Xbox ONE

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Najnovšie objednávky
Filtrovať
Xbox One logo

Spoločnosť Microsoft v roku 2013 vletela na trh s novým radom konzol Xbox ONE, ktorý priniesol nekompromisný výkon a najpokročilejšie technológie. Hovoríte si, že rok 2013 je tak trochu technologický pravek? Tak to by ste možno chceli počuť niečo o nových verziách Xbox ONE S a Xbox ONE X. Zistite, čo je nové, čo od oboch konzol očakávať, ako je to s kompatibilitou hier na Xbox 360 a na čo sa môžete tešiť.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
1 731 položiek
1,0
Canyon Interceptor GH-8A
Herné slúchadlá – káblové, s mikrofónom, cez hlavu, na uši, uzatvorená konštrukcia, 3,5 mm Jack, k PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox ONE a Xbox Series, s ovládaním hlasitosti, frekvenčný rozsah 20–20000 Hz, citlivosť 100 dB/mW, impedancia 32 Ohm, kábel 2 m
Zľavnené -26 %
19,90 € 26,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: CN23_05
Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged – Pure Fire Edition – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: pretekársky a arkády, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – ak ste si mysleli, že prvá kapitola bola úžasná, tak sa pripravte, pretože druhý diel vás ohromí vďaka neuveriteľným novým funkciám!
45,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0373pfe
Lea One S speaker
Samolepka – na Xbox One S (1ks na konzolu, 2ks na ovládače)
8,09 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SB805z9900
Ghostrunner 2 – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a adventúra,
+Darček Promo elektronický kľúč Ghostrunner 2 – Traditional Katana – Xbox Series X v hodnote 4,09 €
Cenová bomba
22,90 € Ušetríte 10,09 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0436
Cuphead Physical Edition – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný, – v tejto klasickej akčnej hre, kde beháte a strieľate, hráte za bratov Cupheada alebo Mugmana (v režime pre jedného hráča či kooperácii), ktorí skúmajú podivné svety a bojujú proti obrovským bossom, ktorí sa možno ani nezmestia na obrazovku, aby získali späť svoju dušu od samotného diabla!
31,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0304
Session: Skate Sim – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: športový a simulátor, – Hra Session: Skate Sim sa inšpirovala zlatým vekom skejťákov, teda deväťdesiatymi rokmi. Umožňuje ti preto zažiť skutočnú skejťácku kultúru. Žiadne skórovanie, len ty, tvoje miesto a tvoja predstavivosť!
20,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0219
Agatha Christie – Murder on the Orient Express: Deluxe Edition – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: adventúra, – počas cesty legendárnym vlakom sa preslávený súkromný detektív Hercule Poirot snaží vyriešiť vraždu, ktorá sa stala vo vlaku, obklopený skupinou jedinečných postáv, z ktorých každá skrýva vlastné tajomstvo, ktoré by mohlo objasniť jej motív na spáchanie takého činu.
47,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0416
Overpass 2 – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: pretekársky, – V hre vodiči súťažia v pretekoch a snažia sa zajazdiť rekord na extrémnych tratiach za volantom silných a oficiálne licencovaných terénnych vozidiel.
41,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0408
Chef Life: A Restaurant Simulator - Al Forno Edition - Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: simulátor, – Vytvorte a spravujte svoju vysnívanú reštauráciu! Jedálny lístok, nákup, výzdoba, personál, vybavenie, zákazníci… a nezabudnite na skutočné varenie! Zažite každodenný život majiteľa reštaurácie a získajte ocenenie od sprievodcu Michelin.
29,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0220
Wildshade: Unicorn Champions – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: pretekársky a detský, – prejdite cieľovou čiarou na jednorožcovi! Wildshade: Unicorn Champions je pretekárska hra pre celú rodinu, v ktorej sa prenesiete do kúzelného a farebného sveta. Vyhrajte všetky turnaje, odomknite si tie najvzácnejšie zvieratá, vytvorte z nich šampióna svojich snov a staňte sa tým najlepším pretekárom vo fantasy svete Wildshade.
28,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0426
The Grinch: Christmas Adventures – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a detský,
35,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0400
Firefighting Simulator: The Squad – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: simulátor, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – Spusťte sirénu svojho hasičského vozidla, popadnite hadicu, haste reálne požiare a zachraňujte životy. Objavte cez 30-rozmanitých lokácií na nasadenie po celom meste, inšpirovanom západným pobrežím Severnej Ameriky.
16,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0342
Peppa Pig: World Adventures – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: detský, - Pustite sa do ešte väčšieho sveta s prasiatkom Peppou a užite si príbeh pre celú rodinu! New York City volá - rovnako ako Paríž, Londýn a vydajte sen a cestu okolo sveta. Vy a Peppa si môžete skúsiť robiť pizzu v Taliansku, prevádzkaiť po Hollywood Boulevard a mnoho ďalšieho.
34,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0322
PowerA Enhanced Wired Controller – Mass Effect N7 – Xbox
Gamepad pre Xbox Series X|S, káblové pripojenie, dĺžka kábla 3 m, Micro USB (na ovládači), analógové páčky, čierna farba
38,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PowerActxb17
5,0
POGA Pro – cestovný kufor s LCD monitorom na herné konzoly – biely
Cestovný kufor - Kompatibilní s konzolí Xbox Series S. Neobsahuje herní konzoli.
644,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: pog002
4,7 193×
VENOM VS2871 Xbox Series S/X & One White Twin Docking Station + 2 batérie
Stojan na herný ovládač – pre dva ovládače Xbox X/S a Xbox One, LED indikátor stavu batérie, 2× dobíjacia batéria 850mAh, 2m kábel USB, zadný USB port na nabíjanie ďalších zariadení, farba biela
25,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: VNM007a
PowerA Spectra Infinity Enhanced Wired Controller – Xbox Series X|S – White
Gamepad pre Xbox Series X|S, káblové pripojenie, dĺžka kábla 3 m, Micro USB (na ovládači), analógové páčky, viacfarebná farba
54,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PowerAct26
2,0
PowerA Wired Controller for Xbox Series X|S – Red
Gamepad pre Xbox Series X|S, káblové pripojenie, dĺžka kábla 3 m, Micro USB (na ovládači), analógové páčky, viacfarebná farba
Super cena
32,90 € Ušetríte 3 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PowerAct19
Terminator: Resistance – Complete Edition – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, – v hre sa v roli Jacoba Riversa pozriete do zdevastovanej Los Angeles 31 rokov po Dni zúčtovania, kde bude pokračovať nekončiaci boj so Skynetom.
45,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0448
5,0
POGA Pro – Xbox One X, cestovný kufor s LCD monitorom – biely
Cestovný kufor - Kompatibilný s konzolou Xbox One X. Neobsahuje hernú konzolu.
644,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: pog002XOX
5,0
Contra: Operation Galuga – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, – Prevezmite kontrolu nad elitnými komandami Contra Billom Rizerom a Lancem Beanom, ktorí bojujú proti teroristickej skupine Red Falcon, ktorá premenila kedysi mierumilovné ostrovy Galuga v totálnu vojnovú zónu, kde osud ľudstva visí na vlásku. Dôkladné prepracovane klasickej hry z 80. rokov, ktorá je určená na NES a arkády, s nadčasovou hrateľnosťou, ikonickými zbraňami, modernou grafikou a zvukom, novými fázami, novými nepriateľmi a bossmi, novými hernými mechanizmami a intenzívnymi kooperatívnymi súbojmi až pre dvoch hráčov v príbehovom režime alebo pre štyroch hráčov v arkádovom režime!
Novinka
41,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0476
Moving Out 2 – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný, detský a párty, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – Vráťte sa do mesta Packmore a využite svoje sťahovacie zručnosti v úplne nových aj v niekoľkých už známych a u hráčov obľúbených dimenziách. Pomôžte postaviť na nohy sťahovaciu firmu Smooth Moves a staňte sa špičkovým špecialistom v odbore aranžovania a premiestňovania nábytku!
35,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0413
Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – Kolekcia 13 klasických hier zo série Korytnačky Ninja.
34,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0201
Tekken 7 Legacy – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: arkády, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold,
35,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0149

Xbox ONE

Xbox ONE

Nový Xbox posúva herný zážitok na úplne novú úroveň. Svojho staršieho bračeka Xbox 360 vystriedal v tom správnom čase a vy si tak môžete užívať hry, ako sú Assassins Creed, Grand Theft Auto 5 či Forza 5 v doposiaľ nevídanej grafike. K poslednému menovanému navyše možno dokúpiť volant Ferrari Thrustmaster 458. K skvelému hernému zážitku prispieva aj vynikajúco ergonomicky zvládnutý ovládač pre Xbox One.

Herná konzola s nádherným dizajnom

Nový X box je cenený aj pre svoj skvelý a zároveň striedmy dizajn. Je tak skvelým doplnkom do vašej obývacej izby. Ak sa vám čierna farba nepáči, určite oceníte Xbox One White.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné xbox ONE Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie xbox ONE Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie xbox ONE Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii xbox ONE recenzie
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií