AlzaBoxy Q1 Aplikace

Elgato Eve Thermo

Zobraziť katalóg
Elgato Eve Thermo
5 1 hodnotení
Senzor bezdrôtový, diaľkovo ovládaný cez Apple HomeKit, kompatibilný so Siri, bluetooth 4.0 Smart, iOS 10.2 a vyššie, batérie AA
69,17 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  ELGHK1m Produktové číslo:  1ET109901001

Elgato Eve Thermo

Elgato Eve Thermo je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.
vypnuté
Apple HomeKit
 

Moderný ekosystém

Apple HomeKit je platforma budúcnosti. Umožňuje totiž vytvárať ekosystém plný inteligentných zariadení a ich jednoduchú spoluprácu so Siri.

vypnuté
Elgato Eve
 

Inteligentná domácnosť

Rodina produktov Elgato Eve využíva práve vyspelé technológie Apple HomeKit a ponúka mimoriadne ľahké ovládanie aj pokročilé zabezpečenie pre celú vašu domácnosť..

Zlepšite svoj životný komfort

Vaša domácnosť je miesto, kde trávite veľa času. Aj preto je nutné sledovať jednotlivé ukazovatele. Či už ide o teplotu vzduchu i jeho kvalitu, spotrebu elektrickej energie alebo frekvenciu otvárania vchodových dverí alebo okien. To všetko vám dovolí sledovať rodina produktov Elgato Eve.Tieto inteligentné hračky dokážu neuveriteľné veci a dokonca sa už dostávajú do rozumnej cenovej hladiny. 

Ideálna teplota vzduchu v domácnosti

Eve Thermo je pomerne malá škatuľka, ale plná zaujímavých senzorov. Ide o šikovný termostatický ventil určený na montáž pre vybraný radiátor vo vašej domácnosti. Po jednoduchej montáži pomocou dodávaných adaptérov sa môžete tešiť napríklad na hlasové ovládanie teploty pomocou Siri. Tiež je možné v prehľadnej aplikácii nastaviť rozvrhy automatického kúrenia podľa režimu vašej rodiny.

Bezplatná aplikácia Eve navyše poskytuje ucelený prehľad o vykurovaní domácnosti. Všetko navyše nájdete v podrobných a zároveň krásnych grafoch.O napájanie sa stará priložená dvojica AA batérií. K samotnému prenosu dát do mobilnej aplikácie slúži rozhranie bluetooth 4.0 Smart.

vypnuté
Aplikace Eve
 

Jednoducho elegantný

Celý ekosystém Eve bol starostlivo navrhnutý na čo najjednoduchšie začlenenie do vašej domácnosti. Úplne bezdrôtová prevádzka vás zbaví inštalácie nepotrebnej kabeláže a výmenné batérie sa vyznačujú dlhou životnosťou. Technológia Apple HomeKit tiež poskytuje pokročilé šifrovanie a maximálne zabezpečenie nameraných dát. Vaša osobná asistentka Siri je navyše kedykoľvek pripravená vás podrobne o všetkom informovať.


Parametre špecifikácia:

napájanie:
2× AA batérie (súčasťou balenia)

Typ bezdrôtové rozhranie:
bluetooth 4.0 Smart

Podporované zariadenia:
iPhone, iPad alebo iPod so systémom iOS 8.4 a novším
Apple TV 3. generácie

Rozmery:
85 × 54 × 67 mm

Obsah balenia:
Termostatický ventil na radiátor Elgato Eve Thermo
2× AA batérie
Adaptéry: Danfoss RA, RAV, RAVL

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den. Jedna se uz nove hlavice od Elgata, nebo jeste o stary model bez ovladani na hlavici, ktery se prestal vyrabet?

Mohl by konečně někdo z Alzy potvrdit, zda jde o 2. generaci? Viz další dotazy. Fotky a popis odpovídají generaci první.

Dobrý deň, Nikde sa neviem dočítať či sa dá tento termostat ovládať iba iOS zariadením alebo aj manuálne?! Nevidím na ňom žiadny ovládač. Druha otázka je či na ovládanie na diaľku postačí Apple tv alebo je nutne mat aj Bridge

Príslušenstvo pre Elgato Eve Thermo
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií