AP+ nový vizuál Samsung Galaxy AI

Xiaomi Redmi Note 4 LTE 64 GB Gold

Zobraziť katalóg
Xiaomi Redmi Note 4 LTE 64 GB Gold
4,8 347 hodnotení
Mobilný telefón – 5.5" IPS 1920×1080, procesor Qualcomm Snapdragon MSM8953 625, Octa Core 2.0GHz, RAM 4GB, interná pamäť 64GB, microSDXC až 256GB, fotoaparát duálny predný 13Mpx+5Mpx, micro USB, OTG, GPS, A-GPS, Glonass, 3G/LTE, čítačka odtlačkov prstov, Dual SIM (1×Micro SIM+1×Nano SIM), batéria 4100mAh, Android 6 Marshmallow
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  XI130b

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Xiaomi Redmi Note 4 LTE 64 GB Gold

Vlastnosti telefónu

70 mm

Xiaomi Redmi Note 4 LTE Gold

70 mm

Xiaomi Redmi Note 4 LTE Gold

8,2 mm

Hmotnosť telefónu: 128 g

Uhlopriečka displeja

5,5"

uhlopriečka displeja

Typ operačného systému

MIUI 8.0

typ operačného systému

Výdrž batérie

4 100 mAh

kapacita batérie

MicroSim

Micro + Nano SIM

typ SIM karty

Rozmery

151 × 76 × 8,4 mm

rozmery telefónu (Š × V × H)

Vnútorná pamäť

64 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

13 Mpx + 5 Mpx

fotoaparát

Pripojenie

LTE (4G)

najrýchlejší internet

SD karta

microSD

slot na pamäťové karty

Váha

175 g

hmotnosť telefónu

Ergonomický mobilný telefón vás zaujme elegantným kovovým telom so zaoblenými hranami. Za plynulou prevádzkou náročných aplikácií stojí osemjadrový procesor Qualcomm Snapdragon, ktorý sľubuje o 62 % vyšší výkon pri spotrebe batérie zníženej o 30 %. Xiaomi Redmi Note 4 ďalej disponuje fotoaparátmi s vysokým rozlíšením, čítačkou odtlačkov prstov a funkciou Second space, ktorá vám umožní vytvoriť novú pracovnú plochu s rozdielnymi aplikáciami.


Xiaomi Redmi Note 4 LTE Gold

Obrázky a videá vo Full HD rozlíšení

Zakrivený displej s uhlopriečkou 5,5" výrobca vybavil technológiou IPS, ktorá zvyšuje vierohodnosť farieb a predovšetkým používateľovi ponúka ostrejší pozorovací uhol bez skreslenia obrazu. Obrazovka telefónu Redmi Note 4 LTE Gold disponuje Full HD rozlíšením 1 920 × 1 080, teda máte záruku, že fotky aj videá si na nej vychutnáte v plnej kvalite.

Profesionálny fotoaparát s rýchlym ostrením

S duálnym fotoaparátom s rozlíšením 13 a 5 Mpx môžete zábery snímať metódou HDR, teda skladaním rôzne exponovaných snímok do výslednej fotografie. Čo sa ostrenia týka, využíva Xiaomi Redmi Note hybridné ostrenie PDAF, ktoré rýchlo a presne zachytí pohyblivé objekty. K dispozícii je tiež rad filtrov a stickerov, ktorými môžete fotky rôzne vylepšovať. Nuda nehrozí – na vytváranie veľkého množstva snímkov máte k dispozícii kapacitu 64 GB úložiska.

Silnejšia batéria & signál, podpora LTE a rýchlejšie odomykanie telefónu

Smartfón Xiaomi napája batériu s kapacitou 4 100 mAh a jej životnosť navyše predlžuje úsporný procesor. Ponúka tiež anténu pre zlepšenie signálu a čítačku odtlačkov prstov, urýchľujúcu odomknutie telefónu. Note 4 má ďalej vo výbave 3,5 mm slúchadlový jack, integrovaný reproduktor a micro USB port pre napájanie. Samozrejmosťou je podpora funkcií GPS, Dual SIM a pokrytie všetkých potrebných LTE pásiem.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka displeja
5,5" Hotovo!
Rozlíšenie displeja
1920 × 1080 Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
Áno Hotovo!

Základné parametre

Uhlopriečka displeja
5,5" Hotovo!
Rozlíšenie displeja
1920 × 1080 Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
Áno Hotovo!
Rozlíšenie zadnej kamery
13 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie prednej kamery
5 Mpx Hotovo!

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!
Výška
151 mm Hotovo!
Šírka
76 mm Hotovo!
Hĺbka
8,4 mm Hotovo!
Hmotnosť
165 g Hotovo!
Farba
Zlatá Hotovo!

Fotoaparát

Počet objektívov zadného fotoaparátu
1 × Hotovo!
Počet objektívov predného fotoaparátu
1 × Hotovo!
Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
13 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
5 Mpx Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/2 Hotovo!
Stabilizácia obrazu
Bez stabilizácie Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
1920 × 1080 (Full HD) Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Nabíjanie a výdrž

Kapacita batérie
4 100 mAh Hotovo!
Používateľsky vymeniteľná batéria
Vstavaná batéria Hotovo!

Pamäť a výkon

Operačná pamäť (RAM)
4 GB Hotovo!
Vnútorná pamäť
64 GB Hotovo!
Maximálna veľkosť pamäťovej karty
256 GB Hotovo!
Značka procesora
Qualcomm Hotovo!
Počet jadier procesora
8 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2 GHz (2 000 MHz) Hotovo!
Označenie procesora
Qualcomm Snapdragon 435 Hotovo!
Grafický akcelerátor
Adreno 505 Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!
Senzory
Digitálny kompas (magnetický senzor), Pohybový senzor (akcelerometer, G-senzor), Gyroskop, Svetelný senzor, Senzor priblíženia (proximity) Hotovo!
Viac parametrov

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň bude v ponuke iba v zlatej farbe "Xiaomi Redmi Note 4 LTE 64GB Gold RAM 4 GB" alebo budú aj Grey prípadne Black

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je lepší Xiaomi redmi note 4 nebo Xiaomi redmi note 3

Dobrý den,chtěl bych se zeptat,řeším problém s bluetooth - zařízení které vyžadují autentifikaci se nedají připojit.Ty co nevyžadují PIN tak připojím okamžitě a fungují v pořádku.Bohuzel většina automobilů k připojení PIN vyžadují,bud se nezobrazí klavesnice na mobilu pro zadání ,nebo ano ale dále se nic nedeje.Verze firmwaru Xiaomi Redmi Note 4 je naistalovana nejnovější a stejně nic neřeší.Zkouseno na více bluetooth zařízení s autentifikaci a nic.Nema někdo s tímto zkušenost????Děkuji

Dobrý deň, parametre zariadenie so 64GB úložiskom ukazujú, že je k dispozícii aj NFC platba, alebo je to chyba? Na niektorých stránkach na googli je aj pri tejto verzii zaznačené NFC ako nedostupné.

Dobrý den, je telefon kompletně v češtině? Jedná se o GLOBAL verzi?

Je to verzia Global aj s 800MHz LTE?

Dobrý den, plánujete mimo tohoto telefonu taky dát do prodeje Xiomi Redmi Note 4x? Který je novější a o něco lepší verzí samotné Note 4? Děkuji za odpověď.

Má tento mobil opravdu 64GB? V url totiž vidím xiaomi-redmi-note-4-lte-32gb. Tak bych se ráda ujistila...

Dobrý den, mám ještě dodatečné 3 otázky: 1. Když si nechám aplikovat ochranné sklo za těch 499 kč, tak se jedná jen o sklo čistě na displej nebo na celou přední část telefonu jako je např zde: https://www.alza.cz/fixed-full-cover-pro-xiaomi-redmi-4-note-global-bile-d5148107.htm?o=2 2. Když si objednám ochranné sklo a k tomu dokoupím tento zadní kryt, tak zapadnou do sebe? Ve smyslu, zdali bude mobil kompletně chráněn jak zepředu tak zezadu, zdali sklo i tento kryt plně zaplní tloušťku mobilu 3. Když si dávám potisk ve vysoké kvalitě (např 1920x1080), tak vidím v tou zmenšeném náhledu na určitých místech mírně rozpixelování. To se mi jen zdá, či bude výsledný potisk též trochu pixelovaný nebo stejný jako kvalita původního obrázku, ať už je jakkoliv velký? Předem díky za odpovědi

Dobrý den, když si k mobilu vyberu svůj vlastní styl, jak je nabízeno, neboli potisk, tak se jedná o kryt nebo o samotný mobil? Kdybych si následně koupil k tomu tento kryt https://www.alza.cz/skinzone-vlastni-styl-snap-kryt-pro-xiaomi-redmi-note-4-d5254199.htm?o=1 a na něj potisk, tak budu mít ten samý potisk na mobilu i na krytu?

123...
Diskusia a poradňa k Xiaomi Redmi Note 4 LTE 64 GB Gold
Príslušenstvo pre Xiaomi Redmi Note 4 LTE 64 GB Gold Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xiaomi Redmi Note 4 LTE 64GB Gold. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiaomi Redmi Note 4 LTE 64GB Gold. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi Redmi Note 4 LTE 64GB Gold. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xiaomi Redmi Note 4 LTE 64GB Gold.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií