AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Blurams Outdoor Pro

Zobraziť katalóg
Blurams Outdoor Pro
4,9 7 hodnotení
IP kamera – vonkajšia, s maximálnym rozlíšením videa 1920 × 1080 px, nočné videnie s maximálnym dosvitom 7 m, 129° zorný uhol, s detekciou pohybu a zvuku, vstavaný mikrofón a vstavaný reproduktor, SD a cloud úložisko, pripojenie cez WiFi 2,4 GHz, rozmery 56,5 × 91,5 × 98,5 mm (V׊×H)
59,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  BlrmsMV20_0003 Produktové číslo:  BLU003

Blurams Outdoor Pro

Blurams Outdoor Pro je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.
  • .

IP kamera Blurams Outdoor Pro

Vonkajšia bezpečnostná IP kamera Blurams Outdoor Pro disponuje pokročilými funkciami, vďaka ktorým zaistí maximálne zabezpečenie monitorovaného priestoru. Okrem detailného Full HD záznamu má IP kamera k dispozícii inteligentnú funkciu rozpoznania tváre, nočný prísvit, senzory na detekciu pohybu a zvuku či integrovanú sirénu a výstražné svetlo. Dáta sú ukladané na pamäťovú microSD kartu či do cloudu. Živý obraz môžetesledovať odkiaľkoľvek prostredníctvom mobilnej aplikácie či webového rozhrania.



IP kamera Blurams Outdoor Pro

Blurams Outdoor Pro s inteligentnou funkciou detekcie tváre

Kamera Blurams Outdoor Pro využíva inteligentné algoritmy na spoľahlivé rozpoznanie ľudskej tváre. Dokáže si zapamätať tváre členov domácnosti, vďaka čomu vás upozorní na výskyt cudzieho človeka na vašom pozemku. Zároveň dokáže predchádzať falošným poplachom spôsobeným drobnými zvieratami alebo vetrom vo vetvách.

IP kamera Blurams Outdoor Pro


Blurams Outdoor Pro zaujme kvalitným spracovaním

Vonkajšia bezpečnostná IP kamera Blurams Outdoor Pro vyniká špičkovým spracovaním z kvalitných materiálov, ktoré zaručujú jej vysokú odolnosť a dlhú životnosť. Určite vás zaujme aj atraktívny dizajn v bielom prevedení.

IP kamera Blurams Outdoor Pro


IP kamera Blurams Outdoor Pro

Detailný obraz vo Full HD rozlíšení

Kamera zaznamenáva obraz vo vysokom Full HD rozlíšení, takže zachytí všetky dôležité detaily. Vďaka širokému zornému uhlu 129° má vonkajšia IP kamera Blurams Outdoor Pro oveľa širší záber.


IP kamera Blurams Outdoor Pro

Integrovaná siréna a výstražné svetlo

Blurams Outdoor Pro je vybavená hlasnou sirénou a výstražným svetlom, ktoré spoľahlivo vystraší každého narušiteľa monitorovaného priestoru.


IP kamera Blurams Outdoor Pro

Outdoorové prevedenie

IP kamera Blurams Outdoor Pro je vybavená certifikáciou IP65, takže bez problémov odolá dažďu, slnečnému žiareniu aj extrémnym teplotám. IP kamera je teda vhodná na použitie v exteriéri.


IP kamera Blurams Outdoor Pro

Starlight Night Vision

Vďaka nočnému režimu IP kamera Blurams Outdoor Pro zaznamená kvalitný obraz aj v úplnej tme. Dve výkonné IR diódy zaistia dobrú viditeľnosť až na vzdialenosť 7 metrov.



Inteligentná notifikácia a obojsmerná komunikácia

Pokiaľ kamera Blurams Outdoor Pro detekuje podozrivý pohyb v monitorovanom priestore, okamžite budete upozornení zaslaním notifikácie na váš mobilný telefón. Integrovaný mikrofón a reproduktor umožňujú viesť obojsmernú komunikáciu, takže môžete na diaľku komunikovať s osobou v monitorovanom priestore.

IP kamera Blurams Outdoor Pro

IP kamera Blurams Outdoor Pro

Nepretržitý záznam 24/7

Záznamy z bezpečnostnej kamery Blurams Outdoor Pro je možné ukladať do cloudu, na ktorý sú súbory ukladané v slučke (mazané od najstaršieho).


IP kamera Blurams Outdoor Pro

Ukladanie do cloudu

Pre pohodlný online prístup môžete nahrávky pohodlne ukladať do cloudu a mať tak istotu, že nedôjde k ich strate. Vďaka šifrovanému prenosu zostanú vaše dáta vždy dokonale chránené.

IP kamera Blurams Outdoor Pro

Prístup k záznamom cez mobilnú aplikáciu alebo webové rozhranie

Živý záznam z kamery Blurams Outdoor Pro môžete v reálnom čase sledovať na displeji vášho telefónu či tabletu prostredníctvom mobilnej aplikácie, ktorá je lokalizovaná do slovenčiny, alebo cez webové rozhranie na obrazovke počítača.


IP kamera Blurams Outdoor Pro

Kľúčové vlastnosti vonkajšej IP kamery Blurams Outdoor Pro

  • Full HD rozlíšenie 1920 × 1080 px
  • Široký zorný uhol 129°
  • Nočné videnie s dosvitom 7 m
  • Detekcia pohybu a zvuku
  • Inteligentná funkcia rozpoznania tváre je k dispozícii iba na platenom Cloudovom úložisku
  • Digitálny zoom
  • Inteligentná notifikácia
  • Hlasná siréna a výstražné svetlo
  • Integrovaný mikrofón a reproduktor
  • Slot na pamäťovú microSD kartu (max. 128 GB)
  • Ovládanie cez mobilnú aplikáciu v slovenčine (Android, iOS) alebo webové rozhranie
  • Podpora hlasových asistentov Alexa a Google Assistant
  • Napájanie zo siete

Pridať kolotoč

Vložte ID skupiny produktov

Pre zrušenie existujúceho kolotoča stačí kliknúť na tlačidlo Pridať produkt bez hodnoty!

Pridať kolotoč

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!
Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Hlasoví asistenti
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!
Napájanie
Do siete, USB Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine, V češtine, V nemčine Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!

Konektivita

Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Hlasoví asistenti
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!
Napájanie
Do siete, USB Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine, V češtine, V nemčine Hotovo!

Vlastnosti

Použitie
Vonkajšia Hotovo!
Detekcia
Pohybu, Zvuku Hotovo!
Zvuk
Vstavaný mikrofón, Vstavaný reproduktor Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie
1920 × 1080 px Hotovo!
Max. dosvit nočného videnia
7 m Hotovo!
Zorný uhol
129 ° Hotovo!
Zoom
Digitálny Hotovo!
Kompresia videa
H.264 Hotovo!

Vstupy a výstupy

Typ úložiska
SD, Cloud Hotovo!
Rozhraní
MicroSD/SDHC slot, WiFi Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
MicroSD Hotovo!
Max. veľkosť SD karty
128 GB Hotovo!

Rozmery

Šírka
91,5 mm Hotovo!
Výška
56,5 mm Hotovo!
Hĺbka
98,5 mm Hotovo!

Využitie

Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den. Kupil som kameru spustil a nerobi video ale kazdych 10 sec foto. Kde je chyba? Dakujem

Zdravim Vas. Je v baleni jiz přilozeny adapter na 220V? Dekuji za odpoved :-)

Dobry den, pokial kamera uklada nahravky na sd kartu bez wifi pripojenia a sd karta sa zaplni, kamera prepiše stare zaznamy alebo prestane nahravat? dakujem

Dobry den, podporuje kamera rozhrani ONVIF? Pro napojeni do NVR jine znacky.

IP kamera Blurams Outdoor Pro (BLU003). Jak je řešeno připojení napání DC 5V/1 A micro USB, jak dlouhý je kabel, jestli se dá prodloužit, mám 230V cca 10 m od kamery.

Dobrý den, dnes se mi kamera vypla. Po obnovení WiFi sítě a znovuzapojení nereaguje, nerozsvítí se kontrolka a nereaguje ani na Resetovací tlačítko. Mám kameru reklamovat nebo jí lze nějak uvézt do továrního nastavení? Děkuji

Dobrý deň, prosím o info, aká je doporučená min. rýchlosť internetu - uploadu pre túto kameru a či kamera potrebuje ku jej kontrole na diaľku verejnú IP adresu (statickú alebo dynamickú). Nemám záujem o cloudové platené služby, takže tieto moje otázky sa týkajú skôr vzdialeného online prezerania cez webové rozhranie v PC, prípadne cez aplikáciu pre Andriod. Dakujem.

Dobrý den, když začala teplota klesat k nule a mrznout, tak mi kamera přestala posílat na telefon upozornění na alarm pohybu - na zvuk funguje, ale pokud se podívám do archívu, tak se mi normálně ukáže, že kamera zaznamenala pohyb. Připojeni na Wifi mám na 100% kolem 10-20 mb/s

Dobry den , vedel by som túto kameru pripojiť k Google home a na Google home hub zobrazovať video z kamery ? dakujem

Dobrý den, už několik dnů pročítám Poradny různých produktů a stále nenacházím vhodnou IP kameru. Mám chytrou domácnost, která je složena jen ze samostatně fungujících zařízení na wifi. Můžete mi prosím doporučit nějakou smart wifi IP cameru s detekcí pohybu, která by byla schopná při detekování pohybu v kooperaci s aplikací google home rozsvítit wifi smart žárovku a změnit jí barvu na předem definovanou (červená)? Nebo je takovýto požadavek v současné době neřešitelný? Koupil jsem si IP kameru od Immaxu, ale ta, i když funguje na wifi samostatně, pokud po ní chci tuto funkcionalitu, tak vyžaduje dokoupení řídící jednotky a žárovek od Immaxu běhajících na zigbee. Tím bych ale mohl všechny dosavadní smart wifi žárovky hodit do koše a nahradit je smart žárovkami na zigbee. A tomu bych se chtěl vyhnout. Děkuji moc za jakýkoli funkční tip. Pěkný den.

12
Príslušenstvo pre Blurams Outdoor Pro
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií