriatiu
(13)
Vhodné do umývačky
(13)
Počet vaflí
2
4
-
Tvar vaflí
Štvorcový
(38)
Obdĺžnikový
(6)
Farba
Béžová
(1)
Biela
(9)
Bronzová
(1)
Čierna
(34)
Chrómová
(1)
Antikorová
(22)
Strieborná
(9)
Svetlomodrá
(1)
Zlatá
(1)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Vafľovač 3 v 1 je mimoriadne praktickým pomocníkom do každej kuchyne. Okrem toho, že vám pripraví lahodné vafle, disponuje aj ďalšími platničkami, čo z neho robí doslova multifunkčný spotrebič. Ako si vafľovač 3 v 1 vybrať a čo všetko dokáže? Prečítajte si viac.

Pokračovať

Aké výhody má vafľovač 3 v 1?

Vafľovač 3 v 1 sa rozhodne nestratí v žiadnej kuchyni. Slúži totiž aj ako sendvičovač 3 v 1, takže dokáže prevziať funkciu hneď niekoľkých spotrebičov, pritom ale šetrí miesto v kuchyni. Príprava vaflí, hrianok a ďalších pokrmov je s týmto praktickým pomocníkom veľmi jednoduchá – stačí len vymeniť platničky podľa toho, čo práve idete pripravovať, a vafľovač 3 v 1 sa už o dokonalé prepečenie postará sám.

Vafľovač 3 v 1 ako multifunkčný pomocník

Čo všetko vafľovač 3 v 1 dokáže? Väčšinou sa stretnete s týmito vymeniteľnými platničkami:

  • Platničky na vafle,
  • platničky na hrianky (polené),
  • zapekacie platničky na sendviče, bagety a ďalšie.

i

Zaobstarať si môžete tiež vafľovač 4 v 1 so štyrmi alebo viacerými vymeniteľnými platničkami, napríklad na lievance, muffiny, grilované dobroty a ďalšie. Ak je to pre vás naopak príliš veľa, ideálny bude vafľovač 2 v 1.

vafľovač 3v1

Vafľovač 3 v 1 vám umožní pripraviť si vafle v pohodlí domova, kedykoľvek na ne dostanete chuť.

Ako si vybrať vafľovač 3 v 1

Ak vyberáte vafľovač 3 v 1, mali by ste zohľadniť hneď niekoľko dôležitých parametrov, ako je výkon, funkcie či rozmery.

Aký výkon by mal mať vafľovač 3 v 1?

Výkon je pri výbere tým najdôležitejším parametrom. Aby vám vafľovač 3 v 1 dobre slúžil a prepekal pokrmy rýchlo a zároveň rovnomerne, musí mať zodpovedajúci príkon. Dostatočný príkon je okolo 1 000 W a platí, že čím vyšší príkon vafľovač 3 v 1 má, tým rýchlejšie vám vafle a ďalšie pokrmy pripraví.

Počet a tvar vaflí

Vafle môžu mať štvorcový alebo obdĺžnikový tvar, niektoré modely ale môžu zaujať aj netradičnými tvarmi – vykúzlia napríklad vafle v tvare zvieratiek. Jednotlivé spotrebiče sa líšia aj tým, koľko ich dokážu pripraviť. Veľké vafľovače pripravia štyri vafle súčasne, štandardom je ale príprava dvoch vaflí.

Aj vafľovač 3 v 1 môže mať praktické funkcie

Rovnako ako klasické vafľovače a sendvičovače, aj vafľovač 3 v 1 môže byť vybavený praktickými funkciami na jednoduchšiu obsluhu a komfortnejšiu prípravu pokrmov.

  • Termostat vám umožní regulovať teplotu pečenia podľa vlastných potrieb.
  • Kontrolka prevádzky je bezpečnostným prvkom, ktorý vás zároveň informuje o tom, kedy je vafľovač pripravený na použitie.
  • Nepriľnavý povrch je pri vafľovači takmer nevyhnutnosťou. Výrazne uľahčuje údržbu.
  • Bezpečnostná poistka vypne vafľovač 3 v 1 v prípade prehriatia.

Jednoduchá údržba je zásadná, preto je optimálna možnosť umývania platničiek v umývačke riadu.

Je lepšie zvoliť nerezový alebo plastový vafľovač 3 v 1?

Vafľovač sa, rovnako ako sendvičovač 3 v 1, líši aj vyhotovením. Plastové spotrebiče sú lacnejšie, ľahšie a môžu potešiť farebným dizajnom. Nevynikajú však vysokou odolnosťou a ich životnosť môže byť nižšia. Nerezový vafľovač 3 v 1 je elegantný, odolný a pri správnej starostlivosti vám môže slúžiť dlhé roky.

Aj dizajn zohráva pri výbere vafľovača 3 v 1 rolu

Dizajn vafľovača 3 v 1 zohľadnite najmä v prípade, že budete mať spotrebič stále umiestnený na kuchynskej linke. V tomto prípade by mal totiž ladiť s ostatnými spotrebičmi v kuchyni, a to ako materiálovo, tak aj farebne. K dispozícii sú elegantné nerezové modely, ale aj vafľovače v celej škále farieb od čiernej cez bielu až po zlatú alebo červenú.

Najlepší sendvičovač 3v1
Plastový vafľovač 3 v 1

Vafľovač 3v1 ETA
Nerezový vafľovač

Zohľadnite aj veľkosť a hmotnosť, ktorú má vafľovač 3 v 1

V neposlednom rade sa zamerajte na rozmery, ktoré má vafľovač 3 v 1. Ak sa ho chystáte odkladať do skrinky, nezabudnite zohľadniť jeho veľkosť, aby sa vám do nej pohodlne vošiel. Niektoré modely je možné skladovať vertikálne aj horizontálne. Pri manipulácii môže zohrávať úlohu aj hmotnosť.

Aký je najlepší sendvičovač 3 v 1/vafľovač 3 v 1? Recenzie zákazníkov vám napovedia.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
49 položiek
4,5
SENCOR SSM 9310WH
Toustovač – s vyberateľnými platničkami, na 2 toasty, trojuholníkové platničky, s nepriľnavým povrchom, súčasťou balenia platničky vhodné na vafle, na grilovanie, s automatickou reguláciou teploty, príkon 750 W, dĺžka kábla 70 cm, biela farba, rozmery 11,1 × 24,3 × 24,7 cm (V׊×H)
28,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: SENsnd20

Vaflovače 3 v 1

V kategórii Vaflovače 3 v 1 máme práve teraz na Alza.sk celkom 50 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné vaflovače 3 v 1 Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie vaflovače 3 v 1 Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii vaflovače 3 v 1 recenzie
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií