Stellar Blade Stellar Blade

Archív - Závodné hry na PlayStation 4

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať
99 položiek
MotoGP 23
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Nintendo Switch, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: simulátor a pretekársky, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus,
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1455nad
4,0
MotoGP 23: Day One Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: simulátor a pretekársky, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – Pocit z pretekania po boku tých najúspešnejších šampiónov MotoGP sa vracia späť na trať a prináša novú kapitolu plnú vzrušujúcich nových funkcii Nech už ste skúsený, ostrieľaný pretekár, alebo idete po dvoch kolách úplne prvý krát, MotoGP 23 vám dokáže predstaviť zážitok, ktorý bude vždy zábavný a motivujúci.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1455
Paw Patrol: Grand Prix – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: pretekársky a detský,
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1359
5,0
MotoGP 22 – Day One Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: simulátor a pretekársky, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – preskúmajte celý nový obsah zo sezóny MotoGP™ 2022. Čaká vás viac ako 120 pretekárov, viac ako 20 oficiálnych okruhov a všetky emócie oficiálneho šampionátu. A pokiaľ sa chcete ponoriť do minulosti, viac ako 70 historických šampiónov vám umožní pripomenúť si to najlepšie z histórie MotoGP™.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1292
Road Redemption – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: akčný a pretekársky, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – Postavte sa do čela motorkárskeho gangu v bojovej závodnej motocyklovej hre Road Redemption a spoločne vyrazte na krvavú púť naprieč spustošenou zemou. Účasťou v závodoch na život a na smrť, vraždami, krádežami a plnením všelijakých ďalších úloh zarábajte peniaze a za ne si postupne vylepšujte svoju postavu, motorku aj zbrane.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1284
Monster Energy Supercross 5 – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: pretekársky, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – nasadnite na motorku a vyzvite celú súpisku z oficiálneho šampionátu Monster Energy Supercross 2021: divízie 450, 250 East and West a prejdite všetky trate zo šampionátu na dokonale kompletný zážitok zo Supercrossu!
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1268
NASCAR 21: Ignition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, škatuľová verzia, žáner: simulátor a pretekársky – NASCAR 21: Ignition redefinuje oficiálnu videohru celosvetovo najpopulárnejšej série pretekov sériových automobilov. S neuveriteľnou grafikou a vynikajúcou hrateľnosťou prináša NASCAR 21: Ignition sériu NASCAR Cup úplne novú úroveň autenticity a atmosféry.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1243
MX vs ATV Legends – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: pretekársky, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – hráči budú môcť prežiť sen o tom, ako sa stať svetoznámym profesionálnym terénnym pretekárom. Budú sa opájať slávou a obdivom fanúšikov a sponzorov v režime kariéry aj online.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1222
Street Outlaws 2: Winner Takes All – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: pretekársky, – Tentoraz je v stávke ešte oveľa viac! V tomto vysokooktánovom pokračovaní budete musieť prevalcovať svojich súperov v tých najťažších a najneľútostnejších akceleračných a pouličných pretekoch naprieč Spojenými štátmi.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1215
Test Drive Unlimited: Solar Crown – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), škatuľová verzia, žáner: pretekársky, na online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1163
Blaze and the Monster Machines: Axle City Racers – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: pretekársky a arkády, – pripojte sa k monster trucku Blazovi a jeho kamarátom, preháňajte sa ulicami Axle City a vyhrajte závodný šampionát
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1133
Crash Team Racing Nitro Fueled and Spyro Reignited Trilogy Bundle – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), škatuľová verzia, žáner: pretekársky, arkády a logický – Crash Team Racing – remaster jediného poriadneho súpera Mario Kart. Spyro reignited Trilogy – hrdinský dráčik Spyro sa opäť vracia a tentoraz v novom kabáte.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1127
ATV Drift and Tricks – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: pretekársky a arkády, – Vyberte si pretekára, ktorý najlepšie vyhovuje vášmu jazdnému štýlu, a vydajte sa s ním zdolávať terén v mnohých rôznych prostrediach, vo dne aj v noci. Preháňajte sa púšťami aj oázami, lesom, horami alebo okolo hlbokých jazier a do diaľky sa vinúcich riek.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX984
Hot Wheels Unleashed
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: pretekársky a arkády,
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX982nad
Hot Wheels Unleashed: Challenge Accepted Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: pretekársky a arkády, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – rýdza radosť z pretekov! Zbierajte najúžasnejšie autá na svete, budujte šialené trate a súťažte v tých najnapínavejších pretekoch!
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX982ca
5,0
Hot Wheels Unleashed – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: pretekársky a arkády, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – rýdza radosť z pretekov! Zbierajte najúžasnejšie autá na svete, budujte šialené trate a súťažte v tých najnapínavejších pretekoch!
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX982
4,5
MotoGP 21 – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: simulátor a pretekársky, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus,
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX979
Cant Drive This – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), škatuľová verzia, žáner: pretekársky, na online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX970
4,0
Monster Jam: Steel Titans 2 – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), škatuľová verzia, žáner: pretekársky – obsahuj 38 ťahačov na výber a päť nových vonkajších svetov. Vodiči trénujú na Camp Crushmore a súťažia na autentických štadiónoch o titul ultimátneho šampióna!
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX964
Hotshot Racing – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: pretekársky a arkády, – ukrutne rýchla závodná arkáda, ktorá precíznym driftovaním, retro grafikou ostrou ako britva a pocitom diabolskej rýchlosti prináša svieži vietor do žánru závodných hier
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX950
4,0
Riders Republic – Gold Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: pretekársky, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – usadnite na bicykel, skočte na snowboard alebo si oblečte wingsuit a vstúpte do obrovského živého sveta, kde sa potulujú aj ďalší hráči. Navštívte spoločne napr. ikonické americké národné parky, vrátane Bryce Canyon, Yosemitského údolia, Sequoia Park alebo Mammoth Mountain. Gold Edition obsahuje základnú hru a Year 1 Pass.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX906g
Riders Republic – Ultimate Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), škatuľová verzia, žáner: pretekársky, na online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus – usadnite na bicykel, skočte na snowboard alebo si oblečte wingsuit a vstúpte do obrovského živého sveta, kde sa potulujú aj ďalší hráči. Navštívte spoločne napr. ikonické americké národné parky, vrátane Bryce Canyon, Yosemitského údolia, Sequoia Park alebo Mammoth Mountain. Ultimate Edition obsahuje základnú hru, Year 1 Pass a Ultimate Content Pack (obsahujúci 4 skiny).
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX906u
4,4
Riders Republic – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a pretekársky, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – usadnite na bicykel, skočte na snowboard alebo si oblečte wingsuit a vstúpte do obrovského živého sveta, kde sa potulujú aj ďalší hráči. Navštívte spoločne napr. ikonické americké národné parky, vrátane Bryce Canyon, Yosemitského údolia, Sequoia Park alebo Mammoth Mountain.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX906
Descenders
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný a pretekársky, – cyklistická pretekárska hra s extrémnymi zjazdmi v procedurálne generovaných lokalitách, žiadna jazda nebude rovnaká ako tá predošlá
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX894nad
Herný kalendár 2024 a ďalej (ZOZNAM) V Hernom kalendári nájdete podrobný prehľad nových hier vychádzajúcich v apríli roku 2024 a ďalej. Každú hru dopĺňa trailer či iná ukážka.
Niektorí z vás už možno trávia svoj čas pri PlayStation s päťkou v názve, to však neznamená, že sa PS4 prepadlo pod zem. Štvrtá generácia konzoly od Sony má stále čo ponúknuť, o čom vás presvedčí náš redakčný výber 25 najlepších titulov. Možno si vďaka nemu zaspomínate...
Pretekárska séria Test Drive od svojho vzniku v roku 2012 obsiahla už dvadsať dielov a onedlho sa dočkáme prírastku začínajúceho tretiu desiatku. Titul Test Drive Unlimited Solar Crown sa radí medzi otvorene poňaté pretekárske šampionáty, v ktorých sa môžete pohybovať...
Všetko, čo vieme (špeciály)LEGO 2K Drive – (RECENZIA – Súhrn) Arkádového pretekania nie je nikdy dosť, rovnako ako LEGO kociek. Takýto názor zastávajú v spoločnosti 2K Games, ktorá v rámci nového partnerstva s populárnymi dánskymi kockami vydala arkádovú závodnú hru v otvorenom svete LEGO 2K Drive. Titul láka na zábavný otvorený...
Štúdio Codemasters pracuje na sérii F1 už dlhé roky, v poslednom čase sa však schovalo pod krídla EA. Nikoho teda určite neprekvapí, že sa vydal nový diel F1 23, o ktorom si môžete v článku prečítať všetko, čo zatiaľ vieme.
Okruhy celého sveta sú už pripravené na seriál Formula 1, ktorý s novou sezónou prináša aj ďalší diel zavedenej série od britského štúdia Codemasters. Po roku teda môžeme zasadnúť za virtuálny volant a porovnať svoje vodičské schopnosti s najlepšími pretekármi...
Viac článkov Všetky články
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií