Bosch MUM 50131

Zobraziť katalóg
Bosch MUM 50131
4,8 8 hodnotení
Kuchynský robot planetárny spôsob miešania, príkon 800 W, materiál vnútorných prevodov plast, objem misy 3.9 l, materiál misy nehrdzavejúca oceľ, počet rýchlostí 4, materiál plášťa plast, tlačidlo pulse (turbo), hmotnosť 6.87 kg, miešacia metla, hnetací hák, nadstavec na strúhanie, priehľadný kryt misy, balónová metla, mixér a mlynček na mäso, farba čierna a biela
Kód:  BOMUM131 Produktové číslo:  MUM50131 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Bosch MUM 50131

Vyladený kuchynský robot Bosch MUM 50131 zastane nespočet činností, vďaka ktorým už bude pečenie aj varenie úplná hračka. Výkon motora môžete komfortne upravovať v rozsahu 4 úrovní. Misa z nehrdzavejúcej ocele s príjemnou veľkosťou 3,9 l v úplnom súlade s planetárnym pohybom vám perfektne vymieša ľahké aj hutné cesto. Ďalším plusom je široké príslušenstvo, medzi ktoré patrí: miešacia metla.

Kuchynský robot a jeho významné prednosti Bosch MUM 50131

  • Hlavným materiálom plášťa je plast
  • Planetárny pohyb obsiahne celú misu
  • Praktická antikorová misa s objemom 3,9 l
  • Kuchynský robot má tiež: tlačidlo pulse (turbo)
  • Príkon: 800 W
  • Hmotnosť je 6,87 kg
  • Rozmery: v. 282 mm × š. 280 mm × h. 271 mm
  • V príslušenstve nebude chýbať miešacia metla, hák na hnetenie, šľahacia metla, priebehový krájač s 3 kotúčmi (obojstranný krájací, obojstranný strúhací a stredne jemný strúhací), mlynček na mäso, 1,25 l umelohmotný mixér, taštička na príslušenstvo, transparentné veko s plniacim otvorom a interaktívne DVD s receptami

Kuchynský robot Bosch MUM 50131 – príslušenstvo

Kuchynský robot Bosch MUM 50131 spolu s jeho vybavením sa dá použiť úplne variabilne na prípravu rôznych pokrmov. Vďaka tomuto bohatému príslušenstvu kuchynský robot Bosch zvládne prácu za niekoľko samostatných spotrebičov, a tak vám šetrí financie aj priestor v kuchyni.

Parametre a špecifikácia

Príslušenstvo
miešacia metla, hnetací hák, nadstavec na strúhanie, priehľadný kryt misy, balónová metla, mixér, mlynček na mäso Hotovo!
Objem misy
3,9 l Hotovo!
Počet diskov na strúhanie
3 Hotovo!
Príkon
800 W Hotovo!

Príslušenstvo

Príslušenstvo
miešacia metla, hnetací hák, nadstavec na strúhanie, priehľadný kryt misy, balónová metla, mixér, mlynček na mäso Hotovo!
Objem misy
3,9 l Hotovo!
Počet diskov na strúhanie
3 Hotovo!

Materiál

Materiál plášťa
Plast Hotovo!
Materiál vnútorných prevodov
Plast Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
27,1 cm Hotovo!
Šírka
28 cm Hotovo!
Výška
28,2 cm Hotovo!
Hmotnosť
6,87 kg Hotovo!

Farba

Farba
Biela, Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, zajímá mě jestli se dá dokoupit strojek na zmrzlinu k tomuto robotu. Děkuji za odpověď Hana Pavlova

Dobrý den. Prosím jaké má převody. Děkuji

Diskusia a poradňa k Bosch MUM 50131
Príslušenstvo pre Bosch MUM 50131 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH MUM 50131. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bosch MUM 50131. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bosch MUM 50131. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bosch MUM 50131.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií