AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Canpol babies Elektronická detská pestúnka obojsmerná EasyStart Plus

Zobraziť katalóg
Canpol babies Elektronická detská pestúnka obojsmerná EasyStart Plus
Detská pestúnka klasická (audio), dosah 300 m, prenos zvuku prebieha digitálne, rodičovskú jednotku napája sieť (230 V) a batéria, detskú jednotku napája sieť (230 V), s displejom, senzor teploty, obojstranný prenos, optická indikácia úrovne hluku, regulácia hlasitosti, indikácia slabej batérie, eco režim, vox funkcia, osvetlenie a uspávací režim (uspávanky, rozprávky alebo projekcia)
Kód:  BABY10386 Produktové číslo:  5903407771014

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Canpol babies Elektronická detská pestúnka obojsmerná EasyStart Plus Predaj skončil

Canpol babies Elektronická detská pestúnka obojsmerná EasyStart Plus

Doprajte vášmu potomkovi maximálne bezpečie v detskej postieľke. Canpol babies Elektronická detská pestúnka obojsmerná EasyStart Plus je detská pestúnka, ktorá zabezpečí prenos zvuku, ide teda o štandardnú verziu detskej pestúnky pre mamičky. Garanciu absolútne čistého zvuku máte vďaka tomu, že jeho prenos je riešený digitálne a hravo dosiahne až do 300 m. Prednosťou tejto detskej pestúnky je veľký počet kanálov a oproti analógovým pestúnkam pracuje na vyššej frekvencii, perfektne sa tak hodí aj do miest, kde inak hrozí vyššie riziko rušenia signálu. Zdroj, ktorý poskytuje napájanie pre rodičovskú jednotku je sieť (230 v) a batéria. Energiu pre detskú jednotku zaisťuje sieť (230 v). Stranou nezostane ani pekné, dizajnové spracovanie, pestúnka tak pasuje snáď do každého interiéru.

Hlavné vlastnosti pestúnky Canpol babies Elektronická detská pestúnka obojsmerná EasyStart Plus

  • Klasická detská pestúnka na kontrolu bábätka
  • Digitálny zvukový prenos
  • Dosah pokrytia až 300 m
  • Napájanie rodičovskej časti pestúnky: Sieť (230 V) a batéria
  • Zdroj jednotky, ktorá bude pri bábätku: Sieť (230 V)
  • Elegantný dizajn

Ďalšie vychytávky detskej pestúnky Canpol babies

Vďaka moderným technológiám sú pestúnky doplnené novými funkciami. K dokonalosti pestúnky nechýba ani obojstranný prenos. Keď sa tak bábätko náhodou prebudí a je mrzuté, máte možnosť mu cez pestúnku rozprávať a upokojovať ho hlasom. Prekážkou nebude ani vysoký hluk v miestnosti, pestúnka má ovládanie hlasitosti, vďaka ktorej tak regulujete hlasitosť podľa potreby. Šikovná funkcia uspávania povyšuje pestúnku na univerzálneho pomocníka. Prístroj tak dokáže bábätko nielen sledovať, ale tiež mu zahrá melódiu pre lepšie zaspávanie.

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina
USA Hotovo!

Batéria

Typ batérií
Integrovaná dobíjacia Hotovo!
Počet batérií
2 ks Hotovo!

Vlastnosti

Dosah
300 m Hotovo!
Napájanie rodičovskej jednotky
Sieť (230 V), Batéria Hotovo!
Napájanie detskej jednotky
Sieť (230 V) Hotovo!

Funkcie

Funkcie
S displejom, Senzor teploty, Obojstranný prenos, Optická indikácia úrovne hluku, Regulácia hlasitosti, Indikácia slabej batérie, Eco režim, Vox funkcia, Osvetlenie, Uspávací režim (uspávanky, rozprávky alebo projekcia) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Canpol babies Elektronická detská pestúnka obojsmerná EasyStart Plus Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canpol babies Elektronická dětská chůva obousměrná EasyStart Plus. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Canpol Babies EasyStart Plus Kétirányú elektronikus bébiőrző.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií