AlzaPlus+ sport Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Dámska obuv

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Určenie
Dámske
(718)
Pánske
(3)
Unisex
(234)
EU
28
50
-
Mondo point
215 mm
325 mm
-
Farba
Antracitová
(10)
Béžová
(46)
Biela
(118)
Čierna
(323)
Červená
(86)
Fialová
(52)
Hnedá
(80)
Khaki
(18)
Limetková
(6)
Lososová
(23)
Modrá
(233)
Oranžová
(88)
Reflexná
(10)
Ružová
(64)
Strieborná
(4)
Sivá
(248)
Sivomodrá
(5)
Telová
(12)
Karbón
(9)
Viacfarebná
(7)
Zelená
(44)
Žltá
(24)
Najnovšie objednávky

Športová dámska obuv by nemala chýbať v šatníku žiadnej ženy. U nás nájdete topánky na tenis, bežecké topánky, sálovky a množstvo ďalších. Viete, aký typ bude pre vás ideálny? Z akých materiálov si vybrať topánky do prírody a ktoré budú najvhodnejšie do mesta? Čítajte ďalej a dozviete sa množstvo praktických informácií k výberu.

Pokračovať

Športová dámska obuv – prečo si ju zaobstarať?

Športová dámska obuv zaistí pohodlie vašim chodidlám a vy si tak budete môcť užívať svoje obľúbené aktivity. V našej ponuke nájdete rôzne športové dámske topánky, takže si každá z vás vyberie tie ideálne pre seba.

Športové dámske topánky – typy

Neviete, aké športové dámske topánky si vybrať? Pozrite sa na typy, ktoré u nás nájdete.

Dámska športová obuv na tenis

Ak ste milovníčka tenisu, nemala by vám chýbať dámska športová obuv na tenis. Táto obuv sa postará o lepšie výsledky pri hre! Nezabudnite, že správna tenisová obuv sa musí vyberať s ohľadom na povrch, na ktorom budete hrať. Niektoré topánky sú prispôsobené na antuku a iné na všetky typy povrchu.

Halovky sú dámske športové topánky na indoor

Dámske halovky ocenia všetky športovkyne, ktoré cvičia v hale. Sú prispôsobené aj na hladké podlahové plochy a nemusíte sa obávať, že by napríklad kĺzali. Ich veľkou výhodou je aj fakt, že netvoria šmuhy na ihrisku.

Dámska športová obuv na treking

Dámska športová obuv na treking sa hodí na výlety do lesa či hôr. Existujú 2 hlavné typy. Tým prvým sú nízke trekingové topánky (členkové), ktoré sa hodia na menej náročné jednodňové výlety. Ďalším variantom je vysoká trekingová obuv (pohorky), ktorá je mohutná, takže ju oceníte pri dlhých a ťažkých túrach.

V ponuke nájdete aj trekingové sandále, ktoré sa hodia skôr na veľmi ľahké výstupy alebo prechádzky po lesných cestách a rovinatých cestičkách.

Bežecké topánky

Ak radi beháte, mali by ste si zaobstarať kvalitné bežecké topánky, ktoré budú chrániť vaše kĺby a pomôžu vám dosiahnuť najlepšie výsledky! Bežeckú obuv si vyberte podľa terénu, v ktorom budete behať.

Dámske tenisky

Dámske tenisky sú veľmi praktickým kúskom obuvi, ktorý by nemal nikomu chýbať. Tenisky ponúkajú všestranné využitie. Väčšinu z nich možno využívať do mesta, na výlety a na menej náročné športy.

Dámske športové topánky na fitness

Dámske športové topánky na fitness majú mäkkú podrážku a veľmi priedušnú podošvu na dlhé chvíle námahy v posilňovni, na pilatese alebo spinningu. Ak máte v pláne dvíhať len ťažké váhy a nebudete používať bežiaci pás, zvoliť si môžete aj veľmi príjemnú nazúvaciu obuv do fitka, v ktorej sa budete cítiť naozaj slobodne.

Sandále využijete v horúcich letných mesiacoch

Sandále zaistia maximálne pohodlie, priedušnosť a zároveň aj pevnosť počas teplých letných dní. Patria medzi topánky, ktoré poskytnú chodidlám skvelú pevnosť pri dlhšej chôdzi, ale aj pohodlie v lete. Ideálne sú na voľnočasové aktivity aj výstupy v miernejšom teréne.

Dámska športová obuv do vody

Dámska športová obuv do vody sa postará o bezpečie vašich chodidiel napríklad na kamenistej pláži pri mori. Môže vás zachrániť aj pri pohybe na útesoch, kde na dne číhajú morskí ježkovia s ostrými pichliačmi.

Šľapky a žabky – dámska športová obuv skvelá na leto

Šľapky a žabky si zamilujete doma, pri bazéne, na pláži alebo aj v meste. Ich výhodou je rýchle obúvanie bez šnurovania, ktoré je na šantenie počas horúcich letných dní úplne ideálne.

Dámska športová obuv na zimu vás ochráni pred mrazom

Dámska športová obuv na zimu môže byť prispôsobená rôznym športom. Tá s vysokými členkami poslúži pri zimnom chodení po horách, zatiaľ čo nízka býva najčastejšie určená na beh.

Na zimné aktivity odporúčame dámske športové botasky s membránou, ktorá udrží  vaše nohy v suchu, a zároveň bude odvádzať pot od vášho chodidla.

Dámska športová obuv adidas
Bežecká dámska obuv

Topánky športové dámske
Trekingová dámska obuv

Dámska športová obuv a jej veľkosť

Dámska športová obuv musí dobre sedieť na nohe a nesmie vás tlačiť. To dosiahnete tak, že si na intenzívne aktivity ako beh alebo tenis zvolíte o 1 – 2 veľkosti väčšie topánky ako zvyčajne. Veľkosti sú udávané v klasickom EÚ číslovaní, ale presnejší výber dosiahnete, ak zmeriate nohu od päty po najdlhší prst pomocou mondo pointu.

!

Ak stále neviete, akú veľkosť topánok zvoliť, odporúčame vám prečítať si článok Ako vybrať správnu veľkosť topánok. Nájdete v ňom mnoho dôležitých tipov, ktoré vám uľahčia výber.

Dámske športové topánky na suchý zips alebo šnúrky?

Ešte pred tým, ako si vyberiete tie správne dámske športové topánky, rozmyslite si, či chcete topánky na suchý zips alebo šnurovanie. Výhodou suchého zipsu je rýchle obutie aj vyzutie, ale topánky na šnurovanie môžu nohu lepšie spevniť.

Čo ďalšie zohľadniť, keď sa vyberá dámska športová obuv?

Ak chcete, aby vám dámska športová obuv čo najlepšie poslúžila, tak okrem jej typu a spôsobu zapínania je potrebné zamerať sa aj na ďalšie vlastnosti topánok. Pri výbere zohľadnite nielen využitie športovej obuvi, ale aj osobné preferencie a fyziológiu vášho chodidla.

  • Reflexné prvky by rozhodne mali mať dámske športové topánky na behanie, prípadne aj trekingová obuv.
  • Vodeodolná či nepremokavá úprava príde vhod, pokiaľ vyrážate športovať aj za nepriaznivého počasia. Vďaka nej zostanú vaše nohy v suchu počas akejkoľvek aktivity.
  • Vyberateľná stielka vám umožní precízne si skontrolovať veľkosť obuvi, a taktiež uľahčuje jej čistenie.
  • Zdravotná obuv je anatomicky riešená, takže poskytuje prstom dostatok miesta. Vhodná je najmä pre dámy, ktoré majú ploché chodidlá, vpáčené členky či iné odchýlky.
  • Barefoot dámska športová obuv ponúka podobné vlastnosti ako zdravotná obuv. Má navyše tenkú a ohybnú podrážku.
  • Vystužená špička ochráni vaše prsty pred zranením. Praktická je najmä pri náročných výstupoch, kedy treba prsty viac chrániť, zvyšuje však hmotnosť topánky.

Dámska športová obuv sa líši aj podľa použitého materiálu

Rovnako, ako akékoľvek iné topánky, tak aj dámska športová obuv môže byť vyrobená z najrôznejších materiálov. Materiálové zloženie spravidla určuje, pre akú aktivitu je obuv vhodná, a tiež nám napovie o kvalite topánok.

S membránou alebo bez? Kedy je vhodné, aby bola dámska športová obuv nepremokavá?

Zároveň si treba ujasniť, či potrebujete obuv s membránou, alebo vám postačí variant bez membrány. Dámska športová obuv vybavená membránou spravidla nepremokne a lepšie chráni pred chladom, takže je ideálna do terénu. Najmä trekingové a bežecké dámske topánky by teda rozhodne membránu mať mali.

?

Čo je vlastne membrána pri obuvi? Ide o špeciálnu funkčnú vrstvu medzi materiálom zvršku a podšívkou obuvi.

Podošva a podšívka ovplyvňujú, nakoľko komfortné dámske športové topánky budú

Podošvu zohľadnite predovšetkým v prípade, že budete dámske športové topánky často nosiť v teréne. Čím náročnejší terén, tým tvrdšiu a vyššiu podošvu by mali topánky mať. Toto platí najmä pre športové trekingové a bežecké topánky. Podšívka potom plní izolačnú funkciu a tlmí nárazy. Každá športová obuv – dámska by teda mala mať podšívku kvalitnú. Najčastejšie sa dá stretnúť s textilnými podšívkami, topánky do terénu môžu mať podšívku aj z nylonu či Gore-Texu.

i

Nárazy tlmí aj medzipodrážka. Pre dámske športové topánky sa najlepšie hodí EVA pena, ktorá je veľmi ľahká, prípadne potom aj polyuretán.

Zvršok môže mať dámska športová obuv rôzny, vyberajte ho podľa využitia

Dámska športová obuv sa líši aj spracovaním svojho zvršku. Na šport nie je príliš vhodná pravá ani umelá koža, a to kvôli priedušnosti aj údržbe. Praktickým a vzdušným materiálom je naopak syntetika, textil či sieťovina. Topánky do vody potom môžu byť vyrobené z gumy alebo neoprénu.

Dámska športová obuv poteší nohy aj oči

Dizajn hrá pri výbere samozrejme obrovskú úlohu. Dámska športová obuv je v súčasnej dobe v ponuke v mnohých rôznych tvaroch a farbách, takže si ľahko vyberiete, či už preferujete čistý športový dizajn, neutrálny vzhľad na variabilné využitie, alebo športovú eleganciu. Pri výbere podľa vzhľadu by ste ale mali zvážiť aj využitie topánok. Napríklad čisto biele topánky na behanie či treking nie sú kvôli údržbe najlepšou voľbou, parádny dojem s nimi ale urobíte v meste, na výletoch v udržiavanom parku a pri ďalších voľnočasových aktivitách.

Dá sa zohnať športová dámska obuv lacno? Dá! Náš bazár je miestom, kde sa nachádza rozbalený, zánovný aj použitý či servisovaný tovar. Výhodné kúsky si u nás môžete zaobstarať tiež cez sekciu: Dámska športová obuv – výpredaj.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Trekingové topánky – dámske, Gore-Tex membrána, materiál vrchnej časti nubuková koža, červená, sivá a karbón farba
204,90 €

2.
Garmont Dragontail Lt Wms Skladom podľa variantu
Trekingové topánky – dámske, materiál vrchnej časti semiš, hmotnosť topánky 405 g, modrá a sivá farba
104,90 €

3.
Sandále – dámske, vrchný materiál: priedušná sieťovina, hmotnosť topánky 214.5g
87,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
952 položiek
Garmont Vetta Gtx Wms sivé/modré EÚ 40 / 250 mm - Trekingové topánky Varianty
4,8
Garmont Vetta Gtx Wms sivé/modré EÚ 40 / 250 mm
Trekingové topánky – dámske, veľkosť EU 40, Gore-Tex membrána, materiál vrchnej časti semiš, hmotnosť topánky 510 g, čierna a sivá farba
160,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTgar325
Alpina Glacia blue EU 37 235 mm - Trekingové topánky Varianty
5,0
Alpina Glacia blue EU 37 235 mm
Trekingové topánky – dámske, veľkosť EU 37, Alpitex membrána, materiál vrchnej časti koža, modrá farba
91,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTalp0441
Garmont Dragontail Lt Wms - Trekingové topánky Varianty
5,0
Garmont Dragontail Lt Wms
Trekingové topánky – dámske, materiál vrchnej časti semiš, hmotnosť topánky 405 g, modrá a sivá farba
Od  104,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTgar340nad
Garmont Dragontail Lt Wms sivé/oranžové EÚ 40/250 mm - Trekingové topánky Varianty
5,0
Garmont Dragontail Lt Wms sivé/oranžové EÚ 40/250 mm
Trekingové topánky – dámske, veľkosť EU 40, materiál vrchnej časti semiš, hmotnosť topánky 405 g, modrá a sivá farba
Super cena
104,90 € Ušetríte 6,10 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTgar345
Garmont Dragontail Lt Wms sivé/oranžové EÚ 41/255 mm - Trekingové topánky Varianty
5,0
Garmont Dragontail Lt Wms sivé/oranžové EÚ 41/255 mm
Trekingové topánky – dámske, veľkosť EU 41, materiál vrchnej časti semiš, hmotnosť topánky 405 g, modrá a sivá farba
Super cena
104,90 € Ušetríte 6,10 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTgar346
Garmont Vetta Gtx Wms sivé/modré EÚ 39,5 / 245 mm - Trekingové topánky Varianty
4,8
Garmont Vetta Gtx Wms sivé/modré EÚ 39,5 / 245 mm
Trekingové topánky – dámske, veľkosť EU 39,5, Gore-Tex membrána, materiál vrchnej časti semiš, hmotnosť topánky 510 g, čierna a sivá farba
160,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTgar324
Alpina Royal Vibram EU 43 278 mm - Trekingové topánky Varianty
5,0
Alpina Royal Vibram EU 43 278 mm
Trekingové topánky – unisex, veľkosť EU 43, Alpitex membrána, materiál vrchnej časti textil, hnedá farba
Novinka
100,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTalp0778
4,0
Keen Targhee III Mid WP W weiss/boysenberry EU 38,5/241 mm
Trekingové topánky – dámske, veľkosť EU 38,5, Keen.Dry membrána, materiál vrchnej časti koža, hmotnosť topánky 400 g, hnedá a ružová farba
121,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTkeen135
Keen Targhee III WP W weiss/boysenberry EU 38/238 mm - Trekingové topánky Varianty
5,0
Keen Targhee III WP W weiss/boysenberry EU 38/238 mm
Trekingové topánky – dámske, veľkosť EU 38, Keen.Dry membrána, materiál vrchnej časti koža, hmotnosť topánky 325 g, hnedá a ružová farba
Super cena
107,90 € Ušetríte 1,86 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTkeen151
Garmont Dragontail Lt Wms sivé/oranžové EÚ 41,5/260 mm - Trekingové topánky Varianty
5,0
Garmont Dragontail Lt Wms sivé/oranžové EÚ 41,5/260 mm
Trekingové topánky – dámske, veľkosť EU 41,5, materiál vrchnej časti semiš, hmotnosť topánky 405 g, modrá a sivá farba
Super cena
104,90 € Ušetríte 6,10 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTgar347
Garmont Vetta Gtx Wms - Trekingové topánky Varianty
4,8
Garmont Vetta Gtx Wms
Trekingové topánky – dámske, Gore-Tex membrána, materiál vrchnej časti semiš, hmotnosť topánky 610 g, čierna, modrá a sivá farba
Od  156,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTgar321nad
5,0
Salomon Ultra Glide 2 W Night/Vanila/Seren EU 38/230 mm
Trekingové topánky – dámske, veľkosť EU 38, materiál vrchnej časti textil, fialová farba
105,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTsal1403
Alpina Royal Vibram blue EU 43 278 mm - Trekingové topánky Varianty
5,0
Alpina Royal Vibram blue EU 43 278 mm
Trekingové topánky – unisex, veľkosť EU 43, Alpitex membrána, materiál vrchnej časti koža, modrá farba
Novinka
100,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTalp0746
5,0
Mammut Sertig II Low GTX® Women terracotta-blood red EU 37,33 / 230 mm
Vychádzková obuv – určenie: dámske, nízke, veľkosť EU 37.33, zaväzovanie na šnúrky, materiál: syntetika
105,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTmam555
Mammut Nova Tour II High GTX® Women graphite-baked EU 38 / 235 mm
Trekingové topánky – dámske, veľkosť EU 38, Gore-Tex membrána, materiál vrchnej časti nubuková koža, červená a sivá farba
Super cena
158,90 € Ušetríte 2 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTmam305
Garmont Dragontail Lt Wms sivé/oranžové EÚ 39,5/245 mm - Trekingové topánky Varianty
5,0
Garmont Dragontail Lt Wms sivé/oranžové EÚ 39,5/245 mm
Trekingové topánky – dámske, veľkosť EU 39,5, materiál vrchnej časti semiš, hmotnosť topánky 405 g, modrá a sivá farba
106,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTgar344
Keen Ravine H2 W Black/Dawn Pink EU 37,5/235 mm - Sandále Varianty
4,5
Keen Ravine H2 W Black/Dawn Pink EU 37,5/235 mm
Sandále – dámske, vrchný materiál: syntetika, hmotnosť topánky 250g
Cenová bomba
66,90 € Ušetríte 14,05 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTkeen1419
4,7
Salomon Speedcross 6 W Black / Black / Phantom
Trekingové topánky – dámske, materiál vrchnej časti textil, čierna farba
127,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTsal1382nad
Alpina Royal Vibram EU 41 265 mm - Trekingové topánky Varianty
5,0
Alpina Royal Vibram EU 41 265 mm
Trekingové topánky – unisex, veľkosť EU 41, Alpitex membrána, materiál vrchnej časti textil, hnedá farba
Novinka
100,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTalp0776
Alpina Royal Vibram blue EU 42 270 mm - Trekingové topánky Varianty
5,0
Alpina Royal Vibram blue EU 42 270 mm
Trekingové topánky – unisex, veľkosť EU 42, Alpitex membrána, materiál vrchnej časti koža, modrá farba
Novinka
104,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTalp0745
5,0
Mammut Nova IV Mid GTX® Women black-blood EU 40 / 250 mm
Trekingové topánky – dámske, veľkosť EU 40, Gore-Tex membrána, materiál vrchnej časti koža, hmotnosť topánky 440 g, čierna a červená farba
171,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTmam522
Mammut Nova Tour II High GTX® Women graphite-baked
Trekingové topánky – dámske, Gore-Tex membrána, materiál vrchnej časti nubuková koža, červená, sivá a karbón farba
158,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTmam304nad
Salomon Supercross 4 W Moonscape/Black/Ten EÚ 39 1/3/240 mm - Trekingové topánky Varianty
5,0
Salomon Supercross 4 W Moonscape/Black/Ten EÚ 39 1/3/240 mm
Trekingové topánky – dámske, veľkosť EU 39,33, materiál vrchnej časti textil, béžová a fialová farba
117,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTsal1257
Alpina Glacia blue EU 38 245 mm - Trekingové topánky Varianty
5,0
Alpina Glacia blue EU 38 245 mm
Trekingové topánky – dámske, veľkosť EU 38, Alpitex membrána, materiál vrchnej časti koža, modrá farba
91,90 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTalp0442

Dámska obuv

článokAko vybrať správnu veľkosť topánok Stojíte pred nákupom nových topánok a chcete zvoliť tú správnu veľkosť hneď na prvýkrát, aby ste ich nemuseli kvôli nevyhovujúcim rozmerom vracať? Poradíme vám, ako najspoľahlivejšie vybrať veľkosť obuvi aj pri nákupe na internete.
Mondopoint označuje najdlhší rozmer chodidla. Pomocou neho môžete skontrolovať, či vám topánka správne padne. V tomto článku vám poradíme, ako ho merať.

Dámska obuv

V kategórii Dámska obuv máme práve teraz na Alza.sk celkom 952 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné dámska obuv Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie dámska obuv Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie dámska obuv Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii dámska obuv recenzie
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií