Alzaboxy Q1 Stellar Blade

Očakávané - PlayStation 4 – akciové ponuky

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Perpgames
(1)
SEGA
(1)
Ubisoft
(1)
Filtrovať
3 položky
Rocksmith+ (3 Month Subscription) – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (digitálna, s mechanikou), krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre PS Store, žáner: párty, – trojmesačné predplatené služby, ktoré učia hráčov hrať na gitaru a basgitaru prostredníctvom populárnych piesní. Rocksmith+ je kompatibilná s akustickými, elektrickými a basovými gitarami a spočiatku bude obsahovať tisíce skladieb, ktorých počet sa v budúcnosti zvýši na niekoľko miliónov skladieb zo žánrov, ako je rock, klasická hudba, india, alternatívna hudba, hip-hop, pop, metal, country, latinská hudba, R & B a ďalšie.
Novinka
40,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: MSX1176
Do Not Open – PS4 VR
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia,
Novinka
28,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: MSX1214vr
Sonic X Shadow Generations – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: arkády, – Hraj ako Shadow the Hedgehog v úplne novej príbehovej kampani s doposiaľ nevidenými schopnosťami a šikovnosťami. Keď sa znovu objaví Shadowov úhlavný nepriateľ Black Doom, ktorý hrozí, že ovládne svet, musí sa Shadow vydať na cestu do vlastnej minulosti, postaviť sa bolestným spomienkam, čeliť známym nepriateľom a odhaliť novú silu, aby zachránil svet a dokázal, prečo je považovaný za dokonalú bytosť Ultimate Life Form!
Novinka
68,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: MSX1574
akciaÚčet na My Sony vám zaistí exkluzívne ponuky, tipy pre vaše produkty aj spojenie s komunitou Rýchly prehľad vašich produktov, ich podpora vo forme návodov, široká komunita používateľov aj prednostný prístup k novinkám. To všetko sľubuje služba My Sony. Registrácia do nej je úplne zadarmo, tak prečo ju nevyskúšať?
Zohnať PlayStation 5 je mnoho mesiacov po jeho oficiálnom vydaní ohromný problém. Aký je vlastne odporúčaný postup na jeho kúpu na Alza.sk? Je lepšie urobiť predobjednávku, alebo čakať, až bude skladom? Všetko sa dozviete z nášho článku.
Veľkosť hier sa dramaticky navyšuje, preto sa skôr či neskôr dostane k slovu rozšírenie kapacity vašej konzoly PlayStationu 5. Aký disk vo vyhotovení M.2 odporúčame?
Sony Interactive EntertainmentSony nebude na E3 2020, ako vyzerá budúcnosť najvýznamnejšej hernej výstavy? (TÉMA) Herný priemysel sa mení a s ním aj najsledovanejšia výstava herného sveta. Electronic Entertainment Expo, čiže E3, utrpela v niekoľkých posledných rokoch citeľné straty z radov vystavovateľov. Čo ale znamená to, že spoločnosť Sony odmietla účasť po roku 2019 aj tento...
Konzola od spoločnosti SONY podľa všetkého vyhrala súboj o najlepšie herné zariadenie súčasnosti. Vo chvíli, keď sa ohlásila nová generácia prístrojov, dosahuje PS4 vrchol svojho životného cyklu, čo sa neprejavuje podporou multiplatformových titulov, ale predovšetkým...
Uhlíkovo neutrálny Xbox, alebo PlayStation 5 s výrazne nižšou spotrebou elektriny. To sú len dva plány novovzniknutej aliancie Playing fot the Planet, združujúcej spoločnosti ako Microsoft, Google alebo Sony. Hranie hier na prvý pohľad nevyzerá ako aktivita, pri ktorej...
Viac článkov
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií