Belkin WeMo Switch

Zobraziť katalóg
Belkin WeMo Switch
4,5 21 hodnotení
Vypínač regulácia zásuvky 230 V cez IP, ovládací softvér pre iOS a Android systémy, max. 16A
Kód:  NX370d1 Produktové číslo:  F7C027ca

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Belkin WeMo Switch

30 rokov skúseností na trhu

Známa americká spoločnosť Belkin sa prezentuje kvalitnými výrobkami, ktoré spĺňajú najprísnejšie požiadavky náročných zákazníkov. Jednoznačne obohacuje naše životy o technické vymoženosti s prívetivou tvárou aj pre menej skúsených používateľov.

Belkin WeMo Switch

Inteligentná domácnosť v praxi

Belkin WeMo predstavuje nový rad produktov pre jednoduchú automatizáciu domácnosti. Vypínač zásuvky WeMo Switch je základnou jednotkou série. Stačí ho zapojiť do ktorejkoľvek elektrickej zástrčky, spárovať s Wi-Fi sieťou, nainštalovať bezplatnú aplikáciu a ste pripravení. Svojim šikovným telefónom môžete prístroj vložený v zástrčke vypnúť, zapnúť či kedykoľvek skontrolovať, či je doma všetko bezpečne vypnuté. Jednoducho a na jeden dotyk.

Belkin WeMo Switch

Ovládanie zásuvky z inteligentných zariadení

Či už ste pripojení k domácej sieti, alebo na internet kdekoľvek vo svete, môžete svoje zariadenia pripojené do zástrčky WeMo plne riadiť. V aplikácii bezplatne dostupnej na Apple App Store alebo Google Play, môžete nastaviť celý rad funkcií. Samozrejmosťou je časový spínač, manuálne diaľkové ovládanie či kombinácia so snímačom pohybu Belkin WeMo Motion.

Belkin WeMo Switch

Budúcnosť v podaní Belkin

Okrem aplikácie výrobcu je možné využiť aj službu IFTTT, ktorá umožňuje systém ovládať. Vďaka nej je napríklad možné nastaviť, aby sa kotol automaticky zapol, keď je vonku nízka teplota a aby sa počítač zapol, keď vám niekto napíše mail. 

To otvára takmer neobmedzené možnosti využitia vo vašej domácnosti. Do budúcnosti sa očakávajú aj ďalšie užitočné prvky Belkin WeMo.

Belkin WeMo Switch

Parametre a špecifikácie:

Dôležité funkcie:
Pripojenie k Wi-Fi routeru
Modulárny systém (jednoduché pridanie ďalších prvkov WeMo)
Ovládanie viacerých zásuviek súčasne
Kontrola cez domácu Wi-Fi aj internet
Prehľadné nastavenie, intuitívne rozhranie
Presné časové plánovanie, vrátane pravidelného spínania

Kompatibilita:
iOS 5.0 a vyššie
Android 4.0 a vyššie

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Oblasť využitia
Elektroinštalácia Hotovo!

Využitie

Oblasť využitia
Elektroinštalácia Hotovo!

Belkin je americká spoločnosť, ktorá sa zaoberá najmä výrobou sieťových prvkov, napájacích adaptérov alebo konvertorov. História spoločnosti sa začína písať v Kalifornii roku 1983, od tej doby bola zaradená dvakrát medzi Inc. magazine 500 najrýchlejšie rastúcich spoločností v USA. Produkty Belkin International sú predávané pod troma značkami - Belkin, Linksys a WeMo.

Poznámka:
» Všetko príslušenstvo pre domáce alarmy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Belkin WeMo Switch Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Belkin WeMo Switch. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Belkin weMo wechseln. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Belkin weMo wechseln. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Belkin WEMO Switch.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií