Predobjednávky hier na PlayStation 5

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Dátum vydania
Platforma
PlayStation 5
(101)
PlayStation 4
(17)
Žáner
Akčný
(58)
Adventúra
(23)
RPG
(16)
Simulátor
(11)
Strieľačky
(8)
Next-gen optimalizácia
PlayStation 5 optimalizácia
(47)
Neoptimalizované pre Next-gen
(2)
Textová lokalizácia
CS
(7)
SK
(3)
EN
(100)
DE
(33)
FR
(1)
ES
(1)
IT
(1)
Zvuková lokalizácia
CS
(1)
EN
(101)
DE
(20)
FR
(1)
IT
(1)
JP
(1)
Vekové obmedzenie
3 rokov
18 rokov
-
Najnovšie objednávky
Filtrovať
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
101 položiek
Warhammer 40,000: Space Marine 2 – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, adventúra a dobrodružný, – chopte sa roly vesmírneho mariňáka, brutálneho Cisárovho bojovníka s nadľudskými schopnosťami. Postavte sa na odpor hrôzam z hlbín galaxie v epických bitkách na vzdialených planétach a natrite im to svojimi smrtiacimi schopnosťami a devastujúcimi zbraňami.
+Darček Promo elektronický kľúč Warhammer 40,000: Space Marine 2 – Macragge’s Chosen – PS5 v hodnote 4 €
Novinka
70,90 €
Dátum vydania: 9. septembra 2024
Objednávací kód: PSV0624
Rocksmith+ (3 Month Subscription) – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (digitálna, s mechanikou), krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre PS Store, žáner: párty, – trojmesačné predplatené služby, ktoré učia hráčov hrať na gitaru a basgitaru prostredníctvom populárnych piesní. Rocksmith+ je kompatibilná s akustickými, elektrickými a basovými gitarami a spočiatku bude obsahovať tisíce skladieb, ktorých počet sa v budúcnosti zvýši na niekoľko miliónov skladieb zo žánrov, ako je rock, klasická hudba, india, alternatívna hudba, hip-hop, pop, metal, country, latinská hudba, R & B a ďalšie.
Novinka
40,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: MSX1176
Flintlock: The Siege of Dawn – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – Dvere na druhý svet sa otvorili dokorán a cez ne vtrhli do ríše ľudia starí bohovia so svojou armádou nemŕtvych. Zemi smrteľníkov sa ocitli v obliehaní a živí sa dostali až na prah vyhubenia. Je najvyšší čas, aby sa koaličná armáda postavila bohom na odpor.
Novinka
48,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: PSV0601
Terminator: Survivors – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a dobrodružný, – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčná a dobrodružná,
– odo dňa, keď ľudstvo skoro vyhynulo, uplynuli štyri roky; pravda o tejto udalosti je stále zahalená pod nánosom poloprávd a vy vychádzate z úkrytu, aby ste sa pokúsili znovu založiť aspoň nejakú spoločnosť vo svete, ktorý chce podľa všetkého zničiť vás aj posledné zvyšky ľudstva; máte za úlohu prehľadať okolie a nájsť materiály, informácie, ďalšie preživšie a kľúčové zdroje, aby ste mohli založiť operačnú základňu pre svoju malú skupinu
Novinka
70,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: PSV0652
Test Drive Unlimited: Solar Crown – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: pretekársky, – 13 rokov po vydaní Test Drive Unlimited 2 predstavuje TDUSC nové poňatie žánru pretekárskych hier v otvorenom svete pre veľké množstvo hráčov. Dajte najavo svoju vášeň pre autá vďaka inovatívnej hrateľnosti a starostlivému detailnému spracovaniu. Otestujte si autá a potom si ich kupujte priamo od obchodníkov, upravte si ich v dielňach a vystavte si ich v garáži svojho apartmánu v Solar Hotel.
Novinka
54,90 €
Dátum vydania: 12. septembra 2024
Objednávací kód: PSV0123
Little Nightmares 3 – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný,
Novinka
53,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: PSV0537
Evotinction – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a adventúra, – Špičkové výskumné zariadenia prevzali vírusom infikované AI drony, ktoré vyhladili ľudí. Všetky spojenia s vonkajškom boli prerušené. V zariadení nie sú už žiadne známky ľudského života. Thomas Liu, vedúci vývojového oddelenia umelej inteligencie, stojí v zariadení sám, odhodlaný zastaviť šírenie vírusu do vonkajšieho sveta, aby zabránil vyhynutiu ľudstva.
Novinka
57,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: PSV0472
Do Not Open – PS4 VR
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia,
Novinka
28,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: MSX1214vr
Tomb Raider I-III Remastered Starring Lara Croft – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, slovenské titulky, žáner: akčný, adventúra a dobrodružný, – Objavte originálne dobrodružstvo Lary Croft v starostlivo modernizovanej podobe. Vôbec po prvý raz si zahrajte kompletný zážitok so všetkými rozšíreniami a tajnými úrovňami na súčasných platformách v tejto definitívnej kolekcii. Vyriešte dávne záhady a odhaľte poklady starovekého sveta riešením hádaniek a odhaľovaním dávno stratených tajomstiev.
Novinka
29,90 €
Dátum vydania: 24. septembra 2024
Objednávací kód: MSX1593
ARK: Survival Ascended – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, RPG, strieľačky a adventúra, – Utvorte kmeň, kroťte a chovajte stovky jedinečných dinosaurov a pravekých zvierat, objavujte, vyrábajte, budujte a prebojujte sa na vrchol potravinového reťazca. Váš nový svet už čaká!
Novinka
45,90 €
Dátum vydania: 11. júna 2024
Objednávací kód: PSV0641
Graven – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, RPG a dobrodružný, – akcia, tajomstvo a šanca na spásu, to všetko vás čaká v drsnej akčnej logickej hre GRAVEN z pohľadu prvej osoby, preskúmajte temný fantasy svet ako neprávom odsúdený kňaz a bojujte s ľudskými mormi, s divochmi a nadprirodzenom pomocou zbraní, mágie a prostredia
Novinka
24,90 €
Dátum vydania: 26. júna 2024
Objednávací kód: PSV0610
Tomb Raider I-III Remastered Starring Lara Croft – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, slovenské titulky, žáner: akčný, adventúra a dobrodružný, – Objavte originálne dobrodružstvo Lary Croft v starostlivo modernizovanej podobe. Vôbec po prvý raz si zahrajte kompletný zážitok so všetkými rozšíreniami a tajnými úrovňami na súčasných platformách v tejto definitívnej kolekcii. Vyriešte dávne záhady a odhaľte poklady starovekého sveta riešením hádaniek a odhaľovaním dávno stratených tajomstiev.
Novinka
29,90 €
Dátum vydania: 24. septembra 2024
Objednávací kód: PSV0689
Undisputed Standard Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: športový, – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: športová, Box je späť! Undisputed je autentická boxerská hra, ktorú starostlivo vyvinuli veľkí fanúšikovia zápasov v spolupráci s profesionálnou boxerskou komunitou.
Novinka
59,90 €
Dátum vydania: 11. októbra 2024
Objednávací kód: PSV0691
OVRDARK – PS VR2
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: virtuálna realita, – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: virtuálna realita, preskúmajte prekliate sídlo, postavte sa svojmu bývalému spoločníkovi, ktorý sa stal neľútostným nepriateľom, a odhaľte temné tajomstvá; dokážete prežiť ultimátny horor vo virtuálnej realite?
Novinka
34,90 €
Dátum vydania: 31. júla 2024
Objednávací kód: PSV0688
34 Sports Games – World Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: športový, – zúčastnite sa jednej z najväčších športových udalostí a pustite sa do zdolávania výziev v 34 rôznych športoch – od plávania a futbalu cez extrémnu jazdu na bicykli a vzpieranie až po skákanie na trampolíne a mnoho ďalších!
Novinka
30,90 €
Očakávame jún 2024
Objednávací kód: PSV0657
Concord – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – V hre Concord hráte za posádku lode Northstar – skupinu nájomných pištoľníkov, ktorí sú v našej galaxii známi ako Freegunners. Potulujte sa po hviezdach a prijímajte zákazky s vysokými stávkami na svetoch naprieč Divokým vesmírom, kde sa stretávate s ďalšími ostro konkurenčnými posádkami Freegunnerov. Od zápasu k zápasu budete s ostatnými hráčmi tvoriť svoj tím Freegunnerov a bojovať s konkurenčnými posádkami o odmenu na rôznych mapách a v rôznych režimoch.
+Darček Promo elektronický kľúč Concord – Preorder bonus - Beta Early Acess – PS5 v hodnote 4 €
Novinka
39,90 €
Dátum vydania: 23. augusta 2024
Objednávací kód: PSV0695
Still Wakes the Deep – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: adventúra, – Ste pracovník na ropnej plošine na mori, ktorý bojuje o život v krutej búrke, nebezpečnom prostredí a temných, mrazivých vodách Severného mora. Všetky komunikačné linky boli prerušené. Všetky východy sú preč. Zostáva len čeliť nepoznanej hrôze, ktorá sa objavila na palube.
Novinka
34,90 €
Dátum vydania: 18. júna 2024
Objednávací kód: PSV0693
Blazing Strike – Limited Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – inšpirované klasickými arkádovými bojovými hernými sériami od takých velikánov, ako sú Capcom a SNK; táto nadchádzajúca 2D bojová hra evokuje slávu a nostalgiu priekopníkov žánru 2D pixel art a zároveň zahŕňa jedinečné herné systémy s modernou mechanikou
Novinka
59,90 €
Očakávame 30. septembra 2024
Objednávací kód: PSV0683le
Gigantosaurus: Dino Sports – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: detský a párty,
Novinka
39,90 €
Dátum vydania: 28. júna 2024
Objednávací kód: MSX1590
Wanderer: The Fragments of Fate – PS VR2
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, dobrodružný a virtuálna realita, – Vydajte sa po stopách tých, ktorí tu boli pred vami, preskúmajte veky a udalosti dávno stratené rukou času, až sa po hlave vrhnete do napínavých príbehov z histórie v dobrodružstve, aké nemá obdoby. Objavujte bohaté svety, stretávajte sa s akciou, pri ktorej vám srdce búši, a riešte myseľ ohromujúcimi hádankami, zatiaľ čo prepisujete minulosť, aby ste pretvorili budúcnosť.
Novinka
60,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: PSV0666
Agatha Christie – The ABC Murders – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: dobrodružný, – V rozmanitých, nádherne stvárnených lokalitách naprieč Spojeným kráľovstvám starostlivo preskúmajte všetky miesta, na ktorých došlo k odporným vraždám, a pri vedení krížových výsluchov a riešení prepracovaných hádaniek si nenechajte uniknúť sebemenšiu drobnosť. Pozorne prehľadajte okolie, dôkladne vyspovedajte svedkov a podrobne zvážte všetko, čo ste zistili, aby ste mohli učiniť čo najpresnejšie závery a odhaliť ďalšie vrahove úmysly. Pusťte sa do napínavého detektívneho dobrodružstva, v ktorom sa vám pri prekonávaní spletitých výziev stane tou najlepšou zbraňou vaša inteligencia!
Novinka
24,90 €
Dátum vydania: 4. júla 2024
Objednávací kód: PSV0644
Metafora: ReFantazio – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, RPG a dobrodružný,
Novinka
76,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: MSX1581
TIEBREAK: Official game of the ATP and WTA – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: športový a simulátor, – Oficiálna tenisová hra ATP a WTA. Zúčastnite sa významných turnajov z oficiálneho kalendára, vyzvite komunitu v hre viacerých hráčov a vybudujte si vlastný štýl hry. Hra obsahuje tie najväčšie turnaje oficiálneho kalendára ATP a WTA. Zahrajte sa na Master 1000, ATP/WTA 500 a 250 a zúčastnite sa tenisovej sezóny 2024.
Novinka
64,90 €
Dátum vydania: 22. augusta 2024
Objednávací kód: PSV0694
Cat Rescue Story – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: simulátor, – Keď sa nasťahujete do domu pre priateľov, nájdete len kartónovú škatuľu a v nej zatúlanú mačku, ktorá potrebuje vašu pomoc! Vašou úlohou je postarať sa o ňu aj o všetky ostatné zachránené mačky, kŕmiť ich a hrať sa s nimi, dokiaľ nenájdete novú rodinu, ktorá sa ich ujme.
Novinka
35,90 €
Dátum vydania: 26. septembra 2024
Objednávací kód: PSV0692

Predobjednávky hier na PlayStation 5

Predobjednávky hier na PlayStation 5

V kategórii Predobjednávky hier na PlayStation 5 máme práve teraz na Alza.sk celkom 101 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné predobjednávky hier na PlayStation 5 Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie predobjednávky hier na PlayStation 5 Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii predobjednávky hier na PlayStation 5 recenzie
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií