Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

Detské hodinky na telefonovanie

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka/model
Kompatibilný OS
Android
(10)
IOS
(10)
Bezdrôtová technológia
Bluetooth
(7)
LTE
(10)
WiFi
(10)
GPS
(10)
Funkcia merania športu
Krokomer
(10)
Vzdialenosť
(6)
Výpočet kalórií
(9)
Farba ramienka
Čierna
(6)
Ružová
(3)
Modrá
(4)
Žltá
(2)
Fialová
(1)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Objavte neuveriteľné výhody, ktoré detské hodinky na telefonovanie ponúkajú. Zistite, aké vlastnosti sú dôležité pri výbere tých správnych hodiniek pre vaše dieťa a ako môžu priniesť bezpečnosť, zábavu a vzdelanie do ich každodenného života. Pripravte sa na to, ako tieto hodinky uľahčia život vám aj vašim deťom. Pokračujte v čítaní a dozviete sa, ako si vybrať smart detské hodinky na telefonovanie. 

Pokračovať

Prečo by inteligentné detské hodinky na telefonovanie nemali chýbať?

Detské hodinky na telefonovanie predstavujú fantastickú investíciu pre rodičov, ktorí sa usilujú o bezpečnosť a pohodlie svojich detí. Tieto inovatívne zariadenia fungujú nielen ako zábavný a vzdelávací nástroj pre mladých, ale taktiež poskytujú pokoj dospelým, ktorí môžu neustále sledovať pohyb a bezpečnosť svojich detí vďaka GPS sledovaniu a funkciám, ako je tlačidlo SOS. Detské smart hodinky s telefónom navyše ponúkajú množstvo športových a zdravotných funkcií.

Aké detské hodinky na telefonovanie vybrať?

Ak budete vyberať detské hodinky na telefonovanie, zvážte niekoľko kľúčových faktorov. Predovšetkým je nevyhnutné skontrolovať kompatibilitu hodiniek s operačným systémom smartfónu. Ďalej je dôležité venovať pozornosť vlastnostiam, funkciám hodiniek a výdrži batérie. Telefonovacie hodinky pre deti by mali mať pevné a odolné sklíčko a displej, ktorý umožňuje jednoduchú navigáciu a čitateľnosť. Nakoniec zvážte aj preferencie vášho dieťaťa, pokiaľ ide o dizajn a farbu.

Vyberte kompatibilné hodinky pre deti na volanie

Jedným z kľúčových aspektov je kompatibilita s operačnými systémami. Hodinky pre deti na volanie sú zvyčajne kompatibilné s iOS a Android platformami, čo umožňuje jednoduchú synchronizáciu s rodičovským aj detským zariadením. Prostredníctvom týchto operačných systémov je možné prispôsobenie aplikácií, sledovanie polohy a ďalšie interaktívne funkcie.


Detské smart hodinky na SIM kartu Carneo čierne
Detské smart hodinky na SIM kartu v čiernej

Volacie hodinky pre deti Carneo modré
Detské volacie hodinky v modrej

Ružové detské volacie hodinky WowME
Hodinky na telefonovanie pre deti v ružovej

i

Dôležitá konektivita a detské hodinky na SIM kartu

Konektivita je ďalším zásadným parametrom, ktorý detské hodinky na SIM kartu musia spĺňať. WiFi a Bluetooth sú ideálne na synchronizáciu dát a aktualizácií aplikácií, zatiaľ čo LTE umožňuje samostatné volanie a pripojenie k internetu. Uistite sa, že hodinky so SIM kartou pre deti podporujú tieto typy konektivity, aby vaše dieťa malo bezproblémový a konzistentný prístup k funkciám hodiniek.

Aké veľké by mali mať detské hodinky na SIM kartu úložiská?

Interné úložisko je funkcia, ktorá určuje, koľko dát môžu detské hodinky na SIM kartu ukladať. Niektoré modely majú vlastný úložný priestor, na ktorý si môžu deti ukladať hudbu, fotografie alebo kontaktné informácie. Iné modely môžu vyžadovať synchronizáciu s externým zariadením na ukladanie dát. Výber hodiniek s vnútorným úložiskom závisí od osobných preferencií a od toho, ako plánujete detské hodinky so SIM kartou používať.

Hmotnosť je tiež parametrom, ktorý by ste mali zvážiť, a to najmä v prípade malých detí. Detské hodinky s telefónom vážia medzi 42 a 55 g a neobmedzujú v pohybe. Pri výbere zvážte pohodlie a preferencie vášho dieťaťa.

Senzory a hardvér, akým disponujú hodinky na volanie pre deti

Senzory a hardvér sú zásadnými súčasťami smart hodiniek pre deti s telefónom. Akcelerometer, gyroskop a GPS sú niektoré z technológií, ktoré pomáhajú monitorovať pohyby a polohu dieťaťa. Mikrofón a reproduktor potom umožňujú komunikáciu prostredníctvom hodiniek. Je dôležité vybrať detské hodinky na volanie s kvalitným hardvérom a senzormi, aby boli funkcie ako sledovanie polohy a fitness monitoring presné a spoľahlivé.

Ako detské hodinky na telefonovanie zobrazujú čas?

Pri výbere je dôležité zvážiť, aký typ zobrazenia času preferujete. Detské hodinky na telefonovanie môžu ponúkať digitálne alebo kombinované (digitálne a analógové) zobrazenie. Digitálne zobrazenie je často jednoduchšie pre deti, ktoré sa ešte len učia čítať čas, zatiaľ čo kombinované zobrazenie môže pomôcť deťom pri učení sa čítať tradičné analógové hodiny. Vyberte si typ, ktorý najlepšie vyhovuje vzdelávacím potrebám vášho dieťaťa.

Hodinky na volanie pre deti WowME

SOS tlačidlo je tu pre prípad nebezpečenstva.

Výdrž batérie je kľúčovým faktorom, ktorý ovplyvňuje, ako často budete musieť hodinky nabíjať. Hodinky s telefónom pre deti s dobou výdrže 72 až 120 hodín ponúkajú dostatok času na väčšinu aktivít a výletov bez potreby častého nabíjania.

Volacie hodinky pre deti a odlišné sklíčka

Materiál sklíčka, ktoré majú volacie hodinky pre deti, je rozhodujúcim faktorom pre odolnosť a dlhú životnosť. Plastové sklíčko je ľahké a ekonomicky výhodné, ale môže byť náchylnejšie na poškriabanie alebo poškodenie. Chemicky tvrdené sklíčko a polyamidové varianty ponúkajú väčšiu odolnosť proti poškriabaniu a nárazom, čo môže byť výhodou, pokiaľ sa očakáva, že hodinky pre deti na volanie budú vystavené ťažšiemu zaobchádzaniu.

i

Hodinky na volanie pre deti majú rôzne displeje

Hodinky na volanie pre deti ponúkajú rôzne typy displejov vrátane TFT, LCD a IPS. TFT displeje sú zvyčajne ekonomickejšie, ale môžu ponúkať nižšiu kvalitu zobrazenia v porovnaní s LCD a IPS. LCD a IPS displeje ponúkajú lepšie uhly pohľadu a vyššiu kvalitu zobrazenia, čo zaisťuje, že vaše dieťa bude mať prístup k jasným a živým obrazom pri hraní hier alebo sledovaní videí.

Volacie hodinky pre deti ponúkajú nespočetné množstvo funkcií

Keďže ide o smart hodinky, ponúkajú volacie hodinky pre deti aj množstvo funkcií, ktoré deti využijú samostatne alebo pri spoločných aktivitách. Ide o rad športových funkcií, ktoré ich podporia v ceste za zdravým životným štýlom, zdravotných funkcií, ktoré prispejú k lepším návykom, či inteligentné funkcie, ktoré deti zabavia aj vzdelávajú, a nakoniec kľúčové bezpečnostné funkcie.

  • Športové funkcie, ako napríklad krokomer, výpočet kalórií a monitorovanie vzdialenosti, sú skvelým spôsobom, ako motivovať deti k fyzickej aktivite. Tieto funkcie môžu pomôcť deťom sledovať svoj pokrok a nastaviť si ciele, čo môže byť pozitívnym stimulom na udržanie aktívneho životného štýlu.
  • Zdravotné funkcie, ako je monitorovanie spánku, môžu pomôcť vám aj vášmu dieťaťu lepšie pochopiť jeho zdravotné návyky. Monitoring spánku môže poskytnúť informácie o kvalite a dĺžke spánku vášho dieťaťa, čo vám môže pomôcť prispôsobiť jeho dennú rutinu a zabezpečiť mu dostatok spánku.
  • Inteligentné funkcie, ako napríklad prehrávač hudby a hry, dodávajú hodinkám element zábavy. Tieto funkcie môžu pomôcť zabaviť a zaujať vaše dieťa, a zároveň ponúkajú vzdelávaciu hodnotu pri rozvoji motorických a kognitívnych zručností.
  • Bezpečnosť je popredným parametrom, keď ide o výber hodiniek pre deti. Funkcie ako upozornenie na opustenie bezpečnej zóny, SOS tlačidlo a detekcia zloženia sú základnými nástrojmi na zaistenie bezpečnosti vášho dieťaťa.

Nepodceňte ani dizajn, detské smart hodinky na SIM kartu sa musia páčiť

Výber farby remienka často závisí od osobných preferencií vášho dieťaťa. Detské smart hodinky na SIM kartu sa vyrábajú vo farbách, ako je modrá, ružová a čierna, takže môžete vybrať štýl, ktorý najlepšie vyhovuje osobnosti a vkusu vášho dieťaťa. Pri mnohých modeloch môžete zvoliť aj náhradný remienok. Bez ohľadu na to, či uprednostňujú niečo žiarivé alebo neutrálne, existuje remienok, ktorý sa im bude páčiť.

Chcete zaobstarať naozaj kvalitný model? Prezrite si najlepšie detské hodinky s GPS a volaním podľa našich zákazníkov. Ak vás však zaujímajú lacné detské smart hodinky s telefónom, bazár bude pre vás tým správnym miestom.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Smart hodinky – detské, s ovládaním v češtine, IPS displej, GPS, telefonovanie s vloženou SIM kartou, monitoring spánku, krokomer, prehrávač hudby v hodinkách, režim spánku/nerušiť a hry, vodotesnosť IP67, max. výdrž batérie 120 h, opustenie bezpečnej zóny, SOS tlačidlo a spätné volanie/vzdialený odposluch, materiál puzdra plast
+Darček SIM karta Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo! v hodnote 1 €
106,90 €

2.
Smart hodinky – dámske, s ovládaním v češtine, IPS displej, GPS, telefonovanie s vloženou SIM kartou, monitoring spánku, krokomer, prehrávač hudby v hodinkách, režim spánku/nerušiť a hry, vodotesnosť IP67, max. výdrž batérie 120 h, opustenie bezpečnej zóny, SOS tlačidlo a spätné volanie/vzdialený odposluch, materiál puzdra plast
+Darček SIM karta Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo! v hodnote 1 €
106,90 €

3.
WowME Kids 4G black Na sklade > 5 ks
Smart hodinky – detské, kompatibilné s Android a iOS, 1,4" IPS displej, GPS, WiFi, LTE, krokomer, monitoring spánku, vodotesnosť IP67, maximálna výdrž batérie 72 h, s ovládaním v češtine
+Darček SIM karta Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo! v hodnote 1 €
47,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
16 položiek
CARNEO GuardKid+ 4G Platinum black - Smart hodinky Varianty
3,8 77×
CARNEO GuardKid+ 4G Platinum black
Smart hodinky – detské, s ovládaním v češtine, IPS displej, GPS, telefonovanie s vloženou SIM kartou, monitoring spánku, krokomer, prehrávač hudby v hodinkách, režim spánku/nerušiť a hry, vodotesnosť IP67, max. výdrž batérie 120 h, opustenie bezpečnej zóny, SOS tlačidlo a spätné volanie/vzdialený odposluch, materiál puzdra plast
+Darček SIM karta Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo! v hodnote 1 €
106,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CAR009b1
CARNEO GuardKid+ 4G Platinum pink - Smart hodinky Varianty
3,8 77×
CARNEO GuardKid+ 4G Platinum pink
Smart hodinky – dámske, s ovládaním v češtine, IPS displej, GPS, telefonovanie s vloženou SIM kartou, monitoring spánku, krokomer, prehrávač hudby v hodinkách, režim spánku/nerušiť a hry, vodotesnosť IP67, max. výdrž batérie 120 h, opustenie bezpečnej zóny, SOS tlačidlo a spätné volanie/vzdialený odposluch, materiál puzdra plast
+Darček SIM karta Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo! v hodnote 1 €
106,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CAR009b3
CARNEO GuardKid+ 4G Platinum blue - Smart hodinky Varianty
3,8 77×
CARNEO GuardKid+ 4G Platinum blue
Smart hodinky – detské, s ovládaním v češtine, IPS displej, GPS, telefonovanie s vloženou SIM kartou, monitoring spánku, krokomer, prehrávač hudby v hodinkách, režim spánku/nerušiť a hry, vodotesnosť IP67, max. výdrž batérie 120 h, opustenie bezpečnej zóny, SOS tlačidlo a spätné volanie/vzdialený odposluch, materiál puzdra plast
+Darček SIM karta Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo! v hodnote 1 €
106,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CAR009b2
Canyon Tony KW-31 ružové - Smart hodinky Varianty
3,7 34×
Canyon Tony KW-31 ružové
Smart hodinky – detské, 1,54" LCD displej, maximálna výdrž batérie 96 h, s ovládaním v češtine
33,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CanyTon31b
Canyon Tony KW-31 čierne - Smart hodinky Varianty
3,7 34×
Canyon Tony KW-31 čierne
Smart hodinky – detské, 1,54" LCD displej, maximálna výdrž batérie 96 h, s ovládaním v češtine
33,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CanyTon31a
Canyon Tony KW-31 žlté - Smart hodinky Varianty
3,7 34×
Canyon Tony KW-31 žlté
Smart hodinky – detské, 1,54" LCD displej, maximálna výdrž batérie 96 h, s ovládaním v češtine
32,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CanyTon31c
3,0 36×
WowME Kids 4G Safe+ blue
Smart hodinky – detské, kompatibilné s Android a iOS, 1,4" IPS displej, GPS, WiFi, LTE, krokomer, monitoring spánku, vodotesnosť IP67, maximálna výdrž batérie 72 h, s ovládaním v češtine
+Darček SIM karta Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo! v hodnote 1 €
Super cena
59,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: wowmK4Sb
3,2 113×
WowME Kids 4G black
Smart hodinky – detské, kompatibilné s Android a iOS, 1,4" IPS displej, GPS, WiFi, LTE, krokomer, monitoring spánku, vodotesnosť IP67, maximálna výdrž batérie 72 h, s ovládaním v češtine
+Darček SIM karta Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo! v hodnote 1 €
Super cena
47,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: wowmK4bk
3,8 77×
CARNEO GuardKid+ 4G Platinum black
Smart hodinky – detské, s ovládaním v češtine, IPS displej, GPS, telefonovanie s vloženou SIM kartou, monitoring spánku, krokomer, prehrávač hudby v hodinkách, režim spánku/nerušiť a hry, vodotesnosť IP67, max. výdrž batérie 120 h, opustenie bezpečnej zóny, SOS tlačidlo a spätné volanie/vzdialený odposluch, materiál puzdra plast
101,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: CAR009b1
3,2 113×
WowME Kids 4G black
Smart hodinky – detské, kompatibilné s Android a iOS, 1,4" IPS displej, GPS, WiFi, LTE, krokomer, monitoring spánku, vodotesnosť IP67, maximálna výdrž batérie 72 h, s ovládaním v češtine
40,90 €
Zánovné
Objednávací kód: wowmK4bk
3,8 77×
CARNEO GuardKid+ 4G Platinum blue
Smart hodinky – detské, s ovládaním v češtine, IPS displej, GPS, telefonovanie s vloženou SIM kartou, monitoring spánku, krokomer, prehrávač hudby v hodinkách, režim spánku/nerušiť a hry, vodotesnosť IP67, max. výdrž batérie 120 h, opustenie bezpečnej zóny, SOS tlačidlo a spätné volanie/vzdialený odposluch, materiál puzdra plast
101,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: CAR009b2
3,8 77×
CARNEO GuardKid+ 4G Platinum blue
Smart hodinky – detské, s ovládaním v češtine, IPS displej, GPS, telefonovanie s vloženou SIM kartou, monitoring spánku, krokomer, prehrávač hudby v hodinkách, režim spánku/nerušiť a hry, vodotesnosť IP67, max. výdrž batérie 120 h, opustenie bezpečnej zóny, SOS tlačidlo a spätné volanie/vzdialený odposluch, materiál puzdra plast
90,90 €
Zánovné
Objednávací kód: CAR009b2
3,3 13×
Niceboy Watch Kids Patrol ružové
Smart hodinky – detské, kompatibilné s Android a iOS, 1,44" IPS displej, Bluetooth, GPS, WiFi, LTE, krokomer, vodotesnosť IP67, maximálna výdrž batérie 72 h, s ovládaním v češtine
114,04 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: Ncb001b3
3,7 34×
Canyon Tony KW-31 ružové
Smart hodinky – detské, 1,54" LCD displej, maximálna výdrž batérie 96 h, s ovládaním v češtine
31,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: CanyTon31b
3,7 34×
Canyon Tony KW-31 čierne
Smart hodinky – detské, 1,54" LCD displej, maximálna výdrž batérie 96 h, s ovládaním v češtine
28,90 €
Zánovné
Objednávací kód: CanyTon31a
3,7 34×
Canyon Tony KW-31 žlté
Smart hodinky – detské, 1,54" LCD displej, maximálna výdrž batérie 96 h, s ovládaním v češtine
27,90 €
Zánovné
Objednávací kód: CanyTon31c
Samsung Galaxy S23Samsung Galaxy S23 FE (RECENZIA): Dostupnejšie funkcie radu Galaxy S, avšak v tele Galaxy A Príchod nového smartfónu Samsung Galaxy FE znamená výkonné komponenty v tele cenovo dostupnejšieho telefónu. V minulých rokoch sa tomuto modelu darilo a ponúkol rozumný kompromis. Ako je na tom najnovší Samsung Galaxy S23 FE? To sme sa rozhodli v recenzii zistiť.
Inteligentný náramok pozná každý, ale počuli ste niekedy aj o inteligentom prsteni? Ultrahuman Ring AIR sa pýši špičkovými materiálmi, atraktívnymi funkciami aj detailným sledovaním vášho zdravotného stavu. Ako sa používa v praxi a prečo si ho nasadíte práve na svoj...
Huawei práve odhalil svoj najnovší model smart hodiniek, Watch GT 4, ktorý nadväzuje na úspešné série GT 2 a GT 3. Tieto hodinky sú jedným z kľúčových produktov v ponuke spoločnosti a prichádzajú v niekoľkých verziách. V našej recenzii sa zameriame na najvyšší model s...
SamsungSamsung Galaxy Watch 6 – OFICIÁLNE PREDSTAVENIE Konferencia Samsung Galaxy Unpacked je naplánovaná na 26. júla o 13:00 nášho času a rozhodne sa dá tešiť na celý rad produktových noviniek. Napríklad na novú generáciu smart hodiniek Galaxy Watch 6. Aké očakávame medzigeneračné rozdiely? Bude na výber viacero variantov,...
Smart hodinky už niekoľkokrát preukázali, že ich funkcie môžu zachraňovať životy. Na čo všetko slúžia jednotlivé senzory? A ktoré funkcie môžu rozhodne prísť vhod a pred kúpou by ste sa o ich prítomnosti mali presvedčiť?
Čím ďalej známejšie a čím ďalej rozšírenejšie. To je ochranné sklo Corning Gorilla Glass, ktoré zvyšuje odolnosť inteligentných telefónov, nositeľnej elektroniky a celého radu ďalších produktov.
Viac článkov Všetky články

Detské hodinky na telefonovanie

V kategórii Detské hodinky na telefonovanie máme práve teraz na Alza.sk celkom 16 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné detské hodinky na telefonovanie Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie detské hodinky na telefonovanie Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii detské hodinky na telefonovanie recenzie
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií