Závesná hračka Lišiak

Zobraziť katalóg
Závesná hračka Lišiak
Hračka na kočík – vyrobené z biobavlny, odporúčaný vek od 3 mesiacov
Kód:  HRAif8946 Produktové číslo:  4260486842532

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Závesná hračka Lišiak

Závesná hračka v podobe lišiaka s hrkálkou, šuštiacimi lístkami a bezpečným zrkadielkom zvádza bábätká od 3 mesiacov na skúmanie. Lišiak je vybavený úchytom na suchý zips, vďaka ktorému ho pohodlne pripevníte na postieľku, kočík či autosedačku. Hračka je vyrobená zo 100 % indickej biobavlny, ktorá je exhtrahovaná a spracovávaná z prírodného kaučuku na Srí Lanke. Výplň pozostáva z recyklovaných PET fliaš a výrobky Kikadu tak pomáhajú znižovať emisie skleníkových plynov. Na rozdiel od prírodných výplní nemajú tieto plastové pri nedostatočnom vysušení tendenciu tvoriť pleseň. 

Kľúčové vlastnosti závesnej hračky lišiak

  • Láka dieťa na skúmanie
  • Vyrobeno z biobavlny
  • Prateľné
  • Vhodné od 3 mesiacov
  • S hrkálkou, šuštiacim lístkami a zrkadlom

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Závesná hračka Lišiak Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Závěsná hračka Lišák. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hängender Spielzeug Fuchs. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hängender Spielzeug Fuchs. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lógó játék róka.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií