AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

BABY MONSTERS Premium korba texas

Zobraziť katalóg
BABY MONSTERS Premium korba texas
Korbička – vhodná od narodenia, pre deti od 0 do 6 mesiacov, kompatibilná s kočiarmi Baby Monsters Premium, súčasťou je matrac zo studenej peny
Kód:  BABY6918 Produktové číslo:  0634041395582
BABY MONSTERS Premium korba texas Predaj skončil

BABY MONSTERS Premium korba texas

Hlboká korbička na kočík Baby Monsters Premium texas je kompatibilným príslušenstvom k športovým kočíkom Baby Monsters Premium. Vyniká moderným dizajnom šedej farby a pohodlnou obsluhou. Pomocou adaptéra ju veľmi ľahko a rýchlo nasadíte na konštrukciu kočíka. Vaničku možno používať od narodenia dieťaťa do jeho 6 mesiacov či hmotnosti 9 kg. Vášmu bábätku poskytuje komfortné a rovné ležanie na priestrannom hlbokom lôžku s kvalitným matracom zo studenej peny. Vďaka veľkej sklápacej strieške ho spoľahlivo chráni pred slnkom a nepriaznivým počasím. K ďalšiemu vybaveniu vaničky patrí vrchný pripínací látkový kryt.

Kľúčové vlastnosti korbičky na kočík BABY MONSTERS Premium texas

  • Hlboká korbička na kočík Baby Monsters Premium
  • Jednoduché nasadenie pomocou adaptéra
  • Priestranné hlboké lôžko s kvalitným matracom zo studenej peny
  • Sklápacia strieška proti slnku
  • Veľmi ľahká konštrukcia pre pohodlnú manipuláciu
  • Integrované držadlo na prenášanie

Jednoduchá preprava a skladnosť

Veľkou prednosťou korbičky Baby Monsters Premium je veľmi ľahká konštrukcia umožňujúca pohodlnú manipuláciu. Korbičku veľmi jednoducho zložíte a ľahko ju tak môžete skladovať či prepravovať. Vďaka integrovanému držadlu sa vám bude dobre prenášať. Poťah lôžka môžete čiastočne zložiť a vyprať. V balení okrem korbičky dostanete tiež striešku proti slnku, adaptér, kryt hlbokého lôžka a matrac zo studenej peny.

Doplňujúce informácie:

Maximálne zaťaženie:
9 kg

Vhodná pre deti:
Od narodenia do 6 mesiacov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BABY MONSTERS Premium korba texas Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BABY MONSTERS Premium korba texas.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií