PET AD homeoffice

DOMO DO1031KR

Zobraziť katalóg
DOMO DO1031KR
5 1 hodnotení
Kuchynský robot – planetárne hnetenie, príkon 1200 W, kovové vnútorné prevody, antikorový a plastový plášť, objem misy 6 l, 8 rýchlostí, plynulá regulácia otáčok, tlačidlo PULSE, funkcie šľahanie, miesenie a miesenie, súčasťou hnetací hák, k metla a balónová metla, hmotnosť 6,3 kg, rozmery 35,7 × 43,6 × 24,1 cm (V׊×H), antikorové vyhotovenie
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  DOMO024 Produktové číslo:  DO1031KR Stránky výrobcu
DOMO DO1031KR 156,77 € Momentálne nedostupné

DOMO DO1031KR

Uľahčite si prípravu pokrmov a rozviňte svoje nadšenie a vášeň pre jedlo s novým kuchynským robotom DOMO DO1031KR. Má motor s príkonom 1200 W, ktorý je schopný poskytnúť spoľahlivý výkon aj pri rýchlom a náročnom spracovaní surovín. Výkon si môžete elegantne upravovať v rozpätí 8 preddefinovaných úrovní, a tak vám umožní rýchlejší aj pomalší spôsob prípravy ingrediencií. Vďaka planetárnemu pohybu, kedy miešanie surovín zahŕňa pohyb hlavy robota a miešacieho nadstavca v opačnom smere, vám robot zaistí dokonalý výsledok. Pre pohodlné spracovanie cesta je kuchynský robot vybavený priestrannou misou s objemom 6 l., ktorá je ideálna aj pre viacčlennú domácnosť. Medzi jeho hlavné prednosti patria tlačidlo PULSE (Turbo) a plynulá regulácia otáčok. Dizajn kuchynského robota DOMO podčiarkuje nerezová farba.

Kuchynský robot DOMO DO1031KR Bočný pohľad
Kuchynský robot DOMO DO1031KR Príslušenstvo

Hlavné prednosti kuchynského robota DOMO DO1031KR

  • Kuchynský robot DOMO vám pomôže s prípravou pokrmov, čím vám uvoľní ruky
  • Je osadený výkonným motorom s príkonom 1200 W
  • Voliť môžete z 8 rýchlostí
  • Špeciálny planetárny pohyb
  • Objem misy zodpovedá 6 l
  • Funkcie zahŕňajú šľahanie, miesenie a miesenie
  • Prístroj je vybavený pulznou funkciou
  • S plynulou reguláciou otáčok umožní ľahké prispôsobenie pracovného tempa na mieru vašim potrebám
  • Zaujímavé stvárnenie navyše dopĺňa nerezová farba

Vychytávky kuchynského robota DOMO DO1031KR

Vďaka kuchynskému robotovi DOMO sa stanete majstrom v pečení rôznych druhov sladkých i slaných pokrmov. Bez námahy s ním vyšľaháte vajcia, bielky, šľahačku alebo penu. Hladko sa vysporiada s vyšľahaním poliev, krémov a náplní. Pripraví všetky ľahké cestá a starostlivo ich premieša tak, aby ostali vzdušné a mäkké. S hnetacou funkciou nebola príprava ťažkých ciest nikdy ľahšia. Pripraví cesto na chlieb, cestoviny, pizzu, buchty, pečivo a ďalšie výrobky.

Kuchynský robot DOMO DO1031KR Príslušenstvo
Kuchynský robot DOMO DO1031KR Príslušenstvo

Nechajte sa uniesť nadštandardným umením kuchynského robota DOMO

Kuchynský robot DOMO DO1031KR sa hodí pre všetky druhy varenia, či už sa jedná o teplú alebo studenú kuchyňu. S pulznou funkciou je spracovanie prísad jednoduchšie a rýchlejšie. Plynulá regulácia otáčok kuchynského robota zaistí jednoduché nastavenie pracovného tempa podľa vašich požiadaviek. Kuchynský robot DOMO je veľmi variabilný a využijete ho pri príprave všemožných pokrmov.

Príslušenstvo kuchynského robota DOMO

K príslušenstvu robota patrí hnetací hák, k metla a balónová metla. Veľkorysé príslušenstvo zaistí, že kuchynský robot DOMO DO1031KR výborne nahradí niekoľko samostatných spotrebičov zároveň, takže s ním ušetríte nielen miesto v kuchyni, ale aj čas a financie.

Materiál plášťa:

nerez a plast

Materiál vnútorných prevodov:

kov

Rozmery:

35,7 × 43,6 × 24,1 cm (vך×h)

Hmotnosť:

6,3 kg

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Objem misy
6 l Hotovo!
Príkon
1 200 W Hotovo!
Počet rýchlostí
8 Hotovo!

Materiál

Materiál plášťa
Nerez, Plast Hotovo!
Materiál vnútorných prevodov
Kov Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
24,1 cm Hotovo!
Šírka
43,6 cm Hotovo!
Výška
35,7 cm Hotovo!
Hmotnosť
6,3 kg Hotovo!

Farba

Farba
Antikoro, Sivá, Tmavosivá Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DOMO DO1031KR Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DOMO DO1031KR. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DOMO DO1031KR. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DOMO DO1031KR.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií