Akčné hry na PlayStation 4

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Dátum vydania
Typ
Hra
(187)
DLC/herný doplnok
(3)
Platforma
PlayStation 5
(177)
PlayStation 4
(196)
Žáner
Akčný
(196)
RPG
(39)
Strieľačky
(37)
Arkády
(26)
Detský
(17)
Textová lokalizácia
CS
(32)
EN
(195)
DE
(181)
HU
(9)
RU
(34)
PL
(36)
FR
(66)
ES
(52)
IT
(53)
Zh
(6)
JP
(1)
Zvuková lokalizácia
CS
(1)
EN
(195)
DE
(115)
RU
(10)
PL
(6)
FR
(33)
ES
(29)
IT
(29)
Zh
(1)
JP
(2)
Vekové obmedzenie
3 rokov
18 rokov
-
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Akčné hry na PlayStation 4 vieme doručiť už v deň objednávky! Stačí, aby bol vybraný tovar na sklade. Vytvorte si objednávku z pohodlia domova a nechajte si ju doručiť na vašu adresu, do AlzaBoxu alebo na jednu z našich pobočiek. Prečo ešte nakupovať na Alza.sk?

Pokračovať

7 dôvodov, prečo nakupovať Akčné hry na PlayStation 4 na Alza.sk

  • Máme širokú sieť predajní, kde dodržiavame všetky hygienické opatrenia, a bezkontaktných Alzaboxov (odberných miest) po celom Slovensku.
  • Pri každom tovare hneď vidíte, kedy si ho môžete vyzdvihnúť. Nezabudnite, že doručujeme aj cez víkend.
  • Prijímame väčšinu typov platieb vrátane bezkontaktných a kryptomien.
  • Vrátenie alebo reklamáciu môžete jednoducho vykonať aj v našich Alzaboxoch.
  • Potrebujete poradiť? Naša zákaznícka podpora je tu pre vás 24 hodín denne.
  • Sortiment dopĺňame ponukou príslušenstva aj doplnkových služieb.
  • Pri každom produkte nájdete všetky dôležité informácie. Pri niektorých z nich aj používateľské recenzie, ktoré vám pomôžu s výberom.

Na čo sa zamerať, ak vyberáte Akčné hry na PlayStation 4?

Ak si chcete zaobstarať Akčné hry na PlayStation 4, je tu pár aspektov, ktoré vám pomôžu pri výbere toho správneho produktu. V ľavom menu môžete využiť parametrický filter a zúžiť si tak ponuku šitú na mieru vašim preferenciám. Rovnako odporúčame využiť zoradenie podľa obľúbenosti či ceny.

Uľahčite si výber. Použite predpripravené filtre pre kategóriu: Akčné hry na PlayStation 4

Hľadáte najlepšie Akčné hry na PlayStation 4? Pozrite si produkty zoradené podľa predajnosti, prípadne dajte na recenzie od ostatných používateľov.

Najdrahšie vs. najlacnejšie Akčné hry na PlayStation 4

Ak vás zaujíma tovar z hľadiska ceny, pozrite sa na najlacnejšie Akčné hry na PlayStation 4, alebo vyberte typ zoradenia od najdrahšieho.

Skryť popis
196 položiek
Street Fighter V: Champion Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – súčasťou tejto edície je všetkých 24 aktuálne dostupných dodatočných postáv, čo pôvodnú súpisku 16 postáv rozširuje až na 40!
20,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX751
4,5 19×
Star Wars Battlefront II – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – či už si vyberiete cestu svetla, alebo temnoty, na zemi ani vo vzduchu vás nič nezastaví. Poodhaľte rúško tajomstva filmu Star Wars: Posledný Jedi.
33,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX4004
5,0
WWE 2K23 – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus,
50,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1439
Minecraft Legends – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a stratégia, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – Piglinova skazenosť sa šíri po celom Nadsvete a spaľuje všetko, čoho sa dotkne. Si hrdina, ktorý ochráni tuto zem? Naplánujte si stratégiu a postavte sa piglinom v epických bitkách – ale pozor: vždy sa bránia. Cez deň dobýjajte základne piglinov a po zotmení bráňte svojich spojencov.
39,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1333
Fortnite: Transformers Pack – PS4
Herný doplnok /DLC–PS4/PS4 Pro, škatuľová verzia, kľúč pre PS Store, žáner: akčný a arkády, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra, na online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus – Vyvaľ sa, vstaň alebo pípni s Transformers Packem! Obsahuje 3 skinov, 3 smerovky na chrbát, 3 krompáče, 2 emotikonov a 1 000 V-Buckov!
27,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1540
4,8
Dying Light 2: Stay Human – Deluxe Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – pred viac ako 20 rokmi sme v Harrane bojovali proti vírusu – a prehrali sme. Teraz prehrávame znova. Mesto, jedna z posledných veľkých ľudských osád, je rozorvané konfliktom. Civilizácia sa vrátila späť do obdobia temna. A napriek tomu máme stále ešte nádej.
69,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX541de
5,0
Shadow Warrior 3 – Definitive Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, – Vydajte sa na nepravdepodobnú misiu s cieľom získať späť starobylého draka, ktorého Lo Wang nevedomky vypustil z jeho večného väzenia, a pomocou dynamického arzenálu čepelí a guľôčok si pripravte cestu rozvrátenou zemou zamorenou démonmi.
29,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1441
4,3 10×
Fortnite: The Minty Legends Pack – PS4
Herný doplnok /DLC–PS4/PS4 Pro, škatuľová verzia, kľúč pre PS Store, žáner: akčný a arkády, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra, na online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus – Minty Legends Pack prináša nový obsah do obľúbenej third-person online akčnej hry Fortnite. S týmto balíčkom schladíte každého súpera a udržíte si neustále sviežu hru.
44,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1201
Street Fighter 30th Anniversary Collection – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný,
23,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX771
Tiny Tinas Wonderlands: Chaotic Great Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, RPG a strieľačky, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus,
82,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1137cge
5,0
Šmolkovia: Misia Zlobyľ – Smurftastic Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – zhostite sa úlohy štyroch známych Šmolkov – Šmolinky, Siláka, Mudroša a Maškrtníka – na výprave piatimi odlišnými prostrediami. Cestou ku Gargamelovmu hradu navráťte život šmolkovskej dedinke a pomocou šmolizéra uzdravte všetky rastliny nakazené zlobyľom. Limitovaná Smurftastic Edition obsahuje navyše tri litografie, kľúčenku s tatkom Šmolkom a dva hárky samolepiek.
40,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1203
5,0
DOOM 3: VR Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a virtuálna realita, – užite si legendárnu hru vo virtuálnej realite, vrátane rozšírenia Resurrection of Evil a The Lost Mission.
23,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX967
LEGO Movie 2: Double Pack – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, arkády a detský, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – získajte v jednom balení hru aj film LEGO Movie 2
19,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX712
Mega Man 11 – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a arkády, – z ikonickej série 2D plošinoviek v klasicky náročnej hrateľnosti prináša nový svieži vizuálny štýl. A to nie je jediná novinka! Dočkáte sa všetkého, od vylepšenia rýchlosti hlavného hrdinu, cez účinnosť zbraní, a to všetko v hrateľnosti, ktorú poznáte dlhé roky. Pokračovanie série, ktorá začala pred viac ako tridsiatimi rokmi, bolo dlho očakávané a je len na vás opäť zastaviť zlého genia Dr. Wilyho.
Zľavnené -32 %
18,90 € 27,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX570
Mortal Shell: Game of the Year Limited Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – akčné RPG inšpirované sériou Dark Souls. Zatiaľ čo zvyšky ľudstva upadajú a podliehajú rozkladu, fanatickí nepriatelia obsadzujú trosky. Nemajú žiadne zľutovanie a vaše prežitie tak záleží na prvotriednom inštinkte, presnosti a inštinktoch.
25,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1299
5,0
Wolfenstein: The New Order + The Old Blood – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, – výhodné balenie hry Wolfenstein: The New Order a datadisku Wolfenstein: The Old Blood. BJ Blazkowicz sa vracia v hre Wolfenstein: The New Order, aby ukázal nacistom, ako vyzerá naozajstná prehra.
23,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX485
4,9 308×
God Of War – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – Vo svete plnom príšer, drakov a bohov leží celá zodpovednosť na tvojich pleciach. Otázkou je, ako dokážeš napraviť chyby minulosti a ochrániť tak svoju budúcnosť, keď je tvoj život plný krvi a chaosu?
7,19 €
Zánovné
Objednávací kód: MSX2001
Like a Dragon: Infinite Wealth – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: akčný, RPG a dobrodružný, – Dvaja hrdinovia väčší ako život, ktorých zviedol dohromady osud, alebo možno niečo zlovestnejšieho... Ichiban Kasuga, nezastaviteľný smoliar, ktorému nie je cudzie, že sa dvíha zo dna, a Kazuma Kiryu, zlomený muž, ktorému zostávajú posledné dni života.
45,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1556
Bluey: The Videogame – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, arkády a detský, – zahrajte si úplne nový príbeh odohrávajúci sa v 4 interaktívnych epizódach; vôbec prvýkrát preskúmajte ikonické lokácie, ako je Dom, Ihrisko, Zátoka a bonusovú lokáciu na pláži; zahrajte si obľúbené hry z televízneho seriálu, vrátane Keep Uppy, Chattermax Chase a ďalších
35,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1553
Arashi: Castles of Sin – PS4 VR
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a virtuálna realita, – Presuňte sa do feudálneho Japonska, kde temné a zradné sprisahanie pohltilo krajinu. Banditi, známi ako Six Oni of Iga, prevzali kontrolu nad pevnosťami po celej krajine a vytesali krvavú cestu teroru.
20,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1168
4,9 50×
Assassins Creed Origins – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – Ponorte sa do tajomnej časti ľudskej histórie v ďalšom pokračovaní série Assassin's Creed s podtitulom Origins a spoznajte napínavý príbeh o vzniku Asasínskeho bratstva a prvého asasína vôbec.
Super cena
18,90 € Ušetríte 1,09 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX096f
The Legend of Nayuta: Boundless Trails – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: akčný a logický, – Občas nad Nayutovým domovom padajú z neba ruiny a hviezdy, ktoré ako keby ponúkali pohľady do iných svetov. Pri prieskume jednej takej zrúcaniny zachráni so svojimi priateľmi malou vílove dievča menom Noi. Tá Nayutovi povie, že jej bolo ukradnuté niečo veľmi dôležité, a požiada ho o pomoc, aby to získali späť.
62,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1314
5,0
Worms W.M.D. All Stars – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: akčný a stratégia, – červi sa vrátia do svojej najničivejšej hry. S neuveriteľným 2D, ručne maľovaným vzhľadom, novými zbraňami, novo vytvorenými objektmi, vozidlami, budovami a samozrejme návratom milovaných klasických zbraní s herným štýlom
Zľavnené -5 %
17,90 € 18,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX341
7 Days to Die - PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: akčný, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus,
18,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX303

Akčné hry na PlayStation 4

V kategórii Akčné hry na PlayStation 4 máme práve teraz na Alza.sk celkom 196 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné akčné hry na PlayStation 4 Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie akčné hry na PlayStation 4 Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii akčné hry na PlayStation 4 recenzie
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií