AlzaBoxy Q1 Samsung cashback

42" LG OLED42C38

Zobraziť katalóg
42" LG OLED42C38
Doručenie na
predajňu zadarmo
Televízor SMART OLED, 4K Ultra HD, 100Hz, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, hlasové ovládanie, prehrávanie 360° videa, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párovanie s mobilným zariadením, WebOS, VESA 300×200, Dolby Atmos, AI Sound Pro, dolby Digital, trieda energetickej účinnosti G
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  WK607h5i63a Produktové číslo:  OLED42C38LA Stránky výrobcu

42" LG OLED42C38

42" LG OLED42C38 je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Chcete si v pohodlí domova užiť filmy v porovnateľnej kvalite ako v kine? Potom by pre vás mohol byť tým pravým televízor LG. Doprajte si ohromujúce obrazové zážitky predovšetkým vďaka technológii OLED a podporovaným formátom HDR10, HLG a Dolby Vision IQ. Obľúbené filmové a seriálové diela zo služieb ako je YouTube, NETFLIX či Voyo, vás úplne pohltia. Veľkú radosť budú mať aj priaznivci rýchlych scén vďaka 100 / 120Hz obnovovacej frekvencii panela. Herný režim (GAME MODE) spoločne s odozvou 0,001 s uspokojí všetkých náruživých herných nadšencov. Smart TV LG je podporovaný moderným operačným systémom WebOS a jeho dizajn dodáva vskutku elegantné vyhotovenie. Vzhľad doplní sivá farba. Na pripevnenie televízora na stenu využijete držiak VESA s rozmermi 300×200 mm. Diaľkový ovládač je súčasťou balenia.

Televízor 42
Televízor 42

Kľúčové vlastnosti televízora 42" LG OLED42C38

  • Rovnakú atmosféru ako v kine vám prináša televízor LG
  • Nezabudnuteľné vizuálne zážitky poskytuje technológia OLED a podporované formáty HDR10, HLG a Dolby Vision IQ
  • Priaznivci rýchlych scén budú potešení 100 / 120Hz obnovovacou frekvenciou
  • TV vám ponúkne 0,001 s odozvu
  • Vyskúšajte 4K Ultra HD rozlíšenie na 42" uhlopriečke
  • Smart TV LG funguje s využitím najmodernejšieho operačného systému WebOS
  • K dispozícii sú funkcie HDR
  • Zvuk ako v kine zaistí Dolby Atmos, AI Sound Pro a dolby Digital
  • K obľúbeným smart funkciám sa radí HbbTV, inteligentný ovládač, ovládanie hlasom, webový prehliadač a prehrávanie 360° videa
  • Favorizovaná filmová tvorba a seriálová produkcia zo služieb ako je O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Magio TV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Deezer a Facebook Watch

Obraz televízora vám poskytne mimoriadny zážitok

Pohodlne sa usaďte a vychutnajte si detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 42" uhlopriečke. Televízor LG je vďaka svojmu veľkému množstvu pixelov po celej ploche obrazovky schopný zobrazovať veľmi podrobný obraz. Označenie 4K predstavuje štyrikrát väčší počet zobrazovaných bodov v porovnaní s Full HD obrazovkou. Obraz je tvorený 3840 × 2160 pixelmi, to umožňuje prenášať filmy a programy na obrazovku bez akejkoľvek straty kvality.

Televízor 42
Televízor 42

OLED na jedinečný zážitok z intenzívnych a prirodzených farieb

Technológia OLED TV prináša skvelú vizuálnu zábavu. Displej využívajúci OLED technológiu sa vyznačuje vysokým kontrastom, širokými pozorovacími uhlami, rýchlou odozvou a intenzívnymi farbami. Vďaka možnosti nezávislého ovládania jednotlivých pixelov dosahuje displej výnimočne hlboké a sýte čierne odtiene. Displej s OLED technológiou umožňuje zníženie prevádzkových nákladov, keďže spotrebuje energiu iba na aktuálne zapnuté pixely.

Je kompatibilný s rôznymi formátmi HDR

Vďaka podpore technológie High Dynamic Range (HDR) tento TV umožňuje detailnejšie zobrazenie tmavých aj svetlých častí snímanej scény. Konkrétne podporuje štandard HDR10, HLG a Dolby Vision IQ. HDR10 upravuje jas obrazu v závislosti od scény s najvyšším jasom. Nadstavbou Dolby Vision je Dolby Vision IQ Vďaka senzoru umiestnenému na televízore táto inteligentná technológia reaguje na svetelné podmienky v okolí a prispôsobuje tomu obraz.

Televízor 42
Televízor 42

Staňte sa nepremožiteľným majstrom hier s televízorom LG

Herné funkcie vám dávajú náskok pred ostatnými hráčmi. Herný zážitok je ovplyvnený kvalitným vizuálnym podaním, rýchlymi reakciami a minimálnou odozvou. S hernými funkciami herný režim (GAME MODE) si vychutnáte skutočný herný zážitok. Televízor LG pracuje ako monitor s vysokou efektivitou, ktorý splní požiadavky aj tých najnáročnejších používateľov.

Operačný systém ponúka neobmedzené možnosti zábavy

Smart televízor WebOS poskytuje širokú škálu funkcií, ako je Amazon Alexa. Vďaka tomu budete mať možnosť bezdrôtovo zdieľať obsah, zrkadliť mobilné zariadenia alebo PC, využívať hlasových asistentov a zaradiť TV do svojej inteligentnej domácnosti. Hlasový asistent tak môže byť vaším radcom vo svete elektroniky. Rýchlo a jednoducho pomocou neho napríklad vyhľadáte obľúbené videá v aplikáciách, čo ocenia najmä tí najmenší diváci. Jednoducho si nájdu svoju obľúbenú rozprávku bez nutnosti prepisovať jej názov na klávesnici. Všetky pripojené zariadenia môžete ovládať pohodlne jediným inteligentným ovládačom. Len stlačíte tlačidlo a následne sa vám na televíznej obrazovke objaví vaša obľúbená aplikácia.

Televízor 42
Televízor 42

Využívajte všetky smart funkcie televízora LG

Vďaka prítomnosti funkcie HbbTV sa televízor stáva viac interaktívnym zážitkom, ktorý umožňuje používateľom prispôsobiť si sledovanie televízie a mať prístup k ďalším online funkciám bez využitia externých zariadení či prepínania medzi jednotlivými aplikáciami. Televízor je vybavený verziou HbbTV 2.0. S televízorom získate jednoduchý prístup k webovému prehliadaču. Prechádzajte stránky priamo na obrazovke svojho TV. Využite smart funkcie na prechádzanie internetového obsahu, vyhľadávanie informácií, sledovanie videí, streamovanie online obsahu, komunikáciu prostredníctvom sociálnych médií a ďalšie. Inovatívnym prvkom je možnosť prehrávania videa vo formáte 360°. Vďaka ovládaciemu prvku sa budete môcť pohybovať po videu a otáčať ním všetkými smermi. To vám umožní otvoriť si cestu k preskúmaniu prostredia a odhaleniu detailov, ktoré by v štandardnom videu zostali neodhalené.

Perfektný spoločník pre každú domácnosť

Umožňuje integráciu s ostatnými inteligentnými zariadeniami pomocou WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA a Miracast. Zážitok ako v kinosále sprostredkujú technológie Dolby Atmos, AI Sound Pro a Dolby Digital. Dolby Atmos poskytuje 3D reprodukciu priestorového zvuku pomocou rozšíreného množstva kanálov. Jeden kanál tak môže niesť zvuk výstrelu a iný kanál mechaniku zbrane, vďaka tomu bude rozloženie zvuku v priestore výrazne presnejšie a autentickejšie.

Televízor 42
Televízor 42

Objavte svet neobmedzenej zábavy s multimediálnymi funkciami

OLED televízor LG vás bude fascinovať svojimi multimediálnymi funkciami. Pokiaľ nestíhate sledovať svoj obľúbený program, zaznamenajte si ho cez USB na svoje vlastné médium a pozerajte ho neskôr. Keď vás televízny program prestane baviť, pripojte pomocou USB externý disk alebo napríklad flash disk a pustite si svoj vlastný obsah. Príjemným bonusom je tiež funkcia Skylink fastscan, ktorá pomocou špeciálneho skenovania rýchlo a účinne identifikuje dostupné televízne a rozhlasové kanály. Základný hotelový režim umožňuje nastavenie blokovania kanálov, obmedzenia hlasitosti a ďalších funkcií.

Farebná hĺbka:

10 bit

Rozmery:

57,7 × 93,2 × 17 cm (V × Š × H)

Rozmery bez podstavca:

54 × 4,11 cm (V × H)

Hmotnosť:

10,1 kg

Maximálne rozlíšenie:

4K Ultra HD

HDMI:

USB:

Typ tunera:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 a DVB-C

Vstupy a výstupy:

USB, LAN, HDMI 2,1, digitálny optický/digitálny audio výstup a CI+ 1,4

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Uhlopriečka
42" (106,68 cm) Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Spotreba v SDR režime
84 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
131 kWh/1000h Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
84 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
131 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
42" (106,68 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
OLED Hotovo!
Farebná hĺbka
10 bit Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2023 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Magio TV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Deezer, Facebook Watch Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Amazon Alexa Hotovo!

Herné funkcie

Odozva
0 s Hotovo!
Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast Hotovo!
Výstupy 2.0
USB, LAN, HDMI 2.1, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+ 1.4 Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
93,2 cm Hotovo!
Výška
57,7 cm Hotovo!
Hĺbka
17 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
54 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
4,11 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
71,8 cm Hotovo!
Hmotnosť
10,1 kg Hotovo!
VESA prichytenie
300×200 Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, vzhledem k tomu, že na rozdíl od ostatních prodejců tuto informaci neuvádíte, prosím o doplnění, nebo nepotvrzení, zda má tento model (42" LG OLED42C38) twin tripple tunner... Děkuji

dobry den, jak se tato tv lisi od modelu LG C31? dekuji

Dobrý den, můžete prosím vysvětlit zákazníkům, proč v popisu tohoto modelu(LG OLED42C38) máte popisovaný model LG OLED42C31, který se v mnohém liší? A proč nesdělujete zákazníkům, že služby, či aplikace jako třeba Amazon Alexa, Google assistant atd v ČR prostě nefungují? Hodně jste mě zklamali...

Dobrý den jaký je rozdíl 42 OLEDC31 a 42 OLED C38

Príslušenstvo pre 42" LG OLED42C38
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií