Herné predobjednávky

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Dátum vydania
Platforma
PC
(21)
PlayStation 5
(104)
PlayStation 4
(29)
Xbox Series X
(58)
Xbox Series S
(1)
Xbox One
(14)
Nintendo Switch
(58)
Licencia
Škatuľová
(251)
Na stiahnutie
(5)
Kľúč pre
Steam
(2)
Xbox Live
(1)
PS Store
(1)
Nintendo eShop
(6)
Žáner
Akčný
(135)
Adventúra
(49)
RPG
(41)
Simulátor
(32)
Športový
(21)
Textová lokalizácia
CS
(17)
SK
(5)
EN
(254)
DE
(109)
FR
(7)
ES
(5)
IT
(6)
JP
(4)
Zvuková lokalizácia
CS
(2)
EN
(252)
DE
(65)
FR
(2)
IT
(2)
JP
(6)
Vekové obmedzenie
3 rokov
18 rokov
-
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Pripravuje sa nová hra vášho obľúbeného žánru a vy sa neviete dočkať? Chcete byť medzi prvými, ktorí úplne novú hernú lahôdku vyskúšajú? Predobjednajte si svoju kópiu ešte pred oficiálnym vydaním hry. Herné predobjednávky sú k dispozícii vo všetkých kategóriách, vyberte si tú svoju.

Pokračovať

Aké výhody predobjednávkou získam?

Prečo si hru rezervovať vopred formou predobjednávky? Oproti nákupu v deň vydania (či neskôr) získate niekoľko istôt a výhod. Aké to sú?

  • Predobjednávky sú k dispozícii pre všetky platformy, ktoré daná hra podporuje.
  • Garancia vrátenia cenového rozdielu ak klesne cena hry pri začatí predaja oproti cene predobjednávky.
  • Pri kúpe hernej predobjednávky ste zaradení do pevného poradovníka a nikto vás už nepredbehne.
  • Hneď po naskladnení tovar odošleme. Predobjednávky ako prvé v poradí.

i

Predobjednať si môžete hry pre PC, PS4, Xbox, alebo napríklad Nintendo Switch.

Základná, Deluxe, alebo zberateľská? Predobjednávky myslia aj na herné edície

V prípade predobjednávky si okrem platformy môžete zvoliť aj edíciu hry. Rôzne edície môžu do hry priniesť obsah navyše, či už ide o ďalšie úrovne, body, či skiny. Medzi najčastejšie príplatkové herné edície patria Deluxe Edition, Ultimate Edition, alebo Collectors Edition.

K hernej predobjednávke od nás často dostanete aj malý darček v podobe rozširujúceho herného obsahu, predplatného, či tematického doplnku. Pozrite sa na predobjednávky s darčekmi.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
256 položiek
VED – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: akčný, RPG a dobrodružný, – VED je príbehové RPG so strhujúco ručne kreslenou grafikou a animáciami, jedinečným ťahovým bojovým systémom a prvkami rogue-lite. Hra VED, zasadená do dvoch rôznych svetov, rozpráva príbeh o mladom hrdinovi Cyrusovi, ktorý sa vydáva na výpravu, aby sa stal majstrom meča a mágie a zachránil všetko, čo pozná, pred skazou.
Novinka
24,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: MSX1569
Graven – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: akčný, RPG a dobrodružný, – akcia, tajomstvo a šanca na spásu, to všetko vás čaká v drsnej akčnej logickej hre GRAVEN z pohľadu prvej osoby, preskúmajte temný fantasy svet ako neprávom odsúdený kňaz a bojujte s ľudskými mormi, s divochmi a nadprirodzenom pomocou zbraní, mágie a prostredia
Novinka
24,90 €
Dátum vydania: 26. júna 2024
Objednávací kód: MSX1568
Sociable Soccer 24 – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: športový a arkády, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – Rýchla a plynulá arkádová hrateľnosť Sociable Soccer 24 je rozhodne tou najzaujímavejšou prednosťou. Hru možno jednoducho hrať, ale ťažko majstrovsky ovládnuť. V režime kariéry pre jedného hráča je zábavné aj náročné šplhať po rebríčku v ligách, kde najímate a vylepšujete svoje družstvo; kdežto v online hre viac hráčov vás udiví rýchlosť a plynulosť akcie.
Novinka
24,90 €
Dátum vydania: 30. augusta 2024
Objednávací kód: MSX1567
Diesel Legacy: The Brazen Age – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – Ručne kreslená bojová hra 2v2 – štyria hráči v dvoch tímoch. Každá krásna scéna obsahuje tri dráhy, medzi ktorými sa môžete voľne pohybovať, a aj keď je hráč porazený, jeho boj nekončí! Spolupracujte, aby ste predĺžili komba, odvrátili útoky zo záhrobia, nasmerovali svoju esenciu na pomoc spoluhráčovi a zaistili si dvojitý knockout!
Novinka
31,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: PSV0557
Diesel Legacy: The Brazen Age – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný, – Ručne kreslená bojová hra 2v2 – štyria hráči vo dvoch tímoch. Každá krásna scéna obsahuje tri dráhy, medzi ktorými sa môžete voľne pohybovať, a aj keď je hráč porazený, jeho boj nekončí! Spolupracujte, aby ste predĺžili komba, odvrátili útoky zo záhrobia, nasmerovali svoju esenciu na pomoc spoluhráčovi a zaistili si dvojitý knockout!
Novinka
31,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: NSW1301
Titan Quest 2 – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – Nemesis, bohyňa odplaty, sa vymkla kontrole. Nakazila Tkanivo osudu a všetkých, ktorých sa jej postavili, odsúdila k večnému utrpeniu – vrátane vás. Popadnite zbraň, bojujte po boku bohov a vyzvite samotný osud, aby ste zastavili Nemesis, oslobodili tých, ktorých potrestala, a upriadli si vlastní epický príbeh.
Novinka
71,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: XBSE0441
Little Nightmares 3 – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný,
Novinka
53,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: XBSE0434
Little Nightmares 3 – Xbox One
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, krabicová verzia, žáner: akčný,
Novinka
53,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: MXO899
The Thaumaturge
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: RPG,
Novinka
32,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: WG1420
The Thaumaturge – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: RPG,
Novinka
32,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: XBSE0402
The Thaumaturge – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: RPG,
Novinka
32,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: PSV0492
Unknown 9: Awakening – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a adventúra, – Si Haroona, kvestorka, ktorá sa narodila so schopnosťou vstupovať do tajomnej dimenzie, ktorá sa prekrýva s našou dimenziou a je známa iba pod názvom Zložka. Na svojej výprave za mocnými skrytými znalosťami sa Haroona naučí ovládať svoje jedinečné spojenie so Zložkou, ktorá jej umožňuje prenášať jej sily do nášho sveta. Taká moc však nezostane bez povšimnutia a Haroona sa rýchlo stane terčom odštiepeneckej frakcie, ktorá si hovorí Vzostupcovia a ktorá chce pomocou Zložky zmeniť beh ľudských dejín.
Novinka
50,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: XBSE0394
Unknown 9: Awakening – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a adventúra, – Si Haroona, kvestorka, ktorá sa narodila so schopnosťou vstupovať do tajomnej dimenzie, ktorá sa prekrýva s našou dimenziou a je známa iba pod názvom Zložka. Na svojej výprave za mocnými skrytými znalosťami sa Haroona naučí ovládať svoje jedinečné spojenie so Zložkou, ktorá jej umožňuje prenášať jej sily do nášho sveta. Taká moc však nezostane bez povšimnutia a Haroona sa rýchlo stane terčom odštiepeneckej frakcie, ktorá si hovorí Vzostupcovia a ktorá chce pomocou Zložky zmeniť beh ľudských dejín.
Novinka
50,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: PSV0482
Cities: Skylines II Premium Edition - Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: simulátor, – vybudujte mesto od základov a premeňte ho na prekvitajúcu metropolu, ktorú si dokážete predstaviť iba vy; budovanie v takom meradle ste ešte nikdy nezažili; vďaka prepracovanej simulácii a živej ekonomike vám Cities: Skylines II prináša budovanie sveta bez obmedzení
Novinka
85,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: XBSE0392pe
Cities: Skylines II Day One Edition – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: simulátor, – vybudujte mesto od základov a premeňte ho na prekvitajúcu metropolu, ktorú si dokážete predstaviť iba vy; budovanie v takom meradle ste ešte nikdy nezažili; vďaka prepracovanej simulácii a živej ekonomike vám Cities: Skylines II prináša budovanie sveta bez obmedzení
Novinka
47,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: XBSE0392
CYGNI: All Guns Blazing: Deluxe Edition - Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a arkády, – s presilou zbraní a posádky sa vrhnite na oblohu plnú pekla v poslednej vojne o prežitie; zvoľte si, či budete smerovať silu medzi zbraňami alebo systémami štítov, a postavte sa neúprosným vlnám pozemných aj vzdušných nepriateľov; deluxe Edition obsahuje Artbook, Artcards x3, Pin Badge a Soundtrack
Novinka
56,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: XBSE0384nad
CYGNI: All Guns Blazing – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a arkády, – s presilou zbraní a posádky sa vrhnite na oblohu plnú pekla v poslednej vojne o prežitie; zvoľte si, či budete smerovať silu medzi zbraňami alebo systémami štítov, a postavte sa neúprosným vlnám pozemných aj vzdušných nepriateľov
Novinka
34,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: XBSE0384
CYGNI: All Guns Blazing: Deluxe Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a arkády, – s presilou zbraní a posádky sa vrhnite na oblohu plnú pekla v poslednej vojne o prežitie; zvoľte si, či budete smerovať silu medzi zbraňami alebo systémami štítov, a postavte sa neúprosným vlnám pozemných aj vzdušných nepriateľov; deluxe Edition obsahuje Artbook, Artcards x3, Pin Badge a Soundtrack
Novinka
56,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: PSV0469de
CYGNI: All Guns Blazing – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a arkády, – s presilou zbraní a posádky sa vrhnite na oblohu plnú pekla v poslednej vojne o prežitie; zvoľte si, či budete smerovať silu medzi zbraňami alebo systémami štítov, a postavte sa neúprosným vlnám pozemných aj vzdušných nepriateľov
Novinka
34,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: PSV0469
Rugby World Cup 2024 – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: športový, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – Rugby 24 je oficiálna hra z Rugby World Cup 2023. Vyberte si krajinu z viac ako 130 národných tímov a získajte Webb Ellis Cup. Hra tiež obsahuje turnaje, kompletný režim kariéry a rôzne režimy pre viacerých hráčov.
Novinka
58,90 €
Očakávame jún 2024
Objednávací kód: MSX1490
Rugby World Cup 2024
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: športový, – Rugby 24 je oficiálna hra z Rugby World Cup 2023. Vyberte si krajinu z viac ako 130 národných tímov a získajte Webb Ellis Cup. Hra tiež obsahuje turnaje, kompletný režim kariéry a rôzne režimy pre viacerých hráčov.
Novinka
52,90 €
Očakávame jún 2024
Objednávací kód: WG1413
Rugby World Cup 2024 – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: športový, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – Rugby 24 je oficiálna hra z Rugby World Cup 2023. Vyberte si krajinu z viac ako 130 národných tímov a získajte Webb Ellis Cup. Hra tiež obsahuje turnaje, kompletný režim kariéry a rôzne režimy pre viacerých hráčov.
Novinka
52,90 €
Očakávame jún 2024
Objednávací kód: XBSE0381
Rugby World Cup 2024 – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: športový, – Rugby 24 je oficiálna hra z Rugby World Cup 2023. Vyberte si krajinu z viac ako 130 národných tímov a získajte Webb Ellis Cup. Hra tiež obsahuje turnaje, kompletný režim kariéry a rôzne režimy pre viacerých hráčov.
Novinka
52,90 €
Očakávame jún 2024
Objednávací kód: PSV0466
Clockwork Revolution – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný,
Novinka
66,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: XBSE0377

Herné predobjednávky

Herné predobjednávky

V kategórii Herné predobjednávky máme práve teraz na Alza.sk celkom 256 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné herné predobjednávky Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie herné predobjednávky Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii herné predobjednávky recenzie
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií