AlzaPlus+ děti Protiplnění

WELEDA Upokojujúce telové mlieko 200 ml

Zobraziť katalóg
WELEDA Upokojujúce telové mlieko 200 ml
Telové mlieko upokojuje podráždenú pokožku a zmierňuje svrbenie, hydratuje a má príjemný chladivý účinok, pre deti i dospelých, 100% prírodné zloženie - 79,50 €/1 l
Kód:  KSTE0350 Stránky výrobcu
WELEDA Upokojujúce telové mlieko 200 ml Predaj skončil

WELEDA Upokojujúce telové mlieko 200 ml

Telové mlieko WELEDA Upokojujúce telové mlieko je špeciálny kozmetický prípravok, ktorý je určený na šetrné starostlivosť o podráždenú pokožku detí i dospelých. Toto upokojujúce a hydratujúce telové mlieko má príjemný chladivý účinok a chráni veľmi citlivú pleť so sklonom k ??atopii pred škodlivými vplyvmi okolitého prostredia. Prípravok je nositeľom certifikátu Natrum. Neobsahuje žiadne syntetické konzervačné látky, farbivá alebo parfumáciu, ani minerálne oleje, parafín či vazelínu. Jemná prírodná starostlivosť je vhodná aj pre veľmi citlivú pokožku so sklonom k atopii a dermatitíde u dospelých aj u detí už od prvých dní po narodení.

Veľmi jemné, ale výdatné ošetrujúce telové mlieko má bohaté zloženie, ktoré pleť upokojuje a dodáva jej potrebnú hydratáciu. BIO kokosový a sezamový olej dodávajú pokožke potrebnú intenzívnu starostlivosť. Mandľový olej pleť zjemňuje a upokojuje, včelí vosk pleť ošetruje a chráni. Výťažky z proskurníka lekárskeho v BIO kvalite a fialky trojfarebnej upokojujú podráždenú pokožku a zmierňujú jej svrbenie. Tento nový rad starostlivosti o veľmi citlivú a atopickú pleť od Weledy bola špeciálne navrhnutá tak, aby povzbudzovala a posilňovala prirodzené schopnosti pokožky, zatiaľ čo výťažok z proskurníka lekárskeho napomáha udržať jej prirodzenú rovnováhu. Hýčkajte svoju pleť a pleť svojich detí luxusným prípravkom, aby bola zdravá, krásna a prirodzene hebká!

Aktívne látky:
  • BIO kokosový a sezamový olej dodávajú pokožke intenzívnu starostlivosť.
  • Mandľový olej pleť zjemňuje a upokojuje.
  • Včelí vosk pleť ošetruje a chráni.
  • Výťažky z proskurníka lekárskeho v BIO kvalite a fialky trojfarebnej upokojujú podráždenú pokožku a zmierňujú svrbenie.

Typ pleti:
Pre všetky typy citlivej alebo podráždenej pleti, pre pleť so sklonom k ??atopii alebo dermatitíde, pre pleť detí i dospelých.

použitie:
Naneste na čistú pokožku tela v primeranom množstve a jemne rozotrite.

objem:
200 ml



Parametre a špecifikácia

Objem
200 ml Hotovo!

Objem

Objem
200 ml Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre WELEDA Upokojujúce telové mlieko 200 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WELEDA Zklidňující tělové mléko 200 ml.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií